Jump to content

inamak

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About inamak

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. The cloudcmd guy responded to your comment on github
  2. Hi - with the latest cloudcmd i am not getting any logs and the appdata directory is empty? I also get an error if i try to change any settings in the interface dialog? Any ideas? Also where is the config file stored?
  3. The creator has fixed the crash and updated the docker ?
  4. Actually I'm still getting issues with 8.5.0. Just tried moving a directory of files from one drive to another and it crashed out before finishing. Also if I try changing settings it gives an error - seems the appdata directory is empty? I have logged an issue on github with my error log for the crash part.
  5. Great yes I updated yesterday. If anyone has issues after update make sure you clear your browser cache. Cheers!
  6. Hey - any update on getting this to 8.5.0? I tried a force update and also tried recreating the container but it is still 8.4.0 Cheers!
  7. Ok great thanks. I was just about to ask you to update to 8.5.0 as I read about the 8.4.0 issue earlier. Cheers!
  8. Hi - I just updated to the latest cloud commander and none of the buttons at the bottom work for me? They were working fine in the version I was running before, so not sure whats happened. I've tried redeploying the image but it didnt help. Any ideas? EDIT - I just tried it in chrome and it works there so its an issue in firefox. hmmm.... EDIT 2 - Actually just tried moving a file in chrome and it caused the docker to exit. Think there is an issue with 8.4.0
  9. Ok so I did the correcting parity check - screenshots of the results attached. For the parity disk, the errors reported on the unraid main page increased, but the smart report pending sectors decreased. I reckon I should change this based on this result even though the pending went down as it still has quite a few - opinions? For disk6, the reallocated sectors has remained steady at 6, so I think I will just monitor that for now - right thing to do? Cheers! inamak
  10. thanks for the speedy responses guys - i'll run a correcting parity check to see if that helps, but i think ill also buy another drive anyway as i feel i will be better off swapping it out lets see what happens with disk6 - ill let you know the results cheers!
  11. Hi - been using unraid 5.0-rc16c for a while with no issues - recently noticed the parity drive has errors according to the main page (see attached) Ran the myMain smart view (see attached) and the parity drive does have pending sectors. also see a potential issue with disk 6. Should i replace the parity drive asap? What about disk 6? any advice much appreciated thanks, inamak
  12. Hi - Sorry for reviving an old thread but I am having trouble getting Spotweb to work with CP CP successfully uses the api to search for a movie, but when it tries to get the nzb I get the following error: 06-02 11:31:19 INFO [hpotato.core.plugins.base] Opening url: http://tower:81/spotweb/api?t=get&id=sPzymRpkcvsWoeoUQT7r6%40spot.net&apikey=xxx, params: [] 06-02 11:31:19 ERROR [ore.providers.nzb.newznab] Failed download from tower: Traceback (most recent call last): File "/usr/local/couchpotato_v2/couchpotato/core/providers/nzb/newznab/main.py", line 141, in download data = self.urlopen(url, show_error = False) File "/usr/local/couchpotato_v2/couchpotato/core/plugins/base.py", line 148, in urlopen response = urllib2.urlopen(request, timeout = timeout) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 126, in urlopen return _opener.open(url, data, timeout) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 397, in open response = meth(req, response) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 510, in http_response 'http', request, response, code, msg, hdrs) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 429, in error result = self._call_chain(*args) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 369, in _call_chain result = func(*args) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 605, in http_error_302 return self.parent.open(new, timeout=req.timeout) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 397, in open response = meth(req, response) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 510, in http_response 'http', request, response, code, msg, hdrs) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 435, in error return self._call_chain(*args) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 369, in _call_chain result = func(*args) File "/usr/lib/python2.6/urllib2.py", line 518, in http_error_default raise HTTPError(req.get_full_url(), code, msg, hdrs, fp) HTTPError: HTTP Error 401: Unauthorized If I manually use the same url (substituting the xxx with the api key) in my browser the nzb comes up. I switched CP to debug mode to check it was using the api key correctly and it is. Any ideas???
  13. Hi - I am also getting this same issue 'bad download, deleting' on all plugins Is there a fix for this? I'm running 5.0-rc8a EDIT - Installed all manually and worked fine.
  14. So I got the new PSU today and installed it just now - server booted without issue! Yay! Unraid is doing a parity check but looking good so far...