Jump to content
Squid

[Plug-In] Community Applications

2200 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

59 minutes ago, jj_uk said:

I think i've found a bug in this Community Applications (CA).

 

Open the log file in chrome to a docker that is updating the log quite a bit. Chrome starts to hang after a while, then it complains the page is not responsive and offers to kill the window.

 

So log file viewing in chrome somehow crashes Chrome.

Share this post


Link to post
Posted (edited)
7 minutes ago, jj_uk said:

 

Open the log file in chrome to a docker that is updating the log quite a bit. Chrome starts to hang after a while, then it complains the page is not responsive and offers to kill the window.

 

So log file viewing in chrome somehow crashes Chrome.

Nothing to do with CA at all (its on the Docker Page).  If anything, this is a Dynamix thing because it doesn't do a "tail" on a docker log (undecided if its for right or for wrong).

 

Here's what's going on.  When the Chrome window get a new line to display it winds up having to regenerate the entire thing.  It all takes time.  As more and more lines get added, the longer it takes, until finally Chrome says that the page isn't responsive (because it itself hasn't finished rendering).

Edited by Squid
  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
23 hours ago, Squid said:

Nothing to do with CA at all (its on the Docker Page).  If anything, this is a Dynamix thing because it doesn't do a "tail" on a docker log (undecided if its for right or for wrong).

 

Here's what's going on.  When the Chrome window get a new line to display it winds up having to regenerate the entire thing.  It all takes time.  As more and more lines get added, the longer it takes, until finally Chrome says that the page isn't responsive (because it itself hasn't finished rendering).

 

 

thanks for the explanation. Maybe this could be fixed with a bit of jquery to only fetch say 200 lines at a time, and dynamically load more if the user scrolls to the top of the page.

Share this post


Link to post
On 6/20/2018 at 9:31 PM, saarg said:

This works here: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg

 

Your link has some added characters if you copy the link address and paste it in a browser. 

Yeah. I worked it out in the end. Weird thing is I got the link from the one at the start of this thread, the usual place I get it.  Seems odd.

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Since it was released, I keep getting the following error when attempting to update the CA plugin to version 06.24 (06.16a is currently installed):

 

plugin: downloading: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.06.24.txz ... failed (File I/O error)
plugin: wget: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.06.24.txz download failure (File I/O error)

 

The same error is produced when trying to update manually.

 

Other plugins, dockers, etc update successfully.

 

I see no other reports of this issue so I assume something of which I am not aware has changed on my system.  Any idea what I should look for to address this?  Are diagnostics needed for this?

Edited by Hoopster

Share this post


Link to post
13 hours ago, Hoopster said:

Since it was released, I keep getting the following error when attempting to update the CA plugin to version 06.24 (06.16a is currently installed):

 

plugin: downloading: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.06.24.txz ... failed (File I/O error)
plugin: wget: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.06.24.txz download failure (File I/O error)

 

The same error is produced when trying to update manually.

 

Other plugins, dockers, etc update successfully.

 

I see no other reports of this issue so I assume something of which I am not aware has changed on my system.  Any idea what I should look for to address this?  Are diagnostics needed for this?

Best guess to me is that your flash drive is full and/or corrupted.  You can always try removing the plugin, and then reinstalling.

Share this post


Link to post
5 hours ago, Squid said:

Best guess to me is that your flash drive is full and/or corrupted.  You can always try removing the plugin, and then reinstalling.

 

Uninstalled CA plugin and attempted to reinstall - same error.

 

Flash drive has 7.5 of 8GB free

 

Ran CHKDSK on flash drive twice - no errors found

 

Rebooted server - parity check started (interesting as, to my knowledge, there have been no recent unclean shutdowns), cancelled parity check

 

Tried to reinstall CA - same error

 

Rebooted server, clean startup without parity check

 

Reinstalled CA - SUCCESS!

 

I have no idea what happened or what fixed the problem but, the bottom line is that the latest CA is installed.

 

Thanks.

Share this post


Link to post

Good its going, but no clue as to what the problem was.  It definitely was limited to something on your end, otherwise I'm sure I would have been inundated with posts.

