alexandru360

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexandru360

  1. Well ... it worked I got my HDD back ... Thank you all for the assistance
  2. Ok ... here goes ... fingers crossed ...
  3. xfs_repair -v /dev/md3 Phase 1 - find and verify superblock... - block cache size set to 1508680 entries Phase 2 - using internal log - zero log... zero_log: head block 77215 tail block 77209 ERROR: The filesystem has valuable metadata changes in a log which needs to be replayed. Mount the filesystem to replay the log, and unmount it before re-running xfs_repair. If you are unable to mount the filesystem, then use the -L option to destroy the log and attempt a repair. Note that destroying the log may cause corruption -- please attempt a mount of the file
  4. alexhometower-diagnostics-20210404-1000.zip xfs_repair -n /dev/md3 Phase 1 - find and verify superblock... Phase 2 - using internal log - zero log... ALERT: The filesystem has valuable metadata changes in a log which is being ignored because the -n option was used. Expect spurious inconsistencies which may be resolved by first mounting the filesystem to replay the log. - scan filesystem freespace and inode maps... - found root inode chunk Phase 3 - for each AG... - scan (but don't clear) agi unlinked lists... - p
  5. Hy guys unfortunately I rearranged my hdds in the server (new array - software) and for one hard-disk I get this: Apr 4 02:34:17 AlexHomeTower kernel: ata8: SATA max UDMA/133 abar m8192@0xfbe80000 port 0xfbe80180 irq 71 Apr 4 02:34:17 AlexHomeTower kernel: ata8: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl 300) Apr 4 02:34:17 AlexHomeTower kernel: ata8.00: ATA-10: ST2000NM0008-2F3100, ZDS12462, SN02, max UDMA/133 Apr 4 02:34:17 AlexHomeTower kernel: ata8.00: 3907029168 sectors, multi 0: LBA48 NCQ (depth 32), AA Apr 4 02:34:17 AlexHomeTower kernel: ata8.00: configured for UDMA/133 Apr
  6. Hello guys Currently I have on my server a MSI X2999 PRO it is not a bad mainboard card but there is no way to do KVM Passthrough for video cards has anyone tried: X299 Taichi X299 Taichi CLX Thank you.
  7. Hello guys I am using this thread to post a question; currently I have on my server a MSI X2999 PRO it is not a bad mainboard card but there is no way to do KVM Passthrough for video cards has anyone tried the X299 Taichi or the X299 Taichi CLX Thank you.
  8. I am looking at the same thing and found here on the forum this thread: solved-how-to-create-a-virtual-nic-for-internalisolated-use-only
  9. I uninstalled Nerd Tools ... deleted completely SWAG and reinstalled made all the configurations again and still Bad Gateway ... but the main domain works ... I am confused ... I think I have to investigate what Bad Gateway means for Nginx
  10. Nope ... I backed up all my configs, reset everything to default, cloned only deluge[...].conf and restarted swag and for subdomains I get Bad Gateway ... If someone has an idea I'll be all eyes ... Just a thought: I saw on another thread here a response from 2019 that Nerd Pack might interfere with swag "mojo" ... is this still the case ?
  11. After some further investigation I had this lines in my swag log: **** The following reverse proxy confs have different version dates than the samples that are shipped. **** **** This may be due to user customization or an update to the samples. **** **** You should compare them to the samples in the same folder to make sure you have the latest updates. **** /config/nginx/proxy-confs/sonarr.subdomain.conf /config/nginx/proxy-confs/plex.subdomain.conf /config/nginx/proxy-confs/openvpn-as.subdomain.conf /config/nginx/proxy-confs/nextcloud.subdomain.conf /config/nginx/proxy-con
  12. Same with me ... I had my server down like for 3 weeks(I had my mainboard in the warenty) and everything worked plex, gitea, sonarr, deluge, nextcloud ... finally I had all of them working and now all are down again Funny thing now as an exception for other not working dates(misconfiguration of swag/pipeline until swag) is that swag is validating the certificate for everything domain and the above mentioned subdomains but am still getting Bad Gateway ...
  13. Well ... I do not know what to say about that.
  14. Fortunately for me I was stupid enough to leave my mysql-nextcloud docker offline and that was causing my server error but ... in the logs there was no hint whatsoever that this was the case ... now I have a different problem regarding swag and dynamic dns updating for namecheap (works for 15-30 minutes then my ip changes and it doesn't work from web but from inside my lan works well ) I'll bang my head against the scripts some more ...
  15. That also looks like my log unfortunately ... guess in the future I will not rush into an update
  16. /mnt/user/appdata/nextcloud/log This is the path to the log but for me it was not much help ... And yes it happened to me as well after the docker update
  17. I'm using your script, thanks it really helps me
  18. I tried the vmbackup from CommunityApplications but it just does not want to trigger the backup

    I have the vm's in the cash pool that is mapped to the appdata folder

     

    PS.

    It worked prior to upgrading to version beta25

  19. alexandru360

    Greetings

    Hello, I would like to thank the unraid team that created the product For me it is simply awesome I'm a one year Unraid user and I want to share, a little, my thoughts about the server. I had some prior experience with linux(debian/ubuntu based mostly) but I always wanted something like Unraid that has both the liberty for creating scripts/custom stuff from linux console and to have predefined stuff in an interface to get repetitive things done fast (here I'm thinking dockers and community applications). Intentionally I left out the