descoladan

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Undisclosed

descoladan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. To anybody reading this thread in the future... I fixed this by reinstalling Unraid. UPDATE: The error is back.
  2. Following up, is there any possibility of having a parity check run over areas of disks that have recently been modified?
  3. This right here describes my thoughts exactly. Please make this a feature!
  4. @f3dora Question: After your reinstall were your apps and vms preserved as well?
  5. I originally posted here. After updating to 6.3.4 the WebUI became incredibly slow (minutes between page loads) and I can no longer access my shares through the local network. Reboot and Powerdown buttons do not work not with syslog saying "shutdown failed". In syslog this blocks of code are repeating every minute, and I am sure that's what is slowing things down. May 24 20:03:02 TOWER emhttp: shcmd (587): /etc/rc.d/rc.avahidaemon start |& logger May 24 20:03:02 TOWER root: Starting Avahi mDNS/DNS-SD Daemon: /usr/sbin/avahi-daemon -D May 24 20:03:22 TOWER root: Timeout reached while wating for return value May 24 20:03:22 TOWER root: Could not receive return value from daemon process. May 24 20:03:22 TOWER emhttp: shcmd (588): /etc/rc.d/rc.avahidnsconfd start |& logger May 24 20:03:22 TOWER root: Starting Avahi mDNS/DNS-SD DNS Server Configuration Daemon: /usr/sbin/avahi-dnsconfd -D May 24 20:03:22 TOWER avahi-dnsconfd[17738]: connect(): No such file or directory May 24 20:03:22 TOWER avahi-dnsconfd[17738]: Failed to connect to the daemon. This probably means that you May 24 20:03:22 TOWER avahi-dnsconfd[17738]: didn't start avahi-daemon before avahi-dnsconfd. I have searched the forums and the only thing I have found that is similar is this post. Here are the outputs of a few commands that might help clarify my situation. > grep avahi /boot/config/passwd > grep avahi /etc/passwd avahi:x:61:214:Avahi Daemon User:/dev/null:/bin/false avahi-autoipd:x:62:62:Avahi AutoIP Daemon User:/dev/null:/bin/false > grep avahi /etc/shadow > grep avahi /boot/config/shadow avahi:!:14980:0:99999:7::: avahi-autoipd:!:14980:0:99999:7::: > ps aux | grep avahi outputs nothing If anybody has any advice or suggestions please share. Also, if you need any more information from me just let me know
  6. I've already tried that. That is why I have my output of grep avahi /boot/config/passwd & grep avahi /boot/config/shadow in my post. Any other suggestions?
  7. Hello all, After updating to 6.3.4 the WebUI became incredibly slow (minutes between page loads) and I can no longer access my shares through the local network. Reboot and Powerdown buttons do not work not with syslog saying "shutdown failed". In syslog this blocks of code are repeating every minute, and I am sure that's what is slowing things down. May 24 20:03:02 TOWER emhttp: shcmd (587): /etc/rc.d/rc.avahidaemon start |& logger May 24 20:03:02 TOWER root: Starting Avahi mDNS/DNS-SD Daemon: /usr/sbin/avahi-daemon -D May 24 20:03:22 TOWER root: Timeout reached while wating for return value May 24 20:03:22 TOWER root: Could not receive return value from daemon process. May 24 20:03:22 TOWER emhttp: shcmd (588): /etc/rc.d/rc.avahidnsconfd start |& logger May 24 20:03:22 TOWER root: Starting Avahi mDNS/DNS-SD DNS Server Configuration Daemon: /usr/sbin/avahi-dnsconfd -D May 24 20:03:22 TOWER avahi-dnsconfd[17738]: connect(): No such file or directory May 24 20:03:22 TOWER avahi-dnsconfd[17738]: Failed to connect to the daemon. This probably means that you May 24 20:03:22 TOWER avahi-dnsconfd[17738]: didn't start avahi-daemon before avahi-dnsconfd. I have searched the forums and the only thing I have found that is similar is this post. Here are the outputs of a few commands that might help clarify my situation. > grep avahi /boot/config/passwd > grep avahi /etc/passwd avahi:x:61:214:Avahi Daemon User:/dev/null:/bin/false avahi-autoipd:x:62:62:Avahi AutoIP Daemon User:/dev/null:/bin/false > grep avahi /etc/shadow > grep avahi /boot/config/shadow avahi:!:14980:0:99999:7::: avahi-autoipd:!:14980:0:99999:7::: > ps aux | grep avahi outputs nothing If anybody has any advice or suggestions please share. Also, if you need any more information from me just let me know
  8. @madaroda Did you ever get the avahi errors fixed?
  9. Awesome and simple to use! Just wish it would auto scale width and height
  10. Oh yes, I actually forgot it was a plugin and not built in.
  11. Hello all, New here and not sure if this is the right forum to post this question so let me know if there is a better spot for this questions. Anyways, I have a smb device mounted in the Remote SMB/NFS shares and I would like to back it up to a drive on my unRAID server. Does anybody have advice/tips on how to do this? I have tried searching around and looking at plugins/apps for this but I could not find anything to help me accomplish this. Edit: Yes I am using the Unassigned Devices plugin, using the example scripts there, I was able to accomplish what I wanted.
  12. Hello, I have set everything up yet nothing seems to be happening. It says running next to the folder but no files are being downloaded. There are no warnings or errors in the logs and I am sure all paths and relevant usernames/passwords are correct. What can I do to troubleshoot this?