Sylwester

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sylwester

  1. Hi,

     

    I am new here and I do not have experience with Linux at all.

    I build my NAS using my old Windows 10 PC and I noticed under Unraid WOL is not working.

    Under Windows 10 WOL was working fine.

    I did research and I found this NIC has a bug and WOL is disabled.

    Is any way to enable WOL support?

    Settings for eth0:
            Supported ports: [ TP ]
            Supported link modes:   10baseT/Half 10baseT/Full
                                    100baseT/Half 100baseT/Full
                                    1000baseT/Full
            Supported pause frame use: Symmetric Receive-only
            Supports auto-negotiation: Yes
            Supported FEC modes: Not reported
            Advertised link modes:  10baseT/Half 10baseT/Full
                                    100baseT/Half 100baseT/Full
                                    1000baseT/Full
            Advertised pause frame use: Symmetric
            Advertised auto-negotiation: Yes
            Advertised FEC modes: Not reported
            Speed: 1000Mb/s
            Duplex: Full
            Auto-negotiation: on
            Port: Twisted Pair
            PHYAD: 0
            Transceiver: internal
            MDI-X: Unknown
            Current message level: 0x000060e4 (24804)
                                   link ifup rx_err tx_err hw wol
            Link detected: yes
    driver: alx
    version: 5.15.46-Unraid
    firmware-version: 
    expansion-rom-version: 
    bus-info: 0000:03:00.0
    supports-statistics: yes
    supports-test: no
    supports-eeprom-access: no
    supports-register-dump: no
    supports-priv-flags: no