AwesomeAustn

Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AwesomeAustn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

3

Reputation

  1. I gave up trying to remove it a long time ago and didn't see your reply. I just checked, and it's not showing up in CA Appdata Backup/Restore anymore. I don't know what got rid of it. Maybe a restart. I know I tried that before and it didn't work.
  2. I did install a docker manually on accident while trying to run the initialize command for one. I'll have to figure out how to delete it. Thanks for your answer and reply. Edit: It doesn't look like it's installed, but still shows up in CA Appdata Backup. I ran: docker rm dazzling_panini Error: No such container: dazzling_panini docker rmi dazzling_panini Error: No such image: dazzling_panini
  3. In my advanced settings, I have dazzling_panini as an app. The repository says Unknown. I have no idea what app this is or where it came from. Is it a container that another app installed? How do I get CA Appdata Backup to clear out old apps? I tried to clear them out by deleting the docker image and all apps were still there, but then showed they have a repository as Unknown until I reinstalled them all.
  4. I had the same issue. I just downloaded it from https://prometheus.io/download/ and copied the yaml file to the volume I mounted.
  5. I just updated to 6.9.2 and it's working now. Thank you!
  6. I'm getting the same error. I'm on unRAID 6.9.1 and LibreOffice 7.1
  7. Is there any way you could make a login screen for Solarized Dark?
  8. Thanks for increasing the font size back and keeping the search box small. It looks great!
  9. Click your Apps tab on the top and it should be the first one if New Apps is selected on the left. You can also search for GUI Search on the top right.
  10. I am using Theme Engine's SolarizedDark. Here is another screenshot with nothing playing. It's slightly different than the first one with something playing.
  11. The Dashboard widget is a little off for me. I'm on 6.9.1. I'm not sure if it has to do with my theme, but I did see this exact issue in this forum topic that was fixed.
  12. I love it! Thanks a lot! Edit: I had to stop using it because it kept saying the unraid logo tweaker share was deleted every time I went into a share or disk settings and I couldn't edit or see anything. Just the yellow box.
  13. It wasn't Theme Engine. It was a customization in my go file to replace the logo color and the "Back to Top" arrow color. I rebooted with those disabled and the GUI is normal again. Thanks guys!