Jump to content
Cornelius

twonkymediaserver

10 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

hi.

just updated my server from 4.3.3 to 4.4 and now the twonkymediaserver (v. 4.4) is not working any more.

it starts but i can not access the web interface and on my ps3 i get a network error when i try to connect.

should i go back to 4.3.3 to get it working again? or is there any other possibility?

thanks

Share this post


Link to post

try 4.4.2 (or yes get back to 4.3.3)

 

4.4 is buggy (so please check the forum first and then ask, next time)

 

 

Share this post


Link to post

same problem with 4.4.2

 

i get this message when i try to access the webserver

Not Found

/configpage was not found on this server.

 

does anyone have the same problem? ???

Share this post


Link to post

mhh...

looks like my twonkymediaserver is corrupted....

and when i install and start the new version i get a lot of unformated disks in unraid  :-\

does anybody have the "old" 4.4.2 version... i cannot find a downloadlink...

Share this post


Link to post

Any time you see unformatted drives, that you have been using and know they ARE formatted, then the previous attempt to stop the array and unmount the drives was unsuccessful because files and/or folders were in use somehow.  Something had files or folders open, so the unmount could not complete.  When unRAID next tries to start the array, it first attempts to mount the drive, but can't because it is still mounted from before.  It then falls into an error category that currently defaults to 'Unformatted'.  This is a known issue, and Tom has said it would be fixed/changed in a future release.

 

This is not the fault of v4.4.2, no reason to change versions.

 

Whatever you do, do NOT format the drives, or data loss will occur!  Do not even start the array!  Just reboot, and the drive status will return to normal.  To repeat, the only action needed to fix this - is to reboot your server.

Share this post


Link to post

thx RobJ. the unformatted drive problem is solved...  :)

the only thing which is missing is the 4.X version of twonky... maybe someone can send the files via email to me? that would great

thx

Share this post


Link to post

ok guys... i think i need some help

i installed twonky....

but i can only start it via midnight commander. when i start twonky via telnet or go file i get a 100% system load (that is what unmenu top processes says...) and the twonky webinterface and the straming server is not working. when i start twonky via mc all is working just fine...

so does anybody know what is going on?

Share this post


Link to post

same problem with 4.4.2

 

i get this message when i try to access the webserver

Not Found

/configpage was not found on this server.

 

does anyone have the same problem? ???

 

I had this problem and fixed it by starting twonky with:

 

./twonkymedia.sh start

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.