dirkme

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dirkme

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am going crazy, I had Sabnzbdvpn installed and worked fine, after my cache drive lost its file system, I am trying to get any VPN docker running on my unraid server and none, wants to connect. Even my active-transmission seems to be unable to connect to my PIA VPN.. MayDay MayDay thanks for all willing to help ;-)
  2. OK, I figured something out, more or less by chance. Hope this video will help people like me, where all other solutions didn't work. Thanks for all who were willing to help
  3. Yes, but I just made a video, how I fixed it, totally by chance but I trust it will work for many. Thanks for your reply.
  4. I tried to passthrough a mother board controller and I get the same message 😞
  5. I just bought a PCI 4 x USB 3.0 card and just can't get it passed through. I tried to add a usb drive and had also zero drives attached and always created the new VFIO-PCI settings (using the plugin). all I get is this MayDay MayDay MayDay, need help Thanks for everyone willign to help Dirk
  6. Just finished it, had lots of hassle but I have found the ultimate solution: https://youtu.be/gvnLeuQaII0 let me know how it worked, I am confident it sorts out all your black screens Nvidia AMD alike
  7. I am making big progress, still working out minor things, where I would need your help. But for those I open a new topic. Ones I got this all up and running, I will make a youtube video to show the encounters I had and the solutions I found, then I will close this topic Thanks a lot for all your help Dirk
  8. SpaceInvader1 helped a lot But now I have the black screen in my VM and I read that you have to boot into UEFI mode to get that sorted. My Unraid USB does not want to boot into UEFI whatsoever,. bruuuhhh What can i do, how can I convince my Unraid USB to boot into UEFI? Thanks guys for your help Dirk
  9. Hi, how do I add the "USB and serial bus controller" to that VM? Could you try to make a (almost) step by step guide? Once I get the idea, I will be able to do it ;-). Where or how to I add this line at the boot and maybe even in the boot config? Thanks a lot for your reply, I was afraid, nobody would dare to reply Thanks Dirk
  10. I so wanted to use my UNRAID machine as a gaming machine and bought some powerful parts and now I just can't get it through the easy way.... I neeed your help guys, MyDay MayDay MayDay Trying to pass through my GTX 1660 TI on a Linux and Windows VM Error message: VM creation error internal error: qemu unexpectedly closed the monitor: 2020-09-08T19:51:56.572794Z qemu-system-x86_64: -device vfio-pci,host=0000:2b:00.0,id=hostdev0,bus=pci.4,addr=0x0: vfio 0000:2b:00.0: group 14 is not viable Please ensure all devices within the iommu_group are
  11. The update above this as older and I just submitted it. Today 19 February my array is up and running, after installing my dockers all is good again. After the above problems, I had all of sudden no problems to create a new config and to fire up the array. Personally, I have no clue what caused those problems. But the way Unraid is handling files and hard drives, I wasn't afraid for a moment to lose my data, because I used the Unbalance COPY function and had always a copy of my data. Sorry to bother you all and i wish i had more inside
  12. I had a few more hiccups, I tried to restart the array on the dashboard on the top, but it does not ask you for the encryption key. However, after that I trust something went quite wrong even so all docker were not started and nothing should have tried to write. Right now I am doing the last Unbalance Copy process from a none encrypted XFS disk to a encrypted XFS disk. My Docker and VMs are not visible anymore on Unraid. As much as I understand, installing the Docker like Sonarr should come back configured as the config file is still in appdata. The Arr
  13. I had a few more hiccups, I tried to restart the array on the dashboard on the top, but it does not ask you for the encryption key. However, after that I trust something went quite wrong even so all docker were not started and nothing should have tried to write. Right now I am doing the last Unbalance Copy process from a none encrypted XFS disk to a encrypted XFS disk. My Docker and VMs are not visible anymore on Unraid. As much as I understand, installing the Docker like Sonarr should come back configured as the config file is still in appdata. The Arr
  14. rebooted, pulled the power plug, pressed the start bottom on my server to empty the capacitors. no success, waited almost an hour, get back and start button could be pressed and array is up. Now i am afraid after the next unbalance act, I have to stop the array and start it again... Lets keep that post open and i will update it tomorrow. Thanks Dirk