Lebowski

Members
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lebowski

  1. Neither options worked (including the script) but I can simply disable it as I am not using it.
  2. @spants Sure, here is the config: If I need to change it to false that's fine. I wasn't even sure if its an issue as everything is functioning just fine. # Place your local configuration in /config/conf.d/ retry_interval 20 sys_interval 10 store_clean_interval 10 max_inflight_messages 40 max_queued_messages 200 queue_qos0_messages false message_size_limit 0 allow_zero_length_clientid true persistent_client_expiration 3m allow_duplicate_messages false autosave_interval 60 autosave_on_changes false allow_anonymous false persistence true persistence_file mosquitto.db persistence_location /config/data/ user mosquitto # Port to use for the default listener. listener 1883 listener 9001 protocol websockets log_dest stderr log_type all connection_messages true log_timestamp true include_dir /config/conf.d # If the password.mqtt file is empty, this has no effect. allow_anonymous true # DO NOT CHANGE THIS LINE BELOW!!! password_file /config/passwords.mqtt
  3. Still have the issue (if it's an issue!) @spants that didnt seem to fix it.
  4. @spants Just double checking if I need to change anything? Docker is working just fine as the broker, I still have this error
  5. Wondering if anyone has any tips around performance. It seems we get a penalty under a VM. I have 1000Mbps/50Mbps but the best I can get via Pfsense in Unraid is 750Mbps, this seems to be common for anyone running in a VM. Anyone had any joy? (I can plug in directly and get full speed. Its related to the VM)
  6. Thanks I'll run another one to confirm.
  7. Hi Guys, Just want to confirm what you all think, I already replaced this drive in the array as it came up with errors. Have run a seperate preclear as all smart tests passed. Looks like the drive has failed? preclear_disk_WD-WCC4E3NZZ075_28131.txt
  8. I am having troubles getting 3rd party plugins to stick, I can get WebAPI plugin working but as soon as the deluge docker is restarted the settings are lost and I need to manually add it back. The only way to add it back is to delete webapi.conf file and re-enable to plugin. Its lost again on restart. Manually edit of the config files has the same issues.
  9. Any guides on how to make the admin token string?
  10. Cheers, thank you I am running Pi-Hole docker, that may be the culprit.
  11. Been running my second unRaid machine for months without any hiccups, found that it had locked up with the following error on the screen Any suggestions to what this could be? I was not able to ping it or anything like that. Its reset and working okay again.
  12. anyone have this going with Home Assistant? I have it working fine, but on some occasions I have to hit the "retry" button to login. After clicking retry its fine. It can cause the IOS app to be blocked for a short period but it also comes good if you force close the app and re-open. I figure I might need to add extra settings for 100% compatibility?
  13. how did you have your media stored? Emby needs each movie in its own folder from my experience. If for example you have all your MKV’s in one directory and you delete a movie via the emby menu it will delete the parent directory including the rest of the mkv’s in that folder. I found that out the hard way 2 years ago. Lucky I had back ups on my second server.
  14. No issues from my side, I can access as if I am local. However in saying that wifi apps like my AC and Sonos wont work.
  15. I should have clicked back a few pages. Working fine now. Thank you
  16. Im getting this issue showing in the docker logs. Failed to set file handle limit: Operation not permitted. i did find that windows update stopped working, I had to disable it so my machines could update.
  17. Same problem here, been working fine for months, I have the same issue.
  18. Looks good changing the background header and txt.
  19. Upgraded, all working perfectly. Happy to jump on a round of RC testing as I skipped the last few.
  20. Is this something being worked on? I have been really frustrated with Crashplan, the upload speed has turned to sh*t here is Australia. Its crawling to the point of not being usable. May have to look at something else.