Jump to content
laxstar18

Help some files not showing up in user share

3 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

So I recently added another drive to my unraid server since they other 2 were getting pretty full. Because my split level is set at 2 and this share has TV shows and movies I decided to move some of the TV Shows to the new drive since they still air and the episodes go to the drive the show was originally on. I did this via Midnight Commander. All the files moved successfully and if I browse by drive they are all visable.The problem comes when I try to browse by the Media share. All the files that I moved to the new disk no longer show up. Im sure I just forgot to do something but Im either bad at searching the forums or no one has had this issue. I would love any help anyone has to offer. Thanks

Share this post


Link to post

You will need to run the 'newperms' command against the drive that you moved the files to.  You almost certainly reset the files to be owned by 'root' when moving them with MC.

Share this post


Link to post

next time execute the following to launch MC:

 

sudo -u nobody mc

 

That will run MC as the user nobody and the files should have the same authorities as if you moved them across the network.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.