• [6.9.1] All help banners are displayed (SOLVED)


    DataHearth
    • Solved Annoyance

    Hello folks!

    I have an issue quite long time now. Well, since I installed the 6.9.1 release.

    The problem is that all help banners are displayed on a specific device. Note that I do not click on the help button. It's showing every time I access the Unraid interface.

    I'm also using the Unraid interface on a macbook pro and a HP laptop but I'm nont facing this issue. 

     

    I've tried to clear my browsing data (cache, cookies, etc...), disabling all my blocking extensions (brave, ublock, etc...).

    My browser configuration is almost identique on all my devices (except few more extension for development purpose on the HP and macbook pro).

     

    My device is using Brave as browser and Windows as OS.

     

    With my current knowledge of UnraidOS, I think this could be a bug.

    You'll find some examples and versions below. Including the unraid diagnostic.

     

    Thanks :) ! 

     

    Versions:

    - brave: 

    Version 1.22.70 Chromium: 89.0.4389.105 (Official build) (64 bits)

     - Windows:

    windows.thumb.PNG.e73e2ae529be0dba6ccc679a03542468.PNG

     

    Here's some examples of banners:

    eg3.thumb.PNG.4ac7d527be53da73666e660b812eec50.PNGeg2.thumb.PNG.c950f77d708b8a6eb1f856b9df383e98.PNG eg1.thumb.PNG.57cd29bf2fafaac86c31ad04b460f5b0.PNG

    windows.PNG

    cronos-diagnostics-20210401-1102.zip




    User Feedback

    Recommended Comments

    The state of the help display is kept in a cookie. Clear your browser's cache to remove cookies.

     

    Link to comment

    @bonienlI went a little bit further in that this afternoon. I manually uninstalled the browser and deleted it's data. It worked fr now.

    But I think it is still a problem and needs a little bit more investigation why this is happening :).

    Link to comment

    The GUI is tested with all the main browsers: Chrome, Edge, Firefox, Safari and Brave.

     

    I have never encountered the situation you describe. Sometimes browsers screw up things and the usual approach is to clear the browser's cache, but if you find a way to reproduce your issue, we can always look into it.

     

    Link to comment


    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Guest
    Add a comment...

    ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Status Definitions

     

    Open = Under consideration.

     

    Solved = The issue has been resolved.

     

    Solved version = The issue has been resolved in the indicated release version.

     

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

     

    Retest = Please retest in latest release.


    Priority Definitions

     

    Minor = Something not working correctly.

     

    Urgent = Server crash, data loss, or other showstopper.

     

    Annoyance = Doesn't affect functionality but should be fixed.

     

    Other = Announcement or other non-issue.