Jump to content
madburg

LSI Controller FW updates IR/IT modes

1627 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi there, I used the the wrong bootable key for the Dell H310 and it appears that I wiped the SAS address as its now only showing 000000000000 is there a way to recover from this? I checked on the card and I cannot see anywhere where it is listed, there certainly is not a sticker for it. When use option 1 it does not list the SAS address. Did I now brick the card. I was still able to install the latest firmware I just don't have the SAS address.

 

I just used a slightly different SAS address of my 2nd Dell H310 controll and it appears that unraid is ok with that.

Edited by MrLondon

Share this post


Link to post
2 minutes ago, MrLondon said:

Hi there, I used the the wrong bootable key for the Dell H310 and it appears that I wiped the SAS address as its now only showing 000000000000 is there a way to recover from this? I checked on the card and I cannot see anywhere where it is listed, there certainly is not a sticker for it. When use option 1 it does not list the SAS address. Did I now brick the card. I was still able to install the latest firmware I just don't have the SAS address.

You can use sas2flash to set a sas address you can just make one up 😊

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.