veelckoo

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by veelckoo

  1. Thank you for reply.

    Sorry for not being clear enough - I am looking for qBittorrent Web UI credentials.

    Tried admin/adminadmin but that does work.
    Looked into qBittorrent.conf but that does not show any credentials

    [AutoRun]
    enabled=false
    program=
    
    [Preferences]
    Connection\PortRangeMin=6881
    Connection\UPnP=false
    General\Locale=en
    General\UseRandomPort=false
    Queueing\QueueingEnabled=false
    WebUI\Address=*
    WebUI\CSRFProtection=false
    WebUI\LocalHostAuth=false
    WebUI\Port=8080
    WebUI\ServerDomains=*
    WebUI\UseUPnP=false


     

  2. On 7/18/2020 at 3:47 AM, Huascar said:

    Could have sword I spoke to someone who actually showed me their left click context menu on the docker page.  If I can find a screenshot I'll share but also, thats the internal IP to the docker.  I'll try it manually to the external (internal to my network) IP.  Thanks for the advice.

    image.png.f316b474737e2a86d393dfd50f0cb1e9.png

  3. On 5/19/2020 at 11:49 AM, Frank1940 said:

    OK, I just checked both of my servers.  Both have been running 40days. (Not sure why both were restarted at that point in time unless there was a power outage...)  The Test Bed server has 123 reads and 254 writes.  The Media server has 4394 reads and 989 writes. 

     

    I would assume that the number of writes is some kind of reporting error but over 3,900,000 reads is an indication that something is wrong in your setup.  Make sure that you don't have a Docker setup to use the flash drive for data storage.   Looking at the amount of space used (on the flash drive as reported in your screen capture) I would be looking for scratch  (or temporary work) file(s).

    Thanks for that suggestion. This still might be display error but I will definitely check reads once I migrated to new drive.

    I ordered 3xSanDisk 16GB Cruzer Blade (USB 2.0) and will make sure that no docker is using any of the flash storage.

     

  4. Thanks for the answers.

    Ggood to know that there is an option of transferring the license to new flash drive if the old one dies.

    I will try different types of flash drives then and evaluate different USB ports to see if that might have an impact.

    • Like 1
  5. I am still fairly new to Unraid.

    First time I had an issue 2 months ago - all apps disappeared and I saw some errors in the logs regarding flash drive.

    Started from scratch on second USB stick. This time saving making backup of USB after I setup my shares and minimal set of apps.

    Issue happened month ago but at that time I thought this was related to update of community apps plugin but as advised I restarted the server and I also tried to make sure that none of the dockers would write logs to flash to keep USB writes to minimum.

    All it was running fine for another month until now... and throughout the moment writes to usb were in raising to 200-300 which is expected but then when issue happened GUI reports some ridiculous number of writes:

    image.thumb.png.8fa920242466c5fa8ece15a06c0f8265.png

     

    I am still using trial as I was weary of the fact that once I buy the license I can transfer it only once in a year for free and if things are going this way I would have to buy license several times each year...

    Can someone help me on this to figure out if I setup something incorrectly or if I were just unlucky with the flash drives?

     

    I have attached diagnostics.

    tower-diagnostics-20200518-1623.zip

     

  6. You were correct Squid!

    Logs have clearly shown that sda1 had some issues, should have looked into those before opening this but it coincided with update so I assumed this was related to update and not any other failure.

    Stopped the array and rebooted the server and all my Apps are working as before. Thank you!

    It seems that flash drives are Achilles heel of Unraid  - this is second drive in use after first one failed a month ago... Need to research this more and look for more quality/resilient flash drive.

    Thanks for your help!

     

  7. I have recently up[dated Community Applications plugin and I have lost visibility into APPS completely.

    Getting following error:

    Quote

     

    Something really wrong went on during dismiss_warning
    Post the ENTIRE contents of this message in the Community Applications Support Thread

    <br /> <b>Warning</b>: parse_ini_file(/boot/config/docker.cfg): failed to open stream: No such file or directory in <b>/usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/include/DockerClient.php</b> on line <b>43</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: array_replace_recursive(): Expected parameter 2 to be an array, bool given in <b>/usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/include/DockerClient.php</b> on line <b>43</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: file_put_contents(/boot/config/plugins/community.applications/accepted): failed to open stream: No such file or directory in <b>/usr/local/emhttp/plugins/community.applications/include/exec.php</b> on line <b>397</b><br /> {"status":"warning dismissed"}

     

    Is this recoverable?