Docker: nsfminerOC


99 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

24 minutes ago, olehj said:

I have everything squeezed inside the Dockerfile, but I think I'll manage to shrink and add this in as well

You can't run this through the Dockerfile since you have to do this on every start/restart and the Dockerfile itself is static (more or less).

Link to post
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Docker container for Ethereum mining with CUDA (nsfminer) with Nvidia OC capabilities.   This Docker container was inspired by the docker-nsfminer which was inspired by docker-ethminer. It u

Thanks to @ich777 for the nvidia driver download script for complete driver version support.

currently working on it with a glass of rum&coke

Posted Images

1 minute ago, ich777 said:

You can't run this through the Dockerfile since you have to do this on every start/restart and the Dockerfile itself is static (more or less).

It will be executed more or less as you have it (script file), dockerhub is creating a build now, see if that works through.

Link to post

I give up for now, the driver installs and detect versions etc. But nvidia-settings and nvidia-xconfig seems be be separated from the package, and I'm not into compiling these trough docker right now. So I just reverted it to default behavior, so drivers still have to match (at least slightly)

Link to post
31 minutes ago, RazorX said:

what's it mean when the logs say this and then the docker stops:
Failed to initialize NVML: Driver/library version mismatch

It means I have currently messed it up. Hopefully should be working soon again, and make sure the Nvidia versions matches as stated on the front page.

Link to post
7 minutes ago, olehj said:

It means I have currently messed it up. Hopefully should be working soon again, and make sure the Nvidia versions matches as stated on the front page.

thanks, my nvidia drivers are on v460.56 which shows as the latest drivers for me

Link to post
3 minutes ago, RazorX said:

thanks, my nvidia drivers are on v460.56 which shows as the latest drivers for me

Should be 460.67 or else it won't work at all. Make sure you have the latest nvidia package, and maybe it require Unraid 6.9.1.

Link to post
5 minutes ago, olehj said:

Should be 460.67 or else it won't work at all. Make sure you have the latest nvidia package, and maybe it require Unraid 6.9.1.

i'm on unraid 6.9.1, when i goto the nvidia driver package it says latest = v460.56 how do i update it to v460.67.

my graphics card is currently a Quadro K2000

Edited by RazorX
Link to post
2 minutes ago, RazorX said:

i'm on unraid 6.9.1, when i goto the nvidia driver package it says latest = v460.56 how do i update it to v460.67.

my graphics card is currently a Quadro K2000

Plugin updates, then refresh the nvidia plugin page?

Link to post
2 minutes ago, olehj said:

Plugin updates, then refresh the nvidia plugin page?

ah it wasn't showing an update at first but now it is, i've clicked update and need to reboot my server so we'll see once it's back up and running

Link to post

ok the most it would let me update the nvidia drivers too was v465.19.01 and after that i updated the docker and when i start it i get:
Persistence mode is already Enabled for GPU 00000000:06:00.0.

Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0 (1)".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0 (2)".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0 (3)".
Backed up file '/etc/X11/xorg.conf' as '/etc/X11/xorg.conf.backup'
New X configuration file written to '/etc/X11/xorg.conf'

Changing power management limit is not supported for GPU: 00000000:06:00.0.
Treating as warning and moving on.

Unable to init server: Could not connect: Connection refused

ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help` for usage information.

 

 

if i run nvidia-settings --help in the unraid terminal i get this btw:
nvidia-settings: error while loading shared libraries: libX11.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory

Edited by RazorX
Link to post
7 minutes ago, RazorX said:

ok the most it would let me update the nvidia drivers too was v465.19.01 and after that i updated the docker and when i start it i get:
Persistence mode is already Enabled for GPU 00000000:06:00.0.

Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0 (1)".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0 (2)".
Option "AllowEmptyInitialConfiguration" "True" added to Screen "Screen0 (3)".
Backed up file '/etc/X11/xorg.conf' as '/etc/X11/xorg.conf.backup'
New X configuration file written to '/etc/X11/xorg.conf'

Changing power management limit is not supported for GPU: 00000000:06:00.0.
Treating as warning and moving on.

Unable to init server: Could not connect: Connection refused

ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help` for usage information.

 

 

if i run nvidia-settings --help in the unraid terminal i get this btw:
nvidia-settings: error while loading shared libraries: libX11.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory

I’m getting this exact same thing

Link to post
1 hour ago, RazorX said:

glad it's not just me

It's a fault happening currently, I am not sure what it is as I have rolled back the docker version I had before I made some changes. It happened to me after a reboot.. not sure if something underlying happened with the nvidia drivers, or if it's something else.

Link to post
24 minutes ago, olehj said:

It's a fault happening currently, I am not sure what it is as I have rolled back the docker version I had before I made some changes. It happened to me after a reboot.. not sure if something underlying happened with the nvidia drivers, or if it's something else.

hopefully you can figure it out soon

Link to post
53 minutes ago, olehj said:

currently working on it with a glass of rum&coke

updated the docker and tried again and got this:

---Trying to get Nvidia driver version---
---Successfully got driver version: 465.19.01---
---Checking Xwrapper.config---
---Configuring Xwrapper.config---
find: './sys/kernel/slab': Input/output error
---Driver version missmatch, currently installed: v460.39, driver on Host: v465.19.01---
---Downloading and installing Nvidia Driver v465.19.01---

Changing power management limit is not supported for GPU: 00000000:06:00.0.
Treating as warning and moving on.

