evocraigst

Members
  • Content Count

    151
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About evocraigst

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. i been looking at when i play games 30-40% of my cpu is used by browsers as i have a second monitor that has lots of taps open so i wana hand off the load to my unraid server with has 16 cores to use now that plex uses a gpu so whats best way to do this, is there a docker that can open my tabs play videos ect and just have 1 page open or even softwear or connect a small pc to upper moniter and have that program that means i can use my mouse and keyboard on both as lease gpu only has one job with 1 monitor im aware security could be a issue but vpn to use it from ou
  2. ah ok , well thank you for all that you do
  3. Can i request Space Engineers Dedicated Server please thanks
  4. how do i make dedicated 7 days to die server on experimental branch ? thanks
  5. im setting up pfsense in a vm and have put the nic outside of unraid when i boot the vm i only see one nic port not 4 anyone had this issue before ? thanks for any advise
  6. ok i see eth6 seems to be the 10gb on board so will check if it works
  7. i just installed a ASRock Intel Z390 Taichi Ultimate and the 10gb nic does not show up . or even lightup , i also put my old asus 10gb pci that now dont show up and reason why new motherboard would cause these issues , i have 1 4x 1gb nic , and 1 10gb asus nic and has 3 on board nic 1 being 10gb other 2 work altho i get error eth2 not connected , i did connect them all just to check tho , i know this may not be a unraid issue but where can i start thanks
  8. I have issues when booting my server it uses the dedicated GPU as it has a monitor plugged in but I want to use motherboard video for unraid and dedicated for vms , at the moment when rebooting I have to switch out the display cables , tryed setting the GPU settings in bios but it seems to fail back to a GPU with out put meaning VM will not output video Any ideas I Wana use unraid as my main pc but it seem not best idea
  9. i spoke to soon restart fixed it sort off thank god ! shares are back just not all files in disks are showing in the shares
  10. after removing a damaged disk and rebiulding array then parity drive i have messed something up i see no shares i cant make new shares i see my files in mnt/ but mnt/user (mnt/user0 missing) only cache drives are there im downloading sum important files but is there a way to fix array mapped drives? i know this all look bad zues-diagnostics-20191201-2144.zip
  11. seems ok no deleted disk from array and rebuilt not great but it worked 200mb
  12. I've run more test one drive is running 1.5mb but it's empty ? In hindsight I should of replaced it first