Jump to content

sg14_96

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sg14_96

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I tried changing the port numbers around, but the don't save after my edits. Sent from my PH-1 using Tapatalk
  2. New install, I made no changes to the XML file. When I click on web GUI , it takes me to the unraid GUI. Sent from my PH-1 using Tapatalk
  3. Hi again, I have been using the VM and has been working fine. But from one day to the next it no longer works. Device manager on windows does not show my GPU anymore. Here is the warning I get from the Logs: 2018-09-22T15:42:19.362479Z qemu-system-x86_64: -device vfio-pci,host=07:00.0,id=hostdev0,bus=pci.0,addr=0x5,romfile=/mnt/disk1/isos/Santi-GPU-Bios-Dump.rom: Failed to mmap 0000:07:00.0 BAR 3. Performance may be slow
  4. Ok, I got it working after dumping my vbios and removing the header with a hex editor. Thanks for the help! Sent from my PH-1 using Tapatalk
  5. Asus strix oc edition. And I picked the bios at random, without a specific reason. Sent from my PH-1 using Tapatalk
  6. It's was the one it was available front he site. Sent from my PH-1 using Tapatalk
  7. I have a gtx1050ti. I downloaded the bios from techpowerup. I tried running it with the modified bios according to space invader one's tutorial for single gpu servers. The GPU and audio are both in the same iommu group separate from other devices.
  8. Actually it only worked for a bit. Then it went back to code 43. Hyper-v is enabled.
  9. Ok so now I have the infamous code 43. The nvidia driver installer says it was able to install the drivers. but I still get the error and my resolution is still maxed at 800X600. Any ideas.
  10. <domain type='kvm'> <name>Windows 10 GamingVM</name> <uuid>2516c62f-d484-1394-3200-6a2b52a69d00</uuid> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata> <memory unit='KiB'>4194304</memory> <currentMemory unit='KiB'>4194304</currentMemory> <memoryBacking> <nosharepages/> </memoryBacking> <vcpu placement='static'>6</vcpu> <cputune> <vcpupin vcpu='0' cpuset='0'/> <vcpupin vcpu='1' cpuset='1'/> <vcpupin vcpu='2' cpuset='2'/> <vcpupin vcpu='3' cpuset='3'/> <vcpupin vcpu='4' cpuset='4'/> <vcpupin vcpu='5' cpuset='5'/> </cputune> <os> <type arch='x86_64' machine='pc-q35-2.11'>hvm</type> <loader readonly='yes' type='pflash'>/usr/share/qemu/ovmf-x64/OVMF_CODE-pure-efi.fd</loader> <nvram>/etc/libvirt/qemu/nvram/2516c62f-d484-1394-3200-6a2b52a69d00_VARS-pure-efi.fd</nvram> </os> <features> <acpi/> <apic/> </features> <cpu mode='host-passthrough' check='none'> <topology sockets='1' cores='6' threads='1'/> </cpu> <clock offset='localtime'> <timer name='rtc' tickpolicy='catchup'/> <timer name='pit' tickpolicy='delay'/> <timer name='hpet' present='no'/> </clock> <on_poweroff>destroy</on_poweroff> <on_reboot>restart</on_reboot> <on_crash>restart</on_crash> <devices> <emulator>/usr/local/sbin/qemu</emulator> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='raw' cache='writeback'/> <source file='/mnt/user/domains/Windows 10 GamingVM/vdisk1.img'/> <target dev='hdc' bus='virtio'/> <boot order='1'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x03' slot='0x00' function='0x0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/Win10_1803_English_x64.iso'/> <target dev='hda' bus='sata'/> <readonly/> <boot order='2'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/virtio-win-0.1.141-1.iso'/> <target dev='hdb' bus='sata'/> <readonly/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='1'/> </disk> <controller type='usb' index='0' model='ich9-ehci1'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x7'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci1'> <master startport='0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci2'> <master startport='2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x1'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci3'> <master startport='4'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x2'/> </controller> <controller type='sata' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x1f' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='0' model='pcie-root'/> <controller