[Support] binhex - Prowlarr


Recommended Posts

Overview: Support for Docker image arch-prowlarr in the binhex repo.

Application: Prowlarr - https://github.com/Prowlarr/Prowlarr

Docker Hub: https://hub.docker.com/r/binhex/arch-prowlarr/

GitHub: https://github.com/binhex/arch-prowlarr

Documentation: https://github.com/binhex/documentation

 

If you appreciate my work, then please consider buying me a beer 😁

 

btn_donate_SM.gif
 

For other Docker support threads and requests, news and Docker template support for the binhex repository please use the "General" thread here

  • Like 1
Link to comment
  • 5 weeks later...
Thanks a lot for this! Any chance of the container being updated to the version that came out 7th August?
 
Thanks.
New image is currently building do a check for updates in about 30 minutes from now

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

Link to comment
On 8/25/2021 at 2:33 AM, tjb_altf4 said:

Any Jackett users switched over yet ? 

Thinking about giving Prowlarr a go

That's exactly what I have done, didn't have a huge amount of trackers set up so didn't take long and appears to work well and seems faster than Jackett to me.

Link to comment
  • 1 month later...

Hey - I've moved over to this & having a little issue. I've got it set up, added Radarr/Sonarr & Qbit VPN (all your containers), but when I tell Prowlarr to use the proxy, I can't connect to Qbittorrent. Radarr & Sonarr still connect, though, & all my indexers test OK which some don't when proxy is off. Can't quite figure out where I'm going wrong, tried testing Firefox on a different machine on the LAN to check the proxy was working, which it is. Any nudges in the right direction would be appreciated... (didn't provide any info on the mappings as I wasn't 100% sure if it was Prowlarr or Qbit, but if anything is needed let me know) 

Link to comment
36 minutes ago, xxDeadbolt said:

Hey - I've moved over to this & having a little issue. I've got it set up, added Radarr/Sonarr & Qbit VPN (all your containers), but when I tell Prowlarr to use the proxy, I can't connect to Qbittorrent. Radarr & Sonarr still connect, though, & all my indexers test OK which some don't when proxy is off. Can't quite figure out where I'm going wrong, tried testing Firefox on a different machine on the LAN to check the proxy was working, which it is. Any nudges in the right direction would be appreciated... (didn't provide any info on the mappings as I wasn't 100% sure if it was Prowlarr or Qbit, but if anything is needed let me know) 

try setting the ignored addresses, also tick the bypass for local addresses option in prowlarr, e.g.:-

image.png.1f55b53f3c37391c0c204a129f834eb5.png

Link to comment
5 minutes ago, xxDeadbolt said:

Just t check as well, will Prowlarr auto add any indexers into radarr/sonarr? Some have appeared, but not all. Does it periodically check for new ones and add them?

sorry no idea on that, i simply use prowlarr manually at the moment for my needs, everything else is still jackett for me.

Link to comment
18 minutes ago, binhex said:

sorry no idea on that, i simply use prowlarr manually at the moment for my needs, everything else is still jackett for me.

No worries, thanks for the help B|

 

 

Edit: After a few minutes, all the indexers appeared in Radarr & Sonarr, in case anyone has the same "issue". Seems my impatience was the source of that one, though!

Edited by xxDeadbolt
Link to comment
  • 2 weeks later...

I can't seem to get this running and I don't know what the container might be missing to have this error.
Unraid 6.9.2
 

2021-10-10 18:42:55.103477 [info] Host is running unRAID
2021-10-10 18:42:55.132781 [info] System information Linux d803c532142d 5.10.28-Unraid #1 SMP Wed Apr 7 08:23:18 PDT 2021 x86_64 GNU/Linux
2021-10-10 18:42:55.170916 [info] OS_ARCH defined as 'x86-64'
2021-10-10 18:42:55.208211 [info] PUID defined as '99'
2021-10-10 18:42:55.250655 [info] PGID defined as '100'
2021-10-10 18:42:55.342888 [info] UMASK defined as '000'
2021-10-10 18:42:55.380514 [info] Permissions already set for '/config'
2021-10-10 18:42:55.418258 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)...
2021-10-10 18:42:55.464281 [info] Starting Supervisor...
2021-10-10 18:42:55,679 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/prowlarr.conf" during parsing
2021-10-10 18:42:55,680 INFO Set uid to user 0 succeeded
2021-10-10 18:42:55,682 INFO supervisord started with pid 7
2021-10-10 18:42:56,684 INFO spawned: 'shutdown-script' with pid 58
2021-10-10 18:42:56,687 INFO spawned: 'start-script' with pid 59
2021-10-10 18:42:56,687 INFO reaped unknown pid 8 (exit status 0)
2021-10-10 18:42:56,722 DEBG 'start-script' stderr output:
Failed to create CoreCLR, HRESULT: 0x80004005

 

Thanks,

mathgeek97

 

Edit: I'm going to assume this is a permission problem. But, maybe it's been compiled for newer architecture than I have?  Any suggestions?

Edited by mathgeek97
More info
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.