Jump to content

My servers plugin error nginx no webgui


Recommended Posts

A few days ago I installed the my servers plugin. I changed the ssl port to a new port, not 443. Then did the portforward for that port external and internal to the server. For the last days I could connect to my server with the local ipadress or with name.local

 

Now I changed hdd’s to a new drivecage but unraid did not start and webgui would not load, also not when booted into webgui. Localhost on that doesn’t load. My servers website says unraid is online, but array was stopped.
 

After checking sata cables, the array started after reboot. I tried to start nginx service but got this response:

 

starting nginx server deamon…

nginx: [emerg] SSL_CTX_use_PrivateKey(“/etc/ssl/certs/unraid_bundle.pem”) failed (SSL: error:0B080074:x509 certificate routines:X509_check_private_key:key values mismatch)

 

Can I disable this ssl or the whole my servers plugin? 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...