mkono87

Members
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mkono87

  1. BLUE IRIS IN DOCKER??? WOW THANKS!!!
  2. Oh yes, iv learned that a long time ago back when I started using home assistant and nextcloud. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  3. When I get home I can see what I can put together. I do t even think photo prism does multi user support? Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  4. No offense but that reply makes me feel like I'm talking to a service department on the phone. In my op I said I tried using it but the gui won't accept it. I'm actually. Going to try our Lychee in a bit see how that works out. I see it has multi user support. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  5. Just look in the template. It's an option to disable the password in the template. Nope I haven't and moved on to try something else for now. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  6. Doesnt seem to be an option when using PHOTOPRISM_PUBLIC set to false which was the only way I could get in.
  7. Having an issue logging into PhotoPrism. I have entered an admin password in the template but in the gui it will not accept it at all.
  8. The mapping in the unraid template was incorrect. Its mapped to /sync in the container but syncthing defaults to looking in /config/sync. Took me a bit to realize why my files werent showing up in my share. Mind you I know most people will have custom mappings set up but for one just testing it out, it really threw me off.
  9. Iv set this up. I added the dns that the unraid server is on (remote) and also tried 8.8.8.8. I get access to everything but the local lan im on atm. Any idea? If I dont have a dns listed, I only get access the the remote lan....no internet. preferably , I just want access the lan. I dont care about all my internet traffic going through it
  10. We have had a few rainstorms and the power flicked enough to interrupt the server. I first notice an issue when seeing the docker versions all available and then I started seeing this is the log, pointing to my cache drive. Dig a little digging and saw deleting the docker image and recreating might help. Well, I got the versions displaying but as soon as i start the containers these errors appear again. Im stuck...how bad can this be? Containers are running normally from what I can tell. Sep 6 00:38:17 NAS kernel: BTRFS error (device sde1): bad tree block start, want 22036480 have 0 Sep 6
  11. Having an issue trying to reset my grafana admin password I forgot so I cant view any of my dashboards. In the console I used grafana-cli admin reset-admin-password <password> and it said successful but it still doesnt work in the gui. Any ideas?
  12. I myself seem to connect to the flarum db but I get a basic webpage that states Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error. Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error.
  13. glad there is video instructions, the op has unclear instructions
  14. Last few weeks I noticed that Krusader will stop working in the sense that when I access the gui it says disconnected even though the container is running. One I restart the container its fine yet I get all the "first time" window prompts but eventually it happens again. Only thing I see in the logs is this. For more information, run `man tint2` or visit the project page <https://gitlab.com/o9000/tint2>. 2020-08-25 10:29:53,073 DEBG 'start' stderr output: [1;34mtint2: xRandr: Linking output VNC-0 with crtc 0, resolution 1024x768, DPI 96[0m tint2: No XSETTINGS manager, tint2 uses con
  15. I updated the container 4 days ago but this morning I woke up to my server not being connected even though its running and I dont see error. All devices cant connect not even webui? Something corrupted? Its like as if my server was installed for the first time. Had the welcome screen and all. Had to recreate it and reshare all my users. But now I cant get it accessible to outside my network.
  16. After having issues with Mariadb I removed the appdata and repulled the container but now its not accepting my password. Why would permissions be different all of a sudden. What am I looking for?
  17. My container was updated 3 days ago and now all I get is this in the log Whats going on?? 200507 18:44:16 mysqld_safe Logging to syslog. 200507 18:44:16 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /config/databases 200507 18:44:18 mysqld_safe Logging to syslog. 200507 18:44:18 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /config/databases 200507 18:44:20 mysqld_safe Logging to syslog. 200507 18:44:20 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /config/databases 200507 18:44:22 mysqld_safe Logging to syslog. 200507 18:44:22 mysqld_safe Starti
  18. I recently has HA on a proxmox setup but the computer quit on me so for now I put HA back on unraid. I coped my config over with Krusader and started it up. When I tried accessing the folder through vscode to edit some configs it wasnt able to open it due to permission. I can even use a samba share to copy a file to my windows desktop. I am stuck either using cli or sftp to open and edit the files. I even tried chmod -R 777 HomeAssistant-Core/ but it doesnt seem to have helped the issue. Any ideas, very frustrating.
  19. A little help with Nextcloud please. I was using external storage and now want to remove a few of them. When I go to the option under Administration I get an internal error Internal Server Error The server was unable to complete your request. If this happens again, please send the technical details below to the server administrator. More details can be found in the server log. Technical details Remote Address: 172.17.0.1 Request ID: kt8Zajml5ZZwltjG4ce1
  20. I just keep using trakt on the clients themselves. Even if you couod install the add on in the headless server, doubt you would be able to configure it. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  21. If you mean setting the appdata to RW slave, I did that. Its on a separate ssd. I just nuked the container and config folder. Started over. All is well.
  22. i just get this now when I click the webui. Have had this container for a while. <html><head><title>Airsonic Error</title></head><body><h2>Airsonic Error</h2><p>The directory <b>/config</b> is not writable. Please change file permissions, then restart the servlet container.</p><p>(You can override the directory location by specifying -Dairsonic.home=... when starting the servlet container.)</p></body></html> Not sure why its not writable anymore. Any ideas?
  23. hadnt used grafana for a few weeks. Updated to unraid 6.8 and now I cant login to grafana. I get this error in red on the login screen. ```t=2019-12-18T11:16:44-0500 lvl=info msg="Successful Login" logger=http.server User=admin@localhost t=2019-12-18T11:16:44-0500 lvl=eror msg="Request error" logger=context userId=0 orgId=1 uname= error="runtime error: invalid memory address or nil pointer dereference" stack="/usr/local/go/src/runtime/panic.go:199 (0x44c5cb)\n/usr/local/go/src/runtime/signal_unix.go:394 (0x44c408)\n/go/src/github.com/grafana/grafana/pkg/api/login.go:168 (0x1311a6
  24. Hey guys I had to setup a new controller and I used my backup and im trying to adopt my aps but my problem is with port 8080 I had to change it to 8082:8080 because my kodi-headless container is using 8080. I tried set-inform http://192.168.0.50:8082 and I also added the override inform host in settings but no luck what could I be missing?
  25. Yep you edit the advanced settings.xml and put your Mariadb info in there and add a sources.xml Sent from my Mi 9T using Tapatalk