tknx

Members
  • Content Count

    177
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tknx

  1. Anyone have a Hugo docker to share? Would love to start static blogging with it.
  2. Ok. I read through all 14 pages and am completely unclear about this. early posts seem to indicate logging was insecure for reverse proxies. With a reasonably long fix posted around page 4 or so. Also if I am running Bitwarden _rs now as a Docker how do I transition cleanly?
  3. I was a dumbass and let my password manager autofill a few times before realizing it had the wrong thing saved. So now I am locked out of the WebUI. I can still SSH in, so is there a way to reset the WebUI login attempts?
  4. OK I am a dumbass, got to format them first in unassigned devices and then add them to the pool.
  5. Just installed 2 SSDs to move to a cache pool setup and getting this error when I spin it up. Unmountable: No pool uuid I tried switching from auto to btrfs and didn't get an option to format the drives or anything. Diagnostics attached mnemosyne-diagnostics-20210410-1902.zip
  6. Ah cool, yep it was definitely that. I don't love that the plugin alters default butttons so I just got rid of it. Thanks everyone!
  7. I've followed the instructions laid out here since I am replacing my SSD with 2x larger SSDs https://wiki.unraid.net/Replace_A_Cache_Drive All cache shares set to Yes. Click on Move on Main and nothing happens - page refreshes and that is it. Cache drive still has a lot of stuff on it. All the folders there are still quite full. What am I missing here?
  8. So reading through all of this has left me more confused - iSCSI kernel support is in the 6.9.0 rcs, but I need a plugin? Which plugin? How stable is this? Will Unraid be adding a non-plugin, supported method?
  9. OK, I deleted the rsyslog config files and rebooted. Added back in my syslog server, confirmed the entry on rsyslog.conf... Still nothing.
  10. It was previously, but I did delete the appdata folder between installs.
  11. I installed the docker, no changes except putting it on a custom bridge network, but it seems to get stuck on Step 5 Tail of log: ------------------------------------------------------------ ----- Step 5 of 5: ioBroker startup ----- ------------------------------------------------------------ Starting ioBroker... host.542b55ffc9ab check instance "system.adapter.admin.0" for host "a2e2a3097bbf" host.542b55ffc9ab check instance "system.adapter.discovery.0" for host "a2e2a3097bbf" host.542b55ffc9ab check instance "system.adapter.info.0" for host "a2e2a3097bbf" T
  12. I have promtail-loki-grafana docker stack setup. I tried promtail both on the bridge network and on custom:br0 with its own IP address. I don't get any messages from my unraid server. I do get messages from another server on my network, so the stack is working. Is this related to the docker networks? Some flaw in the syslog implementation. I tried deleting the rsyslog config files off of boot and rebuilding them. No luck there either.
  13. No idea why but my Unraid server has started to periodically crash since upgrading to 6.9.0-rc2. Would appreciate any guidance as to what is going on here. mnemosyne-diagnostics-20210120-1734.zip
  14. Running 6.90rc2 on an MSI B460 Tomahawk/i3 setup. Fans are running at full speed all the time despite temps being low (30degC or so) Installed perl through NerdPack, Dynamix System Temp; hddtemp; and Dynamix Auto Fan plugins The problems are No HD temps being reported on the dashboard Auto Fan Control doesn't see the PWM controller System Temp Plugin: Available drivers - coretemp Processor temp - coretemp - CPU temp Motherboard temp - acpitz - MB Temp Array fan speed - none [no options] Auto Fan Control
  15. Well, now it is saying "not available" on the check for updates. so this package is a bit sus.
  16. I would love to be able to track Quicksync usage the way Nvidia usage can be displayed and tracked. I know htere is a docker called intel-gpu-tools and there is also an Intel Media SDK supplied Metrics Monitor. No idea if either could be made into a straight plugin.
  17. @killeriq I display in H264 and record in H265. But I think it is an issue of browser video support...
  18. 10.7.0 will be enabling HDR tonemapping and may require some additional packages in the docker as a result - especially to leverage Intel VAAPI capability. Would be nice to just have that in the docker or as an easy docker config option.
  19. Well it just randomly started working to setup the database when I switched it to the same VLAN and then is able to read the database when I switched it back. Now just to hunt down why it has random ffmpeg processes spiking my CPU when everything is set to quicksync /dev/dri for HW acceleration.
  20. It is clearly having some issue with the internal database - no idea what is going on. I tried an absolute bone stock install and still didn't work. Log follows... Not sure what is broken here. at new Promise (<anonymous>) at callbackOrPromise (/opt/shinobi/node_modules/tarn/lib/Pool.js:380:12) at Pool._create (/opt/shinobi/node_modules/tarn/lib/Pool.js:290:9) at Pool._doCreate (/opt/shinobi/node_modules/tarn/lib/Pool.js:260:36) { code: 'ER_BAD_DB_ERROR', errno: 1049, sqlMessage: "Unknown database 'ccio'", sqlState: '42000', fatal: true } Error: ER_BAD_DB_ERROR: Un
  21. OK, well I switched it and will keep an eye on it. Thanks.
  22. @Darksurf thanks. Here is the output: total 85M drwxr-xr-x 9 root root 660 Nov 9 04:40 ./ drwxr-xr-x 13 root root 300 Sep 17 20:43 ../ -rw-r--r-- 1 root root 85 Nov 8 04:40 apcupsd.events -rw-r--r-- 1 root root 193 Nov 8 04:40 apcupsd.events.1 -rw------- 1 root root 0 Oct 5 11:42 btmp -rw-r--r-- 1 root root 0 Apr 9 2020 cron -rw-r--r-- 1 root root 0 Apr 9 2020 debug -rw-rw-rw- 1 root root 66K Nov 6 13:32 dmesg -rw-rw-rw- 1 root root 273 Nov 8 12:03 docker.log -rw-r--r-- 1 root root 0 Jun 16 12:22 faillog -rw-rw-rw- 1 root
  23. OK, tried a fresh install... Disaster. Clean install can't find the database on the super page. I thought it was incorporated. Tried to connect it to an external mariadb as well, and ran into problems there.
  24. Did you ever solve this - having a similar issue...