neilster

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

neilster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. @spall I didnt see this post until today!! thanks for all tip on going to check the proxy. I disable the proxy and everything started working again. I am keen on using the proxy function if possible. How do u get Sonarr/Radarr to ifnose the IP of just the download clients? Thanks, Neil
  2. I was recently checking the status of my Sonarr as my Radarr as there was some issues with the downloading of the movies i was monitoring. I noticed that "all the download clients are unavailable due to failures' - (I also noticed that i have issues with my sonarr and lidarr too) i Went to check the setting and both my delugevpn and sabnzb failed on testing in the system status i noted Sabnzbd Deluge I am not sure how i can go about solving this issue, is it the sonarr or the deluge and sabnzbd? I have checked my paths and disabled SSL, I tried disabling certification validation for local addresses too I have not change any settings for quite a while, but i do have auto update on for all my docker apps. i did set up a reverse proxy previously in letencrypt but i havent moved over to swag. I have tried to but wasnt able to set it up properly. in the log files it mentions For Sabnzbd For Deluge Sonarr Version Version 2.0.0.5344 Mono Version 5.20.1.34 sry if i didnt provide enough information, not sure what is needed to troubleshoot this. mostly i follow guides from spaceinvader one when i set up so not sure why now got issues. Thanks in advanced for the help!
  3. I was recently checking the status of my radarr as there was some issues with the downloading of the movies i was monitoring. I noticed that "all the download clients are unavailable due to failures' - (I also noticed that i have issues with my sonarr and lidarr too) I went to check the setting and both my delugevpn and sabnzb failed on testing in the system status i noted Sabnzbd Deluge I am not sure how i can go about solving this issue, is it the radarr or the deluge and sabnzbd? I have checked my paths and disabled SSL, I tried disabling certification validation for local addresses too I have not change any settings for quite a while, but i do have auto update on for all my docker apps. i did set up a reverse proxy previously in letencrypt but i havent moved over to swag. I have tried to but wasnt able to set it up properly. in the log files it mentions For Sabnzbd For Deluge Radarr Version 3.0.2.4552 Package Version 3.0.2.4552-ls96 by linuxserver.io sry if i didnt provide enough information, not sure what is needed to troubleshoot this. mostly i follow guides from spaceinvader one when i set up so not sure why now got issues. Thanks in advanced for the help!
  4. Hey thanks for the tips! didnt have time to properly process the information you posted last week! so much happening around the world. I am keen on still doing this build but i think i will be postponing it to a later time as i think financial it is difficult during this time! i definitely will take into consideration what you mentioned. I am still keen on AMD as the cost ratio is better. i do hope to be able to work out the bugs and get a vm with passthrough working well. i hope that it just takes time and is not impossible the mother board I am still keen on this motherboard but i am waiting to hear what people think about it as they use it Thanks again for the tips! looking forward to really trying this build again in the future
  5. hey i wanted to check about this board if there is any issue with GPU pass throughs? also wondering if this can boot without GPU? i am planning to do a gaming build with some NAS capabilities i mentioned more on what i am planning to do here.
  6. just posting in hope that someone would help me out thanks!
  7. Hey everyone! i have previously used Unraid to build a NAS at home. i am quite happy with The expand ability and customisation of Unraid. i have been thinking of building a gaming rig for a Long time that can support 1080p 120hz and for VR Gaming. Also I don’t want it to be as large as my previous builds so I was looking at a mATX build. I do also want to take into consideration that eventually I will convert this set up into a smaller NAS What I have planned so far is, it is a mix of what I have and I am planning to buy CPU: Ryzen 5 2600 or 7 2700 CPU Cooler: Arctic Freezer 33 (already have) Motherboard: ASRock X570M Pro 4 Ram: CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz PSU: CORSAIR RMx Series RM850x (2018) Case: Fractal Design Node 804 (can fit up to 10 - 3.5inch drives) Raid drive: GPU: Gigabyte RTX 2070 Super gaming Drives: Parity: 8TB IronWolf Seagate (Already Have) Cache: 2x Samsung 860 EVO SATA III 2.5 inch 500GB (Already Have) Data: 2x 8TB IronWolf Seagate (Already Have) Unassigned / VM-drive: Samsung 970 EVO NVMe M.2 SSD - 500GB I have never done a Ryzen build and I have not tried VMs yet I have been trying to read up on passthroughs and issues with Ryzen CPU with unpaid I see on the forums that there are many who have gotten it to work and what I have learnt so far is Don’t get Ryzen 3000 series (too new and a lot of troubleshooting required) Difficulty doing the VM pass through Need to get an additional GPU as there is no onboard GPU I am not sure if this mother board can boot without GPU (am planning to run unraid without the GPU) I have a few thoughts and questions on what I have planned so far - I chose x570 chipset MoBo as I want to have the option to upgrade my CPU in the future - I am thinking between 2600 and 2700 - I understand that 2600 is more then sufficient for gaming but I am not sure how to factor in that some cores are used for the unraid software - 16GB RAM I believe is enough for a regular gaming computer but again I am not sure how running a VM would change this. Was considering either 16 or 32 - I keep thinking between intel vs amd, should i just go to intel? if it seems better, though i have to relook at the price Let me know if there are any other things I should think about or should consider in my build! Just trying to figure out if I missed anything out, should I consider something else or if I should anticipate any problems for the future! Thanks in advance for the advice and thoughts!
  8. Thanks! that seems to have done the trick! Not sure why i didnt think of that.
  9. Hey Everyone! Sorry if i ask any dumb questions I recently got down to trying to sort out my library and trying to name it. Just came across Filebot and it seems very promising! I was able to the AMC portion to work once i bought a license but i cant seen to get the webgui to work. It just shows an empty screen and n it says server disconnected (Code: 1006) at the X I am not sure what other information to provide to give you an idea of what i can change Thanks in advance!