happymaan

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

happymaan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Thanks, that is working for me. The force update was not.
  2. I am seeing that that the server needs to be upgraded to v1.16.2. Am I able to do this within the docker container or do I need to wait for an update to the docker container?
  3. Hey, I just got this docker installed and running and my problem is doing the initial media scan. I'm trying the command: python app/api/manage.py import_files $LIBRARY_ID "/music/" --recursive --noinput --in-place I do have my music directory mapde to /music/ within the docker, and there is a lot of music in there. I get the response: Checking imported paths against settings.MUSIC_DIRECTORY_PATH Import summary: - 1 files found matching this pattern: ['/music/'] - 0 files already found in database - 1 new files Selected options: in place For details, please refer to import refrence 'cli-2020-07-22T18:50:39.505051+00:00' or URL http://farmfunkwhale.duckdns.org/content/libraries/a03b5ec8-7e65-4796-91c9-0accf9a91a57/upload?import=cli-2020-07-22T18%3A50%3A39.505051%2B00%3A00 1/1 Importing /music/... Error while importing /music/: IsADirectoryError [Errno 21] Is a directory: '/music/' Successfully imported 1 tracks 1 tracks could not be imported: - /music/: IsADirectoryError [Errno 21] Is a directory: '/music/' "
  4. Mymedia seems to be working very well so far. My question is, does the docker image include ffmpeg and if not how would I go about adding that to the install? https://www.mymediaalexa.com/home/ffmpeg I don't see any instructions for docker installs. Thanks.
  5. Very sorry to waste your time, a reboot of my client computer fixed the problem. Thanks for your help.
  6. Hello Unraid was working great until this morning. I was running 6.2.2 for about 2 days and then suddenly this morning I was unable to get to the webgui. Yesterday I installed the Ubooquity docker so booted into the GUI and removed that docker, it did not change anything. I then downgraded to 6.2.1 and no change. Still no webgui. I'm not running any VM's or anything. Any help would be appreciated, I'd be happy to give more info if needed.
  7. Just wanted to pop in and say thanks, reinstalling the CA apps fixed it.
  8. Thanks...I guess I'll know @ midnight if it works.
  9. I'm running 6.3.3 It's running perfectly expect every night at midnight I get an e-mail from the server. The subject of the e-mail is "cron for user root /usr/local/emhttp/plugins/ca.update.applications/scripts/updateApplications.php >dev/null 2>&1" the body of the e-mail is "/bin/sh: dev/null: No such file or directory" Any help would be appreciated. Thanks.
  10. Thanks for the advice jonnie.black I ran the check on each RFS disk and did not find any corruptions. I included the .txt file of the results. I would greatly appreciate any more help regarding this. reiserfsck.txt
  11. Previously my unraid system was working very well. Since the 6.3.0 upgrade for last two night nights I've woken up to a crashed/frozen server with this on the display. Any help would be very appreciated. Please let me know what additional info I can provide. Thanks.
  12. I had a similar problem Check out this thread: https://lime-technology.com/forum/index.php?topic=51891.0 The easy fix of "Delete the file /config/plugins/dynamix.plg on your flash device and reboot your system." fixed it for me.
  13. Just wanted to say thanks. I had the same issue and you solved it for me.