type='pci' index='1' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='1' port='0x8'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='pci' index='2' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='2' port='0x9'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x1'/> </controller> <controller type='pci' index='3' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='3' port='0xa'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='4' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='4' port='0xb'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x3'/> </controller> <controller type='pci' index='5' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='5' port='0xc'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x4'/> </controller> <controller type='pci' index='6' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='6' port='0xd'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x5'/> </controller> <controller type='pci' index='7' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='7' port='0xe'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x6'/> </controller> <controller type='pci' index='8' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='8' port='0xf'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x7'/> </controller> <controller type='virtio-serial' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x02' slot='0x00' function='0x0'/> </controller> <interface type='bridge'> <mac address='52:54:00:8c:e6:3b'/> <source bridge='br0'/> <model type='virtio'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x01' slot='0x00' function='0x0'/> </interface> <serial type='pty'> <target type='isa-serial' port='0'> <model name='isa-serial'/> </target> </serial> <console type='pty'> <target type='serial' port='0'/> </console> <channel type='unix'> <target type='virtio' name='org.qemu.guest_agent.0'/> <address type='virtio-serial' controller='0' bus='0' port='1'/> </channel> <input type='mouse' bus='ps2'/> <input type='keyboard' bus='ps2'/> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <rom file='/mnt/user/isos/Asus.GTX1050Ti.4096.161020.rom'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x04' slot='0x00' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x1'/> </source> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x05' slot='0x00' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x08' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x06' slot='0x00' function='0x0'/> </hostdev> <memballoon model='virtio'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x0'/> </memballoon> </devices> </domain> Asus.GTX1050Ti.4096.161020.rom
  11. I get code 45 and this error: 2018-09-01T03:54:01.216353Z qemu-system-x86_64: -device vfio-pci,host=07:00.0,id=hostdev0,bus=pci.4,addr=0x0,romfile=/mnt/disk1/isos/Asus.GTX1050Ti.4096.161020.rom: Failed to mmap 0000:07:00.0 BAR 3. Performance may be slow Here is my XML: <domain type='kvm' id='22'> <name>Windows 10 GamingVM</name> <uuid>2516c62f-d484-1394-3200-6a2b52a69d00</uuid> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata> <memory unit='KiB'>4194304</memory> <currentMemory unit='KiB'>4194304</currentMemory> <memoryBacking> <nosharepages/> </memoryBacking> <vcpu placement='static'>6</vcpu> <cputune> <vcpupin vcpu='0' cpuset='0'/> <vcpupin vcpu='1' cpuset='1'/> <vcpupin vcpu='2' cpuset='2'/> <vcpupin vcpu='3' cpuset='3'/> <vcpupin vcpu='4' cpuset='4'/> <vcpupin vcpu='5' cpuset='5'/> </cputune> <resource> <partition>/machine</partition> </resource> <os> <type arch='x86_64' machine='pc-q35-2.11'>hvm</type> <loader readonly='yes' type='pflash'>/usr/share/qemu/ovmf-x64/OVMF_CODE-pure-efi.fd</loader> <nvram>/etc/libvirt/qemu/nvram/2516c62f-d484-1394-3200-6a2b52a69d00_VARS-pure-efi.fd</nvram> </os> <features> <acpi/> <apic/> </features> <cpu mode='host-passthrough' check='none'> <topology sockets='1' cores='6' threads='1'/> </cpu> <clock offset='localtime'> <timer name='rtc' tickpolicy='catchup'/> <timer name='pit' tickpolicy='delay'/> <timer name='hpet' present='no'/> </clock> <on_poweroff>destroy</on_poweroff> <on_reboot>restart</on_reboot> <on_crash>restart</on_crash> <devices> <emulator>/usr/local/sbin/qemu</emulator> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='raw' cache='writeback'/> <source