Jump to content

ruckus15

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ruckus15

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sorry I wasn't clear. I got sonarr working and restored the old config dir. The reboot fully fixed mono, and I'm back without any data loss.
  2. I get the re-install of the OS on every reboot. I've always thought it was an interesting strategy for unraid to take. I did look briefly before the reboot and found a few symlinks and binaries sitting in /usr/bin and a few directories in /usr/lib. (no 64bit on 6y/o hardware). No errors at this point. just the original error in the sonarr.txt: [v2.0.0.4146] System.InvalidCastException: Specified cast is not valid. Google pointed me at mono.
  3. yes, unraid 5. The reboot did it. For future reference where are the mono files put? Being a *nix admin I always consider reboots to be a last resort. Thanks for the help.
  4. yes. I moved the old one out of the way prior to the re-install. I don't want to lose the data, but figured getting a clean slate could narrow down the issue.
  5. Great plugins, I've been using plex, sonarr and couchpotato for a long time. Updated sonarr recently and ended up in mono hell. The application will no longer start. I've wiped and reinstalled the plugin, tried the plugin from a fresh .plg, removed and re-installed sonarr all without changing the error. from a fresh install I get the following 2016-06-12 20:30:14 [iNFO] *** Button Start Initiated *** 2016-06-12 20:30:14 [iNFO] Syncing application and plugin config files 2016-06-12 20:30:14 [iNFO] Updating plugin config file 2016-06-12 20:30:14 [iNFO] Starting Sonarr... 2016-06-12 20:30:14 [iNFO] Updating dependencies 2016-06-12 20:30:14 [iNFO] Dependency install file has correct MD5 2016-06-12 20:30:14 [iNFO] Using /mnt/cache/.PhAzE-Common for dependency directory 2016-06-12 20:30:15 [iNFO] Dependencies updated successfully 2016-06-12 20:30:15 [iNFO] Updating Mono 2016-06-12 20:30:15 [iNFO] Mono install file has correct MD5 2016-06-12 20:30:15 [iNFO] Mono updated successfully 2016-06-12 20:30:15 [iNFO] Updating export file 2016-06-12 20:30:15 [iNFO] Updating shorcut file 2016-06-12 20:30:17 [iNFO] Updating application directories 2016-06-12 20:30:17 [iNFO] Updating application config file 2016-06-12 20:30:19 [iNFO] Start OK! root@Tower:/mnt/user/usenet-apps/Sonarr/AppData/logs# tail -40 sonarr.txt 16-6-12 20:29:18.8|Info|MigrationLogger|*** 94: add_tvmazeid migrating *** 16-6-12 20:29:18.8|Info|add_tvmazeid|Starting migration to 94 16-6-12 20:29:19.0|Info|MigrationLogger|*** 98: remove_titans_of_tv migrating *** 16-6-12 20:29:19.0|Info|remove_titans_of_tv|Starting migration to 98 16-6-12 20:29:19.2|Info|MigrationLogger|*** 100: add_scene_season_number migrating *** 16-6-12 20:29:19.2|Info|add_scene_season_number|Starting migration to 100 16-6-12 20:29:19.4|Info|MigrationLogger|*** 101: add_ultrahd_quality_in_profiles migrating *** 16-6-12 20:29:19.4|Info|add_ultrahd_quality_in_profiles|Starting migration to 101 16-6-12 20:29:19.5|Info|Router|Application mode: Help 16-6-12 20:29:19.5|Info|ConsoleApp|Exiting main. 16-6-12 20:30:18.6|Info|Bootstrap|Starting Sonarr - /mnt/user/usenet-apps/Sonarr/NzbDrone.exe - Version 2.0.0.4146 16-6-12 20:30:19.3|Info|MigrationLogger|*** Migrating data source=/.config/NzbDrone/nzbdrone.db;cache size=-10485760;datetimekind=Utc;journal mode=Wal;pooling=True;version=3 *** 16-6-12 20:30:19.7|Info|MigrationLogger|*** Migrating data source=/.config/NzbDrone/logs.db;cache size=-10485760;datetimekind=Utc;journal mode=Wal;pooling=True;version=3 *** 16-6-12 20:30:19.8|Info|Router|Application mode: Interactive 16-6-12 20:30:19.8|Info|OwinHostController|Listening on the following URLs: 16-6-12 20:30:19.8|Info|OwinHostController| http://*:8989/ 16-6-12 20:30:19.8|Fatal|ConsoleApp|EPIC FAIL! [v2.0.0.4146] System.InvalidCastException: Specified cast is not valid. at System.Diagnostics.DiagnosticsConfiguration.GetConfigSection () <0x433f2750 + 0x00029> in <filename unknown>:0 at System.Diagnostics.DiagnosticsConfiguration.Initialize () <0x433f2690 + 0x00063> in <filename unknown>:0 at System.Diagnostics.DiagnosticsConfiguration.get_IndentSize () <0x433f2620 + 0x0000b> in <filename unknown>:0 at System.Diagnostics.TraceInternal.InitializeSettings () <0x433f24c8 + 0x0008f> in <filename unknown>:0 at System.Diagnostics.TraceInternal.get_Listeners () <0x433f22f0 + 0x00017> in <filename unknown>:0 at System.Diagnostics.Trace.get_Listeners () <0x433f21e8 + 0x00043> in <filename unknown>:0 at Microsoft.Owin.Hosting.Engine.HostingEngine.EnableTracing (Microsoft.Owin.Hosting.Engine.StartContext context) <0x433f1f18 + 0x00047> in <filename unknown>:0 at Microsoft.Owin.Hosting.Engine.HostingEngine.Start (Microsoft.Owin.Hosting.Engine.StartContext context) <0x433df550 + 0x0008f> in <filename unknown>:0 at NzbDrone.Host.Owin.OwinAppFactory.CreateApp (System.Collections.Generic.List`1 urls) <0x433dc758 + 0x001df> in <filename unknown>:0 at NzbDrone.Host.Owin.OwinHostController.StartServer () <0x433d5430 + 0x00178> in <filename unknown>:0 at NzbDrone.Host.NzbDroneServiceFactory.Start () <0x433d5168 + 0x000db> in <filename unknown>:0 at NzbDrone.Host.Router.Route (ApplicationModes applicationModes) <0x433d4c10 + 0x000b7> in <filename unknown>:0 at NzbDrone.Host.Bootstrap.Start (ApplicationModes applicationModes, NzbDrone.Common.EnvironmentInfo.StartupContext startupContext) <0x42d09b20 + 0x000af> in <filename unknown>:0 at NzbDrone.Host.Bootstrap.Start (NzbDrone.Common.EnvironmentInfo.StartupContext startupContext, IUserAlert userAlert, System.Action`1 startCallback) <0x4266b3e8 + 0x00153> in <filename unknown>:0 at NzbDrone.Console.ConsoleApp.Main (System.String[] args) <0x41eeb1f0 + 0x0008b> in <filename unknown>:0 16-6-12 20:30:23.0|Info|Bootstrap|Starting Sonarr - /mnt/user/usenet-apps/Sonarr/NzbDrone.exe - Version 2.0.0.4146 16-6-12 20:30:23.5|Info|MigrationLogger|*** Migrating data source=/.config/NzbDrone/nzbdrone.db;cache size=-10485760;datetimekind=Utc;journal mode=Wal;pooling=True;version=3 *** 16-6-12 20:30:23.8|Info|MigrationLogger|*** Migrating data source=/.config/NzbDrone/logs.db;cache size=-10485760;datetimekind=Utc;journal mode=Wal;pooling=True;version=3 *** 16-6-12 20:30:23.9|Info|Router|Application mode: Help 16-6-12 20:30:23.9|Info|ConsoleApp|Exiting main. Installed Version:2.0.0.4146 Mono Version:4.2.3 SQLite3 Version:3.7.5 MediaInfo Version:0.7.46 cURL Version:7.21.4 root@Tower:/mnt/user/usenet-apps/Sonarr/AppData/logs# Sonarr-env mono -V Mono JIT compiler version 4.2.3 (Stable 4.2.3.4/832de4b Thu Apr 21 10:37:54 EDT 2016) Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com TLS: __thread SIGSEGV: altstack Notifications: epoll Architecture: x86 Disabled: none Misc: softdebug LLVM: supported, not enabled. GC: sgen Thanks Ruckus
  6. telnet for access is: telnet tower telnet to test the http response is: telnet tower 80 get / <hang> Ruckus
  7. I'm running v. 4.7 and cannot connect to emhttp :80 on my instance. I've tried restarting and rebooting. sabnzbd, unmenu etc are all working fine as is the array itself. I would like to add a new drive that I've pre-cleared, but can't access the GUI to do so and haven't found documentation to do it via CLI. The system itself is fine. I get 70mb through sabnzbd and am using almost no resources. root@Tower:~# uptime 21:53:35 up 15 min, 2 users, load average: 0.08, 0.16, 0.16 root@Tower:~# free -m total used free shared buffers cached Mem: 4051 2266 1785 0 60 2042 -/+ buffers/cache: 163 3888 Swap: 0 0 0 root@Tower:~# vmstat 5 5 procs -----------memory---------- ---swap-- -----io---- -system-- ----cpu---- r b swpd free buff cache si so bi bo in cs us sy id wa 0 0 0 1695236 61988 2223124 0 0 84 523 1412 2784 2 10 78 11 1 0 0 1679580 61988 2238528 0 0 0 1490 3769 5985 0 13 83 4 0 0 0 1664932 61992 2253056 0 0 1 1477 3598 5700 0 13 82 5 0 0 0 1647828 61992 2270012 0 0 0 1694 4169 6644 0 15 80 4 0 0 0 1626476 61992 2291172 0 0 0 2104 5058 8096 0 17 77 5 Even a telnet to the webserver and a simple get / hangs. I'd love to have a way to debug the emhttp, and/or a solution/workaround. Thanks, Ruckus syslog-2012-09-13.txt