Jump to content

lowkey127

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lowkey127

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. I'll stick with these. The only reason I've stayed with unRAID for as long as I have, is that it's set it and forget it.
  2. Yeah I just upgraded to 6.2. I only run about 5 plugins so it tooks just under an hours. Only SabNZBD updated without incident. Everything else requirement me to reconfig completely.
  3. Ping looks good. So why isn't grabbing the file?
  4. I think so, I don't see why not, how would it test it? I'm not really that great with UnRAID.
  5. Been trying to install the Plex plugin for the last 3 hours, and I always end up with this when I got to config the gui 2016-10-03 14:32:54 [iNFO] *** Apply - Enable Initiated *** 2016-10-03 14:32:54 [iNFO] Stopping Plex Media Server... 2016-10-03 14:32:54 [iNFO] Stop OK: Not installed 2016-10-03 14:32:55 [iNFO] Updating settings 2016-10-03 14:32:55 [iNFO] Installing Plex Media Server... 2016-10-03 14:32:56 [iNFO] Updating dependencies 2016-10-03 14:32:56 [iNFO] No dependencies required for this application 2016-10-03 14:32:56 [iNFO] Updating export file 2016-10-03 14:32:56 [iNFO] Updating shorcut file 2016-10-03 14:32:59 [WARNING] Unable to get latest version from online - Checking USB for any install file 2016-10-03 14:32:59 [ERROR] Install failed: Install file missing I'm using a cache drive and have been setting the install and library directories to /mnt/cache/appdata. I tried to do a clean install as well, but I get this every time. Any ideas?
  6. I'm getting the same error on all plugins I try to load. Anyone have any idea why?