Hass-IO running on a VM in Unraid


Seven7527

2 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

i hope i am posting this in the correct spot. Forgive me if I am not. So I have been trying to learn to add H.A to homekit. last night I made some things to exclude from H.A to homekit in the .yaml file. I do not have no experance with changing the .yaml file but i checked it before doing it and rebooted with no problems. then this morning I went to try to get to home assistant on my main computer and just got a blank screen. reloaded the VM and now it will not start. Execution error. Internal error: did not fing USB device 1cf1:0030. I am not even sure if this is related to me messing with the .yaml for homekit tried to create a new VM with the same.qcow2 file but could not get it to load. unable to load. I did have it set to Duckdns when I first set it up. I have no experance in this just watched a lot of youtube videos

Hass IO VM.png

Link to post
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.