jjdunkel

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About jjdunkel

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. In an attempt to still get this to work on the VPS server, I decided to try creating an OpenVpn connection to the server so that in theory I was addressing the WebUIs locally. I got the VPN up and running and I was able to access the WebUIs through the tunnel, but out of curiosity I tried again with the external IP of the server and the WebUIs worked that way too. I decided to go through the VPN install instructions to see what routing changes were made in the process and I just confirmed that the following instruction allowed the connection to work: IP Masquerading IP Masquerading is no
  2. Ok, thanks for looking into this. I was hoping to move some of the work your awesome containers in unraid are doing outside my home internet connection. Would what they are marketing as a root servers work any better. I really like that your containers have vpn included so I can choose which tools use vpn and which don't.
  3. This is on a hosted VPS, so I am trying to access it from http://209.141.60.45:8080, which works with vpn disabled, but not enabled. The network is set as: inet addr:209.141.60.45 Bcast:209.141.60.255 Mask:255.255.255.0 And my run command is (mostly copied from my unraid installation): docker run -d \ --cap-add=NET_ADMIN \ -p 8080:8080 \ -p 8090:8090 \ -p 8119:8118 \ --name=sabnzbdvpn \ -v /mnt/disks/downloads:/data \ -v /apps/docker/sabnzbdvpn/config:/config \ -v /etc/localtime:/etc/localtime:ro \ -e VPN_ENABLED=yes \ -e VPN_USE
  4. Here's the contents of the log file, thanks for taking a look: Created by... ___. .__ .__ \_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___ | __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ / | \_\ \ | | \ Y \ ___/ > < |___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \ \/ \/ \/ \/ \/ https://hub.docker.com/u/binhex/ 2018-02-09 06:10:07.844453 [info] System information Linux 9b39c1995d67 4.4.0-21-generic #37-Ubuntu SMP Mon Apr 18 18:33:37 UTC 2016 x86_64 GNU/Linux 2018-02-09 06:10:07.872231 [info] PUID defined as '0' 2018-02-09 06:10:07.914180 [i
  5. Took care of the restart clearing iptable_mangle by adding the entry into etc/modules. Still no webui.
  6. It seems that restarting the server cleared the iptable_mangle entry, so i reran the modprobe command on the host and now the warning has disappeared from the log. Unfortunately, still no webui.
  7. So, I realized in true noob fashion, i forgot to copy the .crt and .pem files from the pia openvpn.zip file that I got the .ovpn file from. Afterwards, i ran /sbin/modprobe iptable_mangle and restarted the host. I still have no webui with vpn enabled. The iptable_mangle warning is still in the logs, but the .crt and .pem errors are gone. My other thought is that i didn't setup the LAN_NETWORK key correctly, I set it as 209.141.60.0/24 to match the entries in enp0s3 of ifconfig: docker0 Link encap:Ethernet HWaddr 02:42:8e:f2:25:c7 inet addr:1
  8. I've used this container on unraid for quite some time, thanks binhex! Because it's worked soo well, I decided to try it on a fresh install of ubuntu 16.04 with docker and I'm getting some errors in the log and no webui with vpn enable. At first the container wouldn't start due to the missing ovpn file which i downloaded and placed the one i need in config/openvpn which kept it running, but the errors I see in the log are the following: 2018-02-08 09:25:01,569 DEBG 'start-script' stdout output: [warn] 'iptable_mangle' kernel module not available, you will not be able to connect to the ap
  9. I did mine a little different, I have: nohup /usr/bin/mongod --dbpath /mnt/user/appdata/plexdrive/mongodb/ & in the beginning of my rclone mount script (which I run at array start), and /usr/bin/mongod --dbpath /mnt/user/appdata/plexdrive/mongodb/ --shutdown in my rclone unmount script (which I run at array stop). This line shuts down mongodb cleanly
  10. Use an endpoint that supports it: https://helpdesk.privateinternetaccess.com/hc/en-us/articles/219460187-How-do-I-enable-port-forwarding-on-my-VPN- Here's a list of their networks: https://www.privateinternetaccess.com/pages/network/#
  11. Thanks, your quick response and a search for PIA port forwarding endpoints got me up and running again. Switched my endpoint for SabnzbdVpn too while I was at it.
  12. I just upgraded to the latest version of the docker and the webui doesn't start, I made no changes other than the update. I'm using PIA. Seems to get into a loop of restarting and terminating OpenVPN. Please let me know if you need more of the log to help me figure out what's going on. Thanks! 2017-06-23 13:40:48,397 DEBG 'start-script' stdout output: -------------------- 2017-06-23 13:40:48,398 DEBG 'start-script' stdout output: [debug] OpenVPN command line '/usr/bin/openvpn --cd /config/openvpn --config /config/openvpn/openvpn.ovpn --daemon --dev tun0 --remote us-m
  13. Well, I started playing around and it looks like mongodb is installed but needs a command like mongod --dbpath /mnt/user/appdata/plexdrive/ to start mongodb. I don't know if this would best be done in the mount script or user script scheduled at array startup, etc.
  14. Just trying to clarify before switching plugins, is either or both of the plexdrive 4 plugins working (starbix's or publicENEMY's)? Thanks in advance.
  15. I'm having the same issue. TheTVDB and TVRage both time out when searching for a new show. I'm on needo's latest. It's probably an issue with SickRage itself.