Unable to init server: Could not connect: Connection refused

ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help` for usage information.

 

but unraid says i already have the right version installed:
Nvidia Driver Version: 465.19.01

Link to post
Just now, RazorX said:

updated the docker and tried again and got this:

---Trying to get Nvidia driver version---
---Successfully got driver version: 465.19.01---
---Checking Xwrapper.config---
---Configuring Xwrapper.config---
find: './sys/kernel/slab': Input/output error
---Driver version missmatch, currently installed: v460.39, driver on Host: v465.19.01---
---Downloading and installing Nvidia Driver v465.19.01---

Changing power management limit is not supported for GPU: 00000000:06:00.0.
Treating as warning and moving on.

Unable to init server: Could not connect: Connection refused

ERROR: The control display is undefined; please run `nvidia-settings --help` for usage information.

 

but unraid says i already have the right version installed:
Nvidia Driver Version: 465.19.01

There's no need to do anything just yet, lots of BS going on in the docker now for troubleshooting

Link to post

@RazorX @Natebur

 

Check for docker updates and install the new ones. Please report back if success or not, and which driver you are using. It is supposed to accept whatever driver you choose.

 

I currently made it running again with 460.67 with GTX 1070 + P2000.

Link to post

Does this mean my 1050ti is useless?

 

16:28:40 cu-0 Using Pci 0000:05:00.0: GeForce GTX 1050 Ti (Compute 6.1) Memory : 3.95 GB
16:28:40 miner Epoch : 405 Difficulty : 4.00 Gh
16:28:46 cu-0 Required GPU mem: Total 4.23 GB, Cache 66.62 MB, DAG 4.16 GB, Miscellaneous 56.00 B
16:28:46 cu-0 Epoch 405 requires 4.23 GB of required memory from total of 3.95 GB available on device.
16:28:46 cu-0 Required GPU mem: Total 4.23 GB, Cache 66.62 MB, DAG 4.16 GB, Miscellaneous 56.00 B
16:28:46 cu-0 Epoch 405 requires 4.23 GB of required memory from total of 3.95 GB available on device.

Link to post
Posted (edited)
2 minutes ago, sWampyGround said:

Does this mean my 1050ti is useless?

 

16:28:40 cu-0 Using Pci 0000:05:00.0: GeForce GTX 1050 Ti (Compute 6.1) Memory : 3.95 GB
16:28:40 miner Epoch : 405 Difficulty : 4.00 Gh
16:28:46 cu-0 Required GPU mem: Total 4.23 GB, Cache 66.62 MB, DAG 4.16 GB, Miscellaneous 56.00 B
16:28:46 cu-0 Epoch 405 requires 4.23 GB of required memory from total of 3.95 GB available on device.
16:28:46 cu-0 Required GPU mem: Total 4.23 GB, Cache 66.62 MB, DAG 4.16 GB, Miscellaneous 56.00 B
16:28:46 cu-0 Epoch 405 requires 4.23 GB of required memory from total of 3.95 GB available on device.

Sadly yes, the memory requirements has surpassed 4GB memory. I will add that as a note at frontpage

Edited by olehj
Mem req edit
Link to post
Just now, olehj said:

Sadly yes, the memory requirements has surpassed 4GB memory.

When I saw that I started looking for how to change it to some thing else to mine, then saw no option. ;-(   Guess It's back to one of the apps that support ones that don't need 4gb.

Link to post

does this mean it's now working for me:
 

Quote

00:50:58 miner 0:03 A0 0.00 h - cu0 0.00 43C 30%
00:51:01 miner Job: d7b4504c blk: 12150211 eu1.ethermine.org:5555
00:51:01 miner Job: d7b4504c blk: 12150211 eu1.ethermine.org:5555
00:51:02 miner Job: 4e5086bd blk: 12150211 eu1.ethermine.org:5555
00:51:03 miner Job: a1d74900 blk: 12150212 eu1.ethermine.org:5555
00:51:03 miner Job: 8dca42b6 blk: 12150212 eu1.ethermine.org:5555
00:51:03 miner 0:04 A0 0.00 h - cu0 0.00 42C 30%
00:51:07 miner Job: 5341d3af blk: 12150212 eu1.ethermine.org:5555
00:51:08 miner 0:04 A0 0.00 h - cu0 0.00 42C 30%
00:51:11 miner Job: 385375c6 blk: 12150212 eu1.ethermine.org:5555

 

Link to post
Posted (edited)
4 minutes ago, RazorX said:

does this mean it's now working for me:
 

 

 

Yes it works container and application wise. Now you should detect hashrates like the ones in green after the DAG file has been created, it might take some time depending on your GPU:

Quote

01:55:15 miner Job: 33f49c5a blk: 12150231 eu1.ethermine.org:5555
01:55:15 miner 0:30 A18 27.27 Mh - cu0 27.27 76C 51% 133.86W

 

Edited by olehj
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.