xman111

Members
  • Posts

    315
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xman111

  1. Hey guys quick question.  I have a few things setup with Swag.  Radarr, Sonarr, BitwardenRS, and Nextcloud.   I moved Bitwarden back to them hosting it instead of me but i still have the docker on Unraid.  Sometimes when i try to use Nextcloud, it says server is not available.   To fix this, i fire up the Bitwarden docker and then Nextcloud works again.  Anything i can look at?   want to delete Bitwarden but for some strange reason, it is tied to Nextcloud.

  2. 3 minutes ago, CorneliousJD said:

    you need to create accounts for them and they have to login to the app with those accounts, not your own account. Their uploads should go into their own folders.

    thanks Cornelious, just tried that and it worked as you said.    One thing i was wondering, i looked at the Nextcloud share and it was set to use cache drive, not sure if that is right or not.  My cache drive was starting to fill up so i set it to not to use cache drive.

  3. what would be the best way to replace?   I have a missing parity disk, a new drive  that needs clearing and parity that is invalid..  all the drives are encrypted, not sure if that matters.   I will probably replace the a schucked 10tb with a  Wd red 8tb internal.

  4. hey guys, started getting read errors on a shucked Seagate parity drive.   A couple hundred relocated sectors.   I thought maybe i should do a parity check and this is the screen.  Maybe i shouldn't do a parity check?    Going to buy another drive tomorrow.  Any ideas not to lose anything?

     

     

    unraid.png

  5. was able to SSH in and reboot, seems better now.  it started a parity check, not sure if i need one.  this is the rclone i was trying to run..

     

    rclone -vv sync  "/mnt/user/ServerBackups/" //192.168.1.100/Rclone

     

    and attached is a picture of my SMB mount of a freenas share at my folks house.  it's weird that it says free 0

     

    mount.jpg

  6. hey guys having an issue with my server.   i was trying to setup an rclone from my unraid server to my freenas server that are connected via VPN.   I made a script that copied everything from my /ServerBackups to //192.168.1.100/Rclone which i mapped to a SMB share.   the script started throwing up errors about running out of space which is weird as i have a ton of space on my Freenas server. 

     

    Then i get the following screen trying to login.   All my disks are not showing up, it looks like my config is totally gone. 

     

    Hoping someone can help me recover.

    error.jpg

  7. hope this is the right forum for this.  I installed Ubuntu 18.04 as a VM in Unraid and it worked perfect.  If i install Ubuntu 19.10 or upgrade to 19.10 from 18.04 after the install i get stuck on the splash screen and cannot get it working.  Anyone have any experience with this?