Jump to content

Glonch

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Glonch

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Personal Text


    UnRaid v6.7.2 Motherboard: ASUS AM4 TUF GAMING X570 CPU: Ryzen 5 3600 RAM: 2x32GB 2666 MHz
    Chassis: Antec P101 Slient Black NIC: Realtek L8200A DRIVES: 4x8TB WD RED and 4x4TB Segate

    Storage: SanDisk Ultrafit 16GB USB, HGST 3.8TB NVME cache,
  1. Greetings everyone... Started with a Plex Media server - Windows 10 i5 (3rd gen), 16gb RAM, a 6 HDDs attached via two JBOD enclosures. Was a decent system for many years. Finally - moved to unRAID: Ryzen 5 3600 ASUS TUF Gaming X570-Plus ATX AM4 Vengeance LPX 64GB (2x32GB DDR4 2666) NVIDIA Quadro P2000 Sabrent 1TB NVMe 4.0 m.2 (Cache) Sandisk 16GB Cruzer Fit USB Drive Antec P101 Silent Black Case Corsair RM850x Power Supply 4 8TB WD Reds (shucked) 4 4TB Seagates (shucked) Off-site backup to a Synology 1019+ (3 10TB and 2 8TB WD Reds [all shucked]) I wanted a killer Plex system that could handle multiple transcodes and still have some legs for some VMs to play with. So far, things are going great - just an awesome platform to work with. I can always swap the Ryzen 5 for a Ryzen 9 and/or bump the RAM if needed in the future.
  2. Greetings everyone, I just built an unraid system with the TUF Gaming X570-Plus mother board and a Ryzen 5 3600. I've looked all over in the forums on getting the motherboard/CPU temps to be recognized but cannot figure it out. When I detect drivers in Dynamix System Temperature plug-in, nothing comes up. Thanks.