orangehenry

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About orangehenry

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. I'm putting together a new build based on Raj's 15 Drive Budget Box. The only components I have changed are getting an AMD Athlon II X2 260 instead of a Sempron 145 and for now I'm hooking the HDDs, housed in the norco straight into the mobo. However, I can't make the motherboard reliably post/boot. I'll hit the power button, all the fans will start, as will the lights and the pci cards will power on. This happens everytime - however I can only get a picture on the screen, at best every 8/9 times I try. I thought perhaps the motherboard was ruined so I tried an MSI 970A-G46 and this work
  2. I finally got the thing to start. But I'm thinking it might be damaged. It tends to only start every 3 or 4 times and it has a lot of trouble recognising all 4 drives I have attached.
  3. How does one reset CMOS/CPU? Also, if I have to reorder PSU, what can you recommend? I'm planning on a 20 drive system eventually
  4. I did! I don't suppose you would know why my Asus M4A78LT M LE and AMD Sempron 265 won't start properly. When I hit the power button all the fans come on (as does the indicator light on the mobo) but I can't get indication of life on my display.
  5. I'm following rajs prototype design and I'm using an Asus M4A78LT-M LE and AMD 265 with a Corsair CX500. I can't get the thing to boot. When I turn the power button on the fans start and the CPU fan start. However, I get nothing on the display. I've remembered the atx12v and have tried with and without my Norco SS-500 plugged in. What am I doing wrong?? Thanks!
  6. You'd assume so, but you'd be wrong. Thanks mate!!!
  7. my problem is I can't get a single screw to go in, which means that when pulling a hdd in/out the whole enclosure moves thereby eliminating the point of spending the extra money on the hot swap bay.... Do you have your's in the top 3 bays of the antec or elsewhere?
  8. So i got it in (in the top 3 drive bays) but I the holes for the screws don't seem to line up (they're almost there - maybe .5/.75mm out). Is that usual? Does it even matter?
  9. I'm following one of Raj's prototype design's. I've got all the parts now and am in the process of putting them together. I have an Antec 1200 as the case and then also Norco SS-500's. They don't seem to fit without bashing down the tabs that keep each 5.25 bay separate. Am I doing this the wrong way?
  10. Hi, first post here. Not quite sure where this should go, so please move if I've posted in the wrong place. I was wondering whether anyone was looking to sell a RB-1200 or MD-1510? Or does anyone know where it is possible to find one to purchase? Thanks!