InfInIty

Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

InfInIty's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

3

Reputation

  1. I would bet this has been answered before, but I was unable to find it. I just loaded up this docker with the TOTP option enabled. I go to login with the default guacadmin account, and it pops up with Multi-Factor authentication has been enabled on your account, with just a continue button. I click that button and it tells me verification failed. How do I get past this?
  2. Yea I got some conflicting information on that, so thought it might be better just to use upstream DNS that stops that kinda of traffic. I will give that a shot though. I would still like to know if its possible to change the upstream DNS to one of those as well though.
  3. I am trying to figure out how to set the upstream DNS for these dockers to be a "Family Safe" server. So 1.1.1.3 or openDNS's version. It appears pihole is functioning as I want it to, but can still get to sites the kids should not be able to get to when using it.
  4. Ok I got the connection imported. IOS seems to think I am connected, but the unraid plugin does not see a handshake, and I have no access to anything on my network.
  5. So I went through the documentation here. https://unraid.net/blog/wireguard-on-unraid I am now trying to add an IOS client, and whenever I scan the QR code, it says invalid QR code, The Scanned QR Code is not valid WireGuard Configuration not sure where to go from here, any ideas?
  6. Hello, I am working on rebuilding my parity drive onto a larger drive, this is still going just fine, but during this process i got some error. It advised that I post it here, so that is what I am doing. Any help would be appreciated. tower-diagnostics-20210302-1817.zip
  7. Here are screen shots of my config Here is the error when trying to access the page.
  8. Anyone had any luck getting guacamole to work through the manager. I am getting 502 error when i go to the url?
  9. Anyone, would really love to get this up and going.
  10. So I cannot seem to get this connecting to Plex. It just says it could not connect to plex. Here is what I am putting into the GAPS config https://192.168.1.22:32400/web/index.html standard port and just the raw token, no URL on it. Here is what the log says. I have set secure connections to preferred. Not sure what else to try.
  11. Hello Everyone, I am getting some odd performance issues that I am not able to figure out. I have 32 threads available to my machine, usually they are sitting very low, but lately every time I look there will be multiple threads running at 100%, and docker servicese will be runnings slow. Like loading the page, clicking actions and so on. I had an issue where my 1TB cache drive filled yesterday. This was a share config issue on my part. So i cleaned that up, but since this has been happening. I have attached my diagnositcs. Any help would be greatly appreciated. Thanks. tower-diagnostics-20200411-0841.zip
  12. I would highly recommend using filebot to do post processing on your media downloads. It does a much better job. also I put my downloads into a different share, and in that share I have a folder for incomplete (downloads in progress) and complete. Filebot watches that completed directory. When a file is dropped into it it copies and renames it into the directory for my plex libraries. it works excellent and handles rar/zipped files as well
  13. Good Afternoon everyone, I currently use untangle as my home router, the only issue being it does not have avahi/mDNS feature built into it. This creates an issue with smart home devices as this is a critical service for them to function. Does anyone know of a way to use unraid, preferably a docker, to be the mDNS forwarder/server for the network, to keep the devices off the main network, but still allow stuff like that to work?
  14. I tried to update nextcloud through the web updator, and now all i get is step 6 is running please refresh the page later. I have tried to research fixing this, but have not had much luck. Has anyone here had to do that?