teddyjo

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About teddyjo

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Exactly my thoughts, any clues to which hardware. I have enough spares to swap out everything but going one by one will be awful
  2. The docker crashed again, this time the UI was responsive so I tried to reboot the system. The shutdown procedure failed but in its failures it would generate a diagnostic dump which I've attached. Any help getting to the root of this would be greatly appreciated tower-diagnostics-20210722-1830.zip
  3. Small update I've since nuked the container again and setup from scratch using Wireguard. Torrent started DLing close to 20MB/s which is very good, then 20min later dropped to 20KB/s and things became unresponsive forcing a hard reset. Attached is the syslog from the time of the issue delugelogs.txt
  4. Here is the latest crash along with the syslog up to the point of the crash. syslog
  5. Hi I need some help troubleshooting a kernel panic that started frequently happening for me starting somewhere around 7/10. So far I think I've isolated the issue to the DelugeVPN docker as the system operates normally when the docker is shut down or no files are downloading. I've posted to the DelugeVPN support thread but my gut is telling me this could be a hardware failure so posting here as well might be helpful. Immediately after starting the docker I am able to view the UI, downloads start downloading, and the memory usage for DelugeVPN shown in the docker tab starts climbin
  6. Hi I need some help troubleshooting a kernel panic that started frequently happening for me starting somewhere around 7/10. So far I've isolated the issue to the DelugeVPN docker as the system operates normally when the docker is shut down or no files are downloading. Immediately after starting the docker I am able to view the UI, downloads start downloading, and the memory usage for DelugeVPN shown in the docker tab starts climbing and climbing until eventual kernel panic Here's some info about my setup and some steps I've taken to troubleshoot I've ran memtest86 with
  7. Any ETA on zoneminder 1.30? Thanks for all your work made my life a million times easier!