file='/mnt/user/domains/Windows 10 GamingVM/vdisk1.img'/> <backingStore/> <target dev='hdc' bus='virtio'/> <boot order='1'/> <alias name='virtio-disk2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x03' slot='0x00' function='0x0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/Win10_1803_English_x64.iso'/> <backingStore/> <target dev='hda' bus='sata'/> <readonly/> <boot order='2'/> <alias name='sata0-0-0'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/virtio-win-0.1.141-1.iso'/> <backingStore/> <target dev='hdb' bus='sata'/> <readonly/> <alias name='sata0-0-1'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='1'/> </disk> <controller type='usb' index='0' model='ich9-ehci1'> <alias name='usb'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x7'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci1'> <alias name='usb'/> <master startport='0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci2'> <alias name='usb'/> <master startport='2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x1'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci3'> <alias name='usb'/> <master startport='4'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x2'/> </controller> <controller type='sata' index='0'> <alias name='ide'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x1f' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='0' model='pcie-root'> <alias name='pcie.0'/> </controller> <controller type='virtio-serial' index='0'> <alias name='virtio-serial0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x02' slot='0x00' function='0x0'/> </controller> <controller type='pci' index='1' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='1' port='0x8'/> <alias name='pci.1'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='pci' index='2' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='2' port='0x9'/> <alias name='pci.2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x1'/> </controller> <controller type='pci' index='3' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='3' port='0xa'/> <alias name='pci.3'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='4' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='4' port='0xb'/> <alias name='pci.4'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x3'/> </controller> <controller type='pci' index='5' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='5' port='0xc'/> <alias name='pci.5'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x4'/> </controller> <controller type='pci' index='6' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='6' port='0xd'/> <alias name='pci.6'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x5'/> </controller> <controller type='pci' index='7' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='7' port='0xe'/> <alias name='pci.7'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x6'/> </controller> <controller type='pci' index='8' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='8' port='0xf'/> <alias name='pci.8'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x7'/> </controller> <interface type='bridge'> <mac address='52:54:00:8c:e6:3b'/> <source bridge='br0'/> <target dev='vnet0'/> <model type='virtio'/> <alias name='net0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x01' slot='0x00' function='0x0'/> </interface> <serial type='pty'> <source path='/dev/pts/0'/> <target type='isa-serial' port='0'> <model name='isa-serial'/> </target> <alias name='serial0'/> </serial> <console type='pty' tty='/dev/pts/0'> <source path='/dev/pts/0'/> <target type='serial' port='0'/> <alias name='serial0'/> </console> <channel type='unix'> <source mode='bind' path='/var/lib/libvirt/qemu/channel/target/domain-22-Windows 10 GamingVM/org.qemu.guest_agent.0'/> <target type='virtio' name='org.qemu.guest_agent.0' state='disconnected'/> <alias name='channel0'/> <address type='virtio-serial' controller='0' bus='0' port='1'/> </channel> <input type='mouse' bus='ps2'> <alias name='input0'/> </input> <input type='keyboard' bus='ps2'> <alias name='input1'/> </input> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <alias name='hostdev0'/> <rom file='/mnt/user/isos/Asus.GTX1050Ti.4096.161020.rom'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x04' slot='0x00' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x1'/> </source> <alias