Jump to content

jondoo1220

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jondoo1220

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So I just tried moving everything from boot/extras out and rebooted, and I've got the apps tab there. Must have been one of these: ca-certificates-20130906-noarch-1.txz* tar-1.26-x86_64-1.tgz* openssl-1.0.1f-x86_64-1_slack14.1.txz* zlib-1.2.8-x86_64-1.txz* Don't remember if I put those there or not, but it seems to be working now
  2. ls -al /usr/local/emhttp/plugins/ total 0 drwxr-xr-x 8 root root 160 Mar 13 2018 ./ drwxr-xr-x 3 root root 260 Nov 1 19:42 ../ drwxr-xr-x 9 root root 2100 Dec 1 11:32 dynamix/ drwxr-xr-x 6 root root 240 Aug 31 11:58 dynamix.apcupsd/ drwxr-xr-x 9 root root 340 Oct 31 09:22 dynamix.docker.manager/ drwxr-xr-x 6 root root 220 Sep 23 09:03 dynamix.plugin.manager/ drwxr-xr-x 9 root root 320 Nov 23 12:00 dynamix.vm.manager/ drwxr-xr-x 4 root root 160 Dec 1 11:37 unRAIDServer/
  3. anything under /usr/local/emhttp/plugins. If I'm not mistaken, that is where the apps page and scripts are installed?
  4. It looks like it is successful, but it the files don't get installed: plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg ... done Cleaning Up Old Versions plugin: downloading: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2019.01.24-x86_64-1.txz ... done +============================================================================== | Installing new package /boot/config/plugins/community.applications/community.applications-2019.01.24-x86_64-1.txz +============================================================================== Verifying package community.applications-2019.01.24-x86_64-1.txz. Installing package community.applications-2019.01.24-x86_64-1.txz: PACKAGE DESCRIPTION: Package community.applications-2019.01.24-x86_64-1.txz installed. Creating Directories Adjusting icon for unRaid version ---------------------------------------------------- community.applications has been installed. Copyright 2015-2019, Andrew Zawadzki Version: 2019.01.24 ---------------------------------------------------- plugin: installed
  5. Ok, renamed the config/plugins folder and tried installing the CA plugin, still nothing. Is there anyway I can see what the steps are to try and manually do what upgradepkg is doing since there are no errors? I should note that I've also manually tried making files/folders in the emhttp/plugins folder and that worked as expected, so I don't think its a privilege/disk issue. Also, in regards to plex, I had moved to the docker a while ago. I tried updating the image after I upgraded to 6.6.6, and somehow it disappeared and the plugin resurfaced? tower-diagnostics-20190125-0949.zip
  6. I'm not exactly sure when this started, but I first noticed the Apps tab missing a few months ago, but didn't spend much time debugging before giving up. I decided to take another stab at this today, upgraded from v 6.4.1 to v 6.6.6. This still did not fix the issue. After poking around, I noticed that many of the /usr/local/emhttp/plugin folders that I expected are missing. Here is what I see: $ls -al /usr/local/emhttp/plugins/ total 0 drwxrwxrwx 10 root root 200 Jun 9 2015 ./ drwxrwxrwx 3 root root 280 Jan 25 00:35 ../ drwxrwxrwx 7 root root 200 Aug 30 2015 Plexmediaserver/ drwxr-xr-x 9 root root 2100 Dec 1 11:32 dynamix/ drwxr-xr-x 6 root root 240 Aug 31 11:58 dynamix.apcupsd/ drwxr-xr-x 9 root root 340 Oct 31 09:22 dynamix.docker.manager/ drwxr-xr-x 6 root root 220 Sep 23 09:03 dynamix.plugin.manager/ drwxr-xr-x 9 root root 320 Nov 23 12:00 dynamix.vm.manager/ drwxr-xr-x 4 root root 160 Dec 1 11:37 unRAIDServer/ drwxrwxrwx 3 root root 80 Jun 9 2015 webGui/ I've tried manually running the upgradepkg command on the community applications plugin, but I still don't see these files showing up, and was not able to get any more information as to what is happening. The command seems to work correctly until I look for the files. In the attached diagnostics, I've rebooted after deleting the CA plugin, then install it. I can't see anything in the logs that would indicate any errors, and have run out of ideas on what to try, any help would be greatly appreciated. tower-diagnostics-20190125-0035.zip