Deleted libvirt.img Lost all vm's


6 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

So i made a stupid mistake deleting the file and lost all of my VM's, I still have the img files and am looking for a way to import them back in?  Is this possible?  I have tried to setup a few by choosing the appropriate osx and make the changes in the gui, linking the img file as the hard drive.  However i a start shell screen when i launch them.  Any ideas?

Link to post
2 hours ago, Squid said:

If you were running the appdata backup plugin with the libvirt backup option enabled, there's a copy in your backup share

I thought i had it checked but apparently it was not.  It looks like it is the only file that i do not have a back up of. :(  Back up the usb once a day but not that file DOH!

 

Link to post

I think (at least in theory) you would create a new VM (with the same settings etc as the old VM), but point it at the existing vdisks.  Never had to do it though.

Link to post

Going to answer my own question.  It appears that I had to choose the Seabios from the windows plavor on drop down.  This resolved my linus vm's and windows.  see this page for info..

 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.