name='hostdev1'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x05' slot='0x00' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x08' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <alias name='hostdev2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x06' slot='0x00' function='0x0'/> </hostdev> <memballoon model='virtio'> <alias name='balloon0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x0'/> </memballoon> </devices> <seclabel type='dynamic' model='dac' relabel='yes'> <label>+0:+100</label> <imagelabel>+0:+100</imagelabel> </seclabel> </domain> My GPU only shows up under "Hidden Devices" in windows with Code 45. Any Ideas>
  12. I am running a windows 10 vm on top of unraid 6.5.3. GPU and USB passthrough work just fine, but when I try to install the nvidida graphics drivers, my screen goes dark and the vm becomes unresponsive. This is what I get from the logs: 2018-08-28 23:29:51.279+0000: starting up libvirt version: 4.0.0, qemu version: 2.11.1, hostname: Tower LC_ALL=C PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin HOME=/ QEMU_AUDIO_DRV=none /usr/local/sbin/qemu -name 'guest=Windows 10,debug-threads=on' -S -object 'secret,id=masterKey0,format=raw,file=/var/lib/libvirt/qemu/domain-3-Windows 10/master-key.aes' -machine pc-i440fx-2.11,accel=kvm,usb=off,dump-guest-core=off,mem-merge=off -cpu host,hv_time,hv_relaxed,hv_vapic,hv_spinlocks=0x1fff,hv_vendor_id=none -drive file=/usr/share/qemu/ovmf-x64/OVMF_CODE-pure-efi.fd,if=pflash,format=raw,unit=0,readonly=on -drive file=/etc/libvirt/qemu/nvram/14766b46-90ec-6d64-3057-606a07f63bf3_VARS-pure-efi.fd,if=pflash,format=raw,unit=1 -m 4096 -realtime mlock=off -smp 4,sockets=1,cores=4,threads=1 -uuid 14766b46-90ec-6d64-3057-606a07f63bf3 -display none -no-user-config -nodefaults -chardev 'socket,id=charmonitor,path=/var/lib/libvirt/qemu/domain-3-Windows 10/monitor.sock,server,nowait' -mon chardev=charmonitor,id=monitor,mode=control -rtc base=localtime -no-hpet -no-shutdown -boot strict=on -device ichy,id=charserial0 -device isa-serial,chardev=charserial0,id=serial0 -chardev 'socket,id=charchannel0,path=/var/lib/libvirt/qemu/channel/target/domain-3-Windows 10/org.qemu.guest_agent.0,server,nowait' -device virtserialport,bus=virtio-serial0.0,nr=1,chardev=charchannel0,id=channel0,name=org.qemu.guest_agent.0 -device vfio-pci,host=07:00.0,id=hostdev0,bus=pci.0,addr=0x5,romfile=/mnt/user/isos/asusgtx1050ti.rom -device vfio-pci,host=07:00.1,id=hostdev1,bus=pci.0,addr=0x6 -device vfio-pci,host=08:00.0,id=hostdev2,bus=pci.0,addr=0x8 -device virtio-balloon-pci,id=balloon0,bus=pci.0,addr=0x9 -msg timestamp=on 2018-08-28 23:29:51.279+0000: Domain id=3 is tainted: high-privileges 2018-08-28 23:29:51.279+0000: Domain id=3 is tainted: host-cpu 2018-08-28T23:29:51.330124Z qemu-system-x86_64: -chardev pty,id=charserial0: char device redirected to /dev/pts/0 (label charserial0) 2018-08-28T23:29:52.055274Z qemu-system-x86_64: -device vfio-pci,host=07:00.0,id=hostdev0,bus=pci.0,addr=0x5,romfile=/mnt/disk1/isos/asusgtx1050ti.rom: Failed to mmap 0000:07:00.0 BAR 3. Performance may be slow 2018-08-28T23:53:34.843401Z qemu-system-x86_64: vfio_region_write(0000:07:00.0:region3+0x40a8, 0xfffe101,8) failed: Device or resource busy KVM internal error. Suberror: 1 emulation failure RAX=ffffa37ff2215000 RBX=ffffa37ff2215000 RCX=ffffa37ff2215000 RDX=0000000000000000 RSI=ffffe486bef7f010 RDI=ffffe486bb6ad000 RBP=ffffe486bb48a000 RSP=fffff486efd950c8 R8 =0000000000001000 R9 =0101010101010101 R10=fffff802e39ecd08 R11=fffff486efd94e80 R12=ffffe486bce4e920 R13=ffffe486bb157360 R14=0000000000000000 R15=0000000000100000 RIP=fffff802e3d10978 RFL=00000216 [----AP-] CPL=0 II=0 A20=1 SMM=0 HLT=0 ES =002b 0000000000000000 ffffffff 00c0f300 DPL=3 DS [-WA] CS =0010 0000000000000000 ffffffff 00a09b00 DPL=0 CS64 [-RA] SS =0018 0000000000000000 00000000 00409300 DPL=0 DS [-WA] DS =002b 0000000000000000 ffffffff 00c0f300 DPL=3 DS [-WA] FS =0053 0000000000000000 0000bc00 0040f300 DPL=3 DS [-WA] GS =002b ffff938021fc6000 ffffffff 00c0f300 DPL=3 DS [-WA] LDT=0000 0000000000000000 0000ffff 00000000 TR =0040 ffff938021fd6000 00000067 00008b00 