Jump to content
Rick Sanchez

Silent Build: Silverstone DS380 Build [DAEDALUS]

106 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

3 hours ago, Rick Sanchez said:

Yes :)

 

 

 

No hard drives are showing. Not even the one plugged into the motherboard?

It would be a good idea to post complete diagnostics (Tools-->Diagnostics from the GUI, or type 'diagnostics' at the console).

Share this post


Link to post

No disks are being detect by Linux, check the board or HBA bios, depending where the disks are connected, they most likely won't be detected there either, and until they do none will appear on Unraid.

 

If you're using the HBA make sure you're using the right cables, you need forward breakout cables, reverse breakout look the same but won't work.

Share this post


Link to post

VM etc is all working now but when it rebooted it went to 'Automatic Repair' and Windows 10 doesn't want to start. The only difference is the increased RAM - from 8GB to 16GB. The server has 32GB now.

 

All working! All I need to do is create a backup ISO.

Edited by Rick Sanchez

Share this post


Link to post

I will continue to answer any questions anyone has about the build, case or anything else, while I try and tidy up the topic.

 

If you'd like to follow the next stage/evolution of this ongoing project, please do :) 

 

 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.