jonathansayeb

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jonathansayeb

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi all, I just bought a retired Dell r730xd 12 bays with the following specs for 1300usd: Xeon 12 core e5-2680 v3 32GB ECC Ram 4x 4TB WD gold Broadcom nic 1gbe 4 ports Raid controller perc h730 2x 750w power supply question 1: is that a good deal [emoji28]? Question 2: Our main unraid server has 50 TB of footages and images for our media company and the tiny 512GB of cache only help during ingest of new content which makes our 10gbe network kind of pointless apart from filling those 512GB of cache. Here comes the question then, do you think I should use the new server as a freenas raid 5 s
  2. Restarted the server and reinstalled krusader docker and everything looks great now! 1PB ouch [emoji23]Thank you all. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
  3. Sorry, it must have been the frustration to get it to work [emoji28]. I've created all my Google drive mounts and team drives. I can mount them via script properly. Once mounted I can see each mounts in both krusader and windows 10 but they are all empty. I can copy files in the mount but when I check in Google drive the copied files don't appear. On unraid terminal I can see all the content of the remotes I've setup by using rclone ls remotename: My question is how can I see the content of my remotes in krusader and/or smb shares? Thank you. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
  4. Hi all, been going through the tuto many times but couldn't get it to work after 2 nights trying to figure it out. Followed space invader tuto as well and for some reasons my Google drive content doesn't show in neither windows 10 via smb nor krusader. I try to keep things as simple as possible and just have an easy way to upload our massive library of footages and pictures to Google drive directly from our Unraid server. And thanks for your help. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
  5. Same thing here. Docker doesn't work anymore :( Following for some updates...
  6. Thanks Johnny for your quick reply! What do you think the read write speed would be with standard ssd? I'd love to be able to create a huge final cut pro library accessing the media from the unraid server. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
  7. Hi All. First of all I'd like to say that a very happy unsaid user for the last year. I'm a photographer, videographer and within that last year I maxed out my 26To array and it's now time to upgrade. Check the file attached for my current unraid setup: My daily workstation at the moment is an Imac 5k 2015. Here is what I plan to upgrade: Workstation: Change the imac to a maxed out hackintosh I8700K with an SPF+ Ethernet card. Unraid server: Install an additional Sata controller to add more HD. Add a 1to SSD as cache drive. Add 2to ssd drive for all the work in progress
  8. Just wanted to let you all know especially XEOMA TEAM that i've been running 8 cameras for 5 months already and everything is working great except for the terrible log problem that keeps filling up my docker.img. Please Xeoma do something asap. Cheers.
  9. Thanks for your reply! I guess I'll stick with nextcloud then even if it's super slow
  10. @thebored can you please tell me if you were able to figure your login problem out. I've just installed the docker and get exactly the same problem. Here is what i've tried: - Basic installation by just changing the info where required (ip, admin email, passord etc...), launch webui, input exactly the same info as in the docker installation, cannot connect. - Installed separate Maria-db database only for seafile, install docker container with maria-db parameter, launch webui, still login problem. Thank you
  11. Ok so does it mean that i should completely reinstall maria-db and nextcloud and start from scratch because of the update?
  12. Hello @CHBMB, Just updated all my docker containers including nextcloud and maria-db but now I get the exact same log as above (CHBMB previous post). I've tried your 2nd method to get it working but it didn't fix anything and I still have the same problem. I never did any backups of my nextcloud database, do you know how I could use your first method? Cheers
  13. Hi Coppit and thank you for your reply. I've checked for dot files (apple dstores) but there are none in the folders affected. What I don't understand is why Xeoma docker is trying to delete these folders in the first place since they contain the records from the cameras??? I understand that it might need to remove some footages based on the archive settings "Storage time for this archive" which btw I have set to 1 week, but at the moment it's trying to delete all the records since Xeoma has been setup: Jul 31 08:42:44 ECSERVER shfs/user: err: shfs_rmdir: rmdir: /mnt/disk
  14. You are awesome! Can't wait and my 120.000 Pictures gallery is thanking you big time!
  15. Hello Aptalca and thank you very much for your work. Just wondering if you had any plans to update the Digikam Docker? I've been using your 4.9 version but the latest 5.6 version seems really good and would love to run it on my server. Thank you again