Share this post


Link to post
Posted (edited)
  • In Quitman, GA chickens are not allowed to cross the road
  • In Arizona if you cut down a cactus you could be sentenced to 25 years in prison
  • In Paulding, Ohio policemen are allowed to bite a dog if they think it will calm the dog down
  • In Texas, it is illegal to sell your eyeballs
  • In North Carolina, it is against the law to sing off-key
  • In Rhode Island, you may not sell toothpaste and a toothbrush to the same customer on a Sunday
  • In Gainesville, GA you are not allowed to eat fried chicken any other way than using your hands
  • In Utah, marriage between cousins is against the law only if they are younger than 65
  • In Minneapolis, MN red cars may not drive down Lake Street
  • In Carrizozo, NM it is forbidden for a female to appear unshaven in public (I happen to agree with this one)
  • In Wyoming, you may not take a picture of a rabbit from January to April without an official permit
  • In Washington, you cannot buy meat of any kind on Sunday
  • In Indianna, it's illegal to attend a public event or use public transport within 4 hours of eating an onion or garlic
  • In San Antonio, TX flirting is against the law
  • In Idaho, it's illegal for a man to give his fiance a box of candy that weighs more than 50lbs
  • In Washington, a motorist with criminal intentions must stop at the ciry limits and telephone the chief of police as he is entering the town
  • In Arizona, if you are found stealing soap, you must wash yourself until the bar of soap has been completely used up
  • In Eureka, NV if you have a mustache it's illegal for you to kiss a woman
  • In Waynesboro, VA it's against the law for a woman to drive a car on Main Street unless her husband is walking in front of the car waving a red flag
  • And finally, in Washington you can be arrested or fined for harassing Bigfoot

 

And in other news, just read the Changelog

 

Edited by Squid

Share this post


Link to post

I can't wait for these laws to used around here! Mind blowing! 

Share this post


Link to post
27 minutes ago, Squid said:
  • In Arizona, if you are found stealing soap, you must wash yourself until the bar of soap has been completely used up

 

 

I mean, that kinda makes sense. Imagine how dirty you must be to be desperate enough to steal soap. So the punishment is really public service. 

Share this post


Link to post
Posted (edited)

And, so we don't give @CHBMB a superiority complex (should be noted that I am not British or American), this is what you can't get away with in Britain

 

  •  It is illegal to die in the Houses of Parliament
  • It is an act of treason to place a postage stamp bearing the British monarch upside-down
  • In Liverpool, it is illegal for a woman to be topless except as a clerk in a tropical fish store (If I ever move to Liverpool, I'm definitely investing in a fish tank)
  • Mince pies cannot be eaten on Christmas Day
  • In Scotland, if someone knocks on your door and requires the use of your toilet, you must let them enter
  • In the UK a pregnant woman can legally relieve herself anywhere she wants, including in a policeman's helmet
  • The head of any dead whale found on the British coast automatically becomes the property of the King, and the tail of the Queen 
  • It is illegal not to tell the tax man anything you do not want him to know, but legal not to tell him information you do not mind him knowing
  • It is illegal to enter the Houses of Parliament in a suit of armour
  • In the city of York it is legal to murder a Scotsman within the ancient city walls, but only if he is carrying a bow and arrow

Honourable Mentions from around the world

 

  • In Indonesia, the penalty for masturbation is decapitation
  • In Bahrain, a male doctor can only examine the genitals of a woman in the reflection of a mirror
  • In Switzerland, a man may not relieve himself standing up after 10pm 
  • In Milan, it is a legal requirement to smile at all times, except funerals or hospital visits
  •  In Japan, there is no age of consent
  • In France, it is illegal to name a pig Napoleon
Edited by Squid
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

I'm getting this error when trying to install CA

 

plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: file doesn't exist or xml parse error

Share this post


Link to post
Posted (edited)

The URL looks identical, but it's not.  There's some weird unicode character in there before the the "s" in https:

 

This is the 2nd report of someone pasting a weird URL that on the surface looks correct.

 

How did you copy the original URL?  Where is your rough geographical location?

 

Try this instead

 

https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg

 

 

EDIT: The next release of unRaid now has code in it to remove control characters, etc from the url when installing a plugin.

