dfox1787

Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dfox1787

  1. Hi, Has something changed on swag recently? its been working fine and nothing has changed on my FW or network now i am getting this error: Hint: The Certificate Authority failed to download the challenge files from the temporary standalone webserver started by Certbot on port 80. Ensure that the listed domains point to this machine and that it can accept inbound connections from the internet. Some challenges have failed. Ask for help or search for solutions at https://community.letsencrypt.org. See the logfile /var/log/letsencrypt/letsencrypt.log or re-run Certbot with -v for more details. ERROR: Cert does not exist! Please see the validation error above. The issue may be due to incorrect dns or port forwarding settings. Please fix your settings and recreate the container
  2. it works fine on previous versions. theres a few in the unrai facebook with this issue. was hoping someone had found a fix. i dont hold much hope for help from unifi
  3. Still no help to get this fixed? anyone please
  4. not sure they support it on docker. Posted on the unraid facebook page a few others are also having this issue.
  5. hi guys randomly started getting this error. can anyone help?
  6. any luck with looking at my logs? issue still ongoing media-diagnostics-20210401-1755.zip
  7. media-diagnostics-20210330-1641.zip logs.zip
  8. do you want the full unraid log or the container log
  9. hi, ive been having ongoing issue with my unraid server whereby ram and cpu are running at 100%. Ive narrowed this is down to unmanic. if i kill the container all is good with the world. It has only started happening since the unraid version update. any advice? i really like this docker container. any advic
  10. So this issue is back to haunt me. ive even added another 16GB of ram to my server. could this be a bug in 6.9?
  11. it wasnt just high cpu it was to the point where nothing worked on my server. im not doing any validation to my knowledge.
  12. ***update*** ive deleted my docker image and recreated it on a new drive and touch wood so far everything is running ok ignore the 4 cores on the left they are dedicated to unmanic
  13. i might move and recreate my docker image. if i need more RAM i could always go to downloadmoreram.com
  14. 90% cpu normal for that or is that the overall
  15. still trying to pin point which one it is. whats loop2?
  16. ill give it a go. its very difficult because my server isnt responding. i dont have any vms running. what is loop2?
  17. ran the container for about 10 mins. in general i have been using it for weeks. appdata prefer
  18. the only thing i have is update some containers that needed updates. media-diagnostics-20210322-1037.zip
  19. first thing i tried was a reboot. same issue with a test server
  20. Hi I really need some help. my server all of a sudden has started hitting 100% cpu. I have no idea whats causing it can anyone help? media-diagnostics-20210322-1037.zip
  21. yeah can do, atm 100% cpu with valheim running. If i turn off plex for example leave valheim off my cpu is still 100%. stopping the valheim container cpu drops.
  22. literally just happened again. the htop cpu usage doesnt match the unraid dash. no vms running no idea whats going off atm