Ustrombase

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ustrombase

  1. I am using code-server and I added the PUID of 99 and PGID of 100 for nobody and when i use the desktop VSCode and use SMB with my user of name for example which has a different PUID and PGID I have noticed that if I make a file using nobody I can't edit it in the desktop VSCode as name HOWEVER if I do the reverse and I make a file using name and try to edit it using code-server as nobody it works. How can I make a file editable under both users? What docker flags do I need to add?
  2. I am unable to see the show on Apple podcasts. Even if I search for it it doesn’t show up. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. I have the same issue that it will not connect to the Crashplan cloud
  4. I can't seem to start this docker. This is what i see in the logs, but when i open webUI i do not see anything, like the browser gives me an "unable to connect". Created by... ___. .__ .__ \_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___ | __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ / | \_\ \ | | \ Y \ ___/ > < |___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \ \/ \/ \/ \/ \/ https://hub.docker.com/u/binhex/ 2020-08-17 22:25:45.120829 [info] System information Linux 995d5acafd1e 4.19.107-Unraid #1 SMP Thu Mar 5 13:55:57 PST 2020 x86_64 GNU/Linux 2020-08-17 22:25:45.202608 [info] OS_ARCH defined as 'x86-64' 2020-08-17 22:25:45.271911 [info] PUID defined as '99' 2020-08-17 22:25:45.343540 [info] PGID defined as '100' 2020-08-17 22:25:45.861273 [warn] UMASK not defined (via -e UMASK), defaulting to '000' 2020-08-17 22:25:45.906374 [info] Permissions already set for volume mappings 2020-08-17 22:25:45.952551 [info] TEMP_FOLDER defined as '/config/krusader/tmp' 2020-08-17 22:25:46.112726 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)... 2020-08-17 22:25:46.155725 [info] Starting Supervisor... 2020-08-17 22:25:46.112726 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)... 2020-08-17 22:25:46.155725 [info] Starting Supervisor... 2020-08-17 22:25:48,287 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/novnc.conf" during parsing 2020-08-17 22:25:48,287 INFO Set uid to user 0 succeeded 2020-08-17 22:25:48,293 INFO supervisord started with pid 7 2020-08-17 22:25:49,295 INFO spawned: 'start' with pid 61 2020-08-17 22:25:49,296 INFO reaped unknown pid 8 (exit status 0) 2020-08-17 22:25:49,385 DEBG 'start' stdout output: [info] /config/home/.config folder storing user general settings already exists, skipping copy [info] Creating soft link from /config/home/.config to /home/nobody/.config... 2020-08-17 22:25:49,385 INFO success: start entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs) 2020-08-17 22:25:49,486 DEBG 'start' stdout output: [info] /config/home/.icons folder storing user general settings already exists, skipping copy [info] Creating soft link from /config/home/.icons to /home/nobody/.icons... 2020-08-17 22:25:49,491 DEBG 'start' stdout output: [info] /config/home/.local folder storing user general settings already exists, skipping copy [info] Creating soft link from /config/home/.local to /home/nobody/.local... 2020-08-17 22:25:49,496 DEBG 'start' stdout output: [info] /config/home/.themes folder storing user general settings already exists, skipping copy [info] Creating soft link from /config/home/.themes to /home/nobody/.themes... 2020-08-17 22:25:49,505 DEBG 'start' stderr output: cp: cannot stat '/config/krusader/.config/': No such file or directory What can i do to debug?
  5. Damn you guys are awesome! That did it. So that plugin disabled VMs at boot? Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Wondering if what you are saying means something in my motherboard settings flipped to cause virtualization to turn off. This never has happened before. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. I’m seeing it on boot in the console like if you have a monitor attached to the server. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Ok so those are my diagnostics. Additional info I tried a restart as before I forced restarted unRAID due to what I mentioned before but still no cigar. Really concerned if this is a hardware issue and wondering if I need to upgrade any hardware. I don’t know how this file got deleted. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Shoot! I'm so sorry, here they are! edith-diagnostics-20200511-1706.zip
  10. error: failed to connect to the hypervisor error: Failed to connect socket to '/var/run/libvirt/libvirt-sock': No such file or directory I am getting this error after a force restart of unRAID. I had to force restart unRAID due to a strange issue where I could not login to the WebUI (i.e. the webui was not coming up on the browser as if it wasn't even on the network). I could not ping my unRAID, and I could not ssh into it. So i had to force restart unRAId. Now after a restart, I noticed this issue of the hypervisor not coming up. Also i noticed that my VM tab is not present in the webUI. Prior to the restart everything was working.
  11. I'm having this exact same issue. My VM tab is not even present in the WebUI. This happened after I had a strange issue with unRAID where I could not access the WebUI nor ssh, so had to force restart unRAId. After the restart now i see this same error and in the WebUI i can't see my VM tab.
  12. Will unRAID ever support ssh keys? I know there is a plugin by for me that plugin will simply not install, and so much research i have done to accomplish a solution for this, but there are so many. Secondly, do you have a an unraid recommended solution for this?
  13. How do i accomplish this? I can't find this built in letsencrypt client. EDIT: ok i got it working, i did the provisioning and had to disable dns rebinding for unraid.net and got this all working on. I can't use the <hostname>.local anymore but now it redirects my ip automatically. Thank you!
  14. Got this installed it was super easy! However, I can't reach my unRAID box. I think that it is becuase I have https cert and it resolves to <servername>.local, and when I am on my phone connected to wireguard the DNS can't resolve / find what the address should be? Just me saying smart things trying to sound smart lol. Does anyone have any thoughts on this? locally i can use the ip and it automatically switches to https using the hostname.local, this is why i am thinking that this is what is happening, i am on VPN as I have tested connecting to my home assistant instance and it works.
  15. Did you ever get this installed correctly?
  16. Thanks. I’ll have to resort to seeing if others have had the same issue and if they have fixed it. i don’t know what this must mean. plugin: run failed: /bin/bash retval: 1
  17. Yea I’m on 6.8.3 I believe is the latest one. Just updated last night and tried installing again.
  18. kinda a noob question, but does this plugin automatically shutdown the VM to do the backup? What is the snapshot feature about? I can't find any documentation on this. Sorry if this has been asked, i couldn't find this in the forum.
  19. ok just did it but it didn't find any folders. IT found some old docker folders that I deleted now via the plugin
  20. No i'm actually on the latest one now. I am still figuring out how to use that plugin.
  21. I get this same error, how did you fix yours?
  22. Hi I tried this already but i keep getting the same error. Do you think i can just download the plg file manually? Would this work?
  23. I have limited Crashplan to only use 8G of memory via the extra parameters on the advanced docker config in unRAID. However, I am now seeing above 100% periodically by Crashplan in CPU usage. Anyone else seeing this? How can I limit this? Would pinning CPU cores work? I only have a 4 core machine that runs unRAID, so don't have excess CPU power here.