DPL=0 TSS64-busy GDT= ffff938021fd7fb0 00000057 IDT= ffff938021fd5000 00000fff CR0=80050033 CR2=0000000001f81044 CR3=00000000001ad000 CR4=001506f8 DR0=0000000000000000 DR1=0000000000000000 DR2=0000000000000000 DR3=0000000000000000 DR6=00000000ffff0ff0 DR7=0000000000000400 EFER=0000000000004d01 Code=66 66 66 66 0f 1f 84 00 00 00 00 00 66 48 0f 6e c2 0f 16 c0 <0f> 11 01 4c 03 c1 48 83 c1 10 48 83 e1 f0 4c 2b c1 4d 8b c8 49 c1 e9 07 74 2f 0f 29 01 0f This is my XML config for my VM: <domain type='kvm'> <name>Windows 10</name> <uuid>14766b46-90ec-6d64-3057-606a07f63bf3</uuid> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata> <memory unit='KiB'>4194304</memory> <currentMemory unit='KiB'>4194304</currentMemory> <memoryBacking> <nosharepages/> </memoryBacking> <vcpu placement='static'>4</vcpu> <cputune> <vcpupin vcpu='0' cpuset='0'/> <vcpupin vcpu='1' cpuset='1'/> <vcpupin vcpu='2' cpuset='2'/> <vcpupin vcpu='3' cpuset='3'/> </cputune> <os> <type arch='x86_64' machine='pc-i440fx-2.11'>hvm</type> <loader readonly='yes' type='pflash'>/usr/share/qemu/ovmf-x64/OVMF_CODE-pure-efi.fd</loader> <nvram>/etc/libvirt/qemu/nvram/14766b46-90ec-6d64-3057-606a07f63bf3_VARS-pure-efi.fd</nvram> </os> <features> <acpi/> <apic/> <hyperv> <relaxed state='on'/> <vapic state='on'/> <spinlocks state='on' retries='8191'/> <vendor_id state='on' value='none'/> </hyperv> </features> <cpu mode='host-passthrough' check='none'> <topology sockets='1' cores='4' threads='1'/> </cpu> <clock offset='localtime'> <timer name='hypervclock' present='yes'/> <timer name='hpet' present='no'/> </clock> <on_poweroff>destroy</on_poweroff> <on_reboot>restart</on_reboot> <on_crash>restart</on_crash> <devices> <emulator>/usr/local/sbin/qemu</emulator> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='raw' cache='writeback'/> <source file='/mnt/user/domains/Windows 10/vdisk1.img'/> <target dev='hdc' bus='virtio'/> <boot order='1'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x04' function='0x0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/Win10_1803_English_x64.iso'/> <target dev='hda' bus='ide'/> <readonly/> <boot order='2'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/virtio-win-0.1.141-1.iso'/> <target dev='hdb' bus='ide'/> <readonly/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='1'/> </disk> <controller type='usb' index='0' model='ich9-ehci1'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x7'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci1'> <master startport='0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci2'> <master startport='2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x1'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci3'> <master startport='4'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='0' model='pci-root'/> <controller type='ide' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x1'/> </controller> <controller type='virtio-serial' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x03' function='0x0'/> </controller> <interface type='bridge'> <mac address='52:54:00:c5:60:d7'/> <source bridge='virbr0'/> <model type='virtio'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x0'/> </interface> <serial type='pty'> <target type='isa-serial' port='0'> <model name='isa-serial'/> </target> </serial> <console type='pty'> <target type='serial' port='0'/> </console> <channel type='unix'> <target type='virtio' name='org.qemu.guest_agent.0'/> <address type='virtio-serial' controller='0' bus='0' port='1'/> </channel> <input type='mouse' bus='ps2'/> <input type='keyboard' bus='ps2'/> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <rom file='/mnt/user/isos/asusgtx1050ti.rom'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x05' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x07' slot='0x00' function='0x1'/> </source> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x06' function='0x0'/> </hostdev> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x08' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x08' function='0x0'/> </hostdev> <memballoon model='virtio'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x09' function='0x0'/> </memballoon> </devices> </domain> I am a newbie to unraid, can anybody help?