Edited by Squid

Share this post


Link to post

Hi,

I am just trying to install CA on a fresh install of unraid.
Getting an error about the tar file being corrupt

 

log

plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg ... done


Cleaning Up Old Versions


plugin: downloading: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.07.08.txz ... done

+==============================================================================
| Installing new package /boot/config/plugins/community.applications/community.applications-2018.07.08.txz
+==============================================================================

Verifying package community.applications-2018.07.08.txz.
Unable to install /boot/config/plugins/community.applications/community.applications-2018.07.08.txz: tar archive is corrupt (tar returned error code 2)

Creating Directories

----------------------------------------------------
community.applications has been installed.
Copyright 2015-2018, Andrew Zawadzki
Version: 2018.07.08
----------------------------------------------------

plugin: installed

Any ideas on this or is it my fault? :O
 

Thanks in advance!

  • Like 1

Share this post


Link to post
3 minutes ago, Oneiros said:

Hi,

I am just trying to install CA on a fresh install of unraid.
Getting an error about the tar file being corrupt

I can guarantee the txz online definitely is not corrupted (I reinstalled numerous times earlier today)

 

 

What I would do is delete on the flash drive /config/plugins/community.applications, reboot and then try it again.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
19 minutes ago, Squid said:

I can guarantee the txz online definitely is not corrupted (I reinstalled numerous times earlier today)

 

 

What I would do is delete on the flash drive /config/plugins/community.applications, reboot and then try it again.

 

 

Whatever it was, it was fixed by doing this. Thx a lot! :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Posted (edited)
On 7/14/2018 at 1:38 PM, Oneiros said:

Hi,

I am just trying to install CA on a fresh install of unraid.
Getting an error about the tar file being corrupt

 

log


plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg ... done


Cleaning Up Old Versions


plugin: downloading: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.07.08.txz ... done

+==============================================================================
| Installing new package /boot/config/plugins/community.applications/community.applications-2018.07.08.txz
+==============================================================================

Verifying package community.applications-2018.07.08.txz.
Unable to install /boot/config/plugins/community.applications/community.applications-2018.07.08.txz: tar archive is corrupt (tar returned error code 2)

Creating Directories

----------------------------------------------------
community.applications has been installed.
Copyright 2015-2018, Andrew Zawadzki
Version: 2018.07.08
----------------------------------------------------

plugin: installed

Any ideas on this or is it my fault? ?
 

Thanks in advance!

 

I have this as well. 

 

Will attempt to reinstall

 

Edit: deleting the CA folder and rebooting worked. Removing it from the GUI and reinstall (without reboot) didn't seem to change the results.. Strange.

Edited by klhutchins
Update results

Share this post


Link to post

Hello,

 

Kindly I was wondering if I could ask here for new application to be added to the community applications.

My request would be for Kimai 2: https://github.com/kevinpapst/kimai2

https://v2.kimai.org

(Kimai v2 is web based Timetracker: multi-user application for time-tracking using Symfony 4 and the AdminLTE theme. Can be used by Freelancers, Agencies and Companies to track employee working-times and generate invoices)

 

Please, forgive me if I posted this on the wrong forum but I could not find guidance, here nor in the manual of Community Applications, on where to post this request.

Share this post


Link to post
2 hours ago, LimeCenter said:

Hello,

 

Kindly I was wondering if I could ask here for new application to be added to the community applications.

My request would be for Kimai 2: https://github.com/kevinpapst/kimai2

https://v2.kimai.org

(Kimai v2 is web based Timetracker: multi-user application for time-tracking using Symfony 4 and the AdminLTE theme. Can be used by Freelancers, Agencies and Companies to track employee working-times and generate invoices)

 

Please, forgive me if I posted this on the wrong forum but I could not find guidance, here nor in the manual of Community Applications, on where to post this request.

 

This doesn't appear to be a docker, and I assume none of the unRAID user community has volunteered to support it.

 

You should probably just consider running it in a VM.

 

 

Share this post


Link to post

Thank you trurl for you prompt reply. I will also try to install OnlyOffice for ownCloud  in a VM as well then. In case someone likes to make an application for either OnlyOffice or Kimai please, do not hesitate to contact me.

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Is it possible to add, that when I search for a package by name in the top right corner, and CA auto completes what I am looking for, that when I click the auto completed value that also results in the subsequent "search" taking place? Instead of me click the auto completed value then having to also hit the search button to search for it.

 

For example, I want @Djoss 's MakeMKV docker container. So I go to the top right, and type "Mak...." then CA suggests "MakeMKV", so I click it. At that point, it actually takes me to it, instead of me then having to hit the search button.

Edited by cybrnