Jump to content

Can't add new route for trunked port


Recommended Posts

Apologies, I click the "Add Route" button after inputting the 3 required parameters but no new record is added to the table above, hence my assumption that nothing is happening and the changes are not being implemented.

 

EDIT:

 

To go into further detail, I have created a IOT VLAN with the following subnet:

192.168.20.0/24

image.thumb.png.5ae14c753af7db3af97817e3c8c5cea8.png

 

I also created a port trunk on the port feeding my tower so the primary is my LAN with IOT as the secondary.

 

When I navigate to network settings on unraid to add this vlan I input the following:

image.thumb.png.31d4ac4f71ed58e11a1cee44e2d3cf08.png

 

I have also tried using different gateway and metric values (br20 and 1, respectively) for a total combination of 4 different attempts but each time I click add route the above table remains unchanged:

 

image.png.a42246db55a752f26d18efe1e232ab72.png

 

This is my first time altering network settings so any help is appreciated.

 

Thank you

Edited by cambriancatalyst
Added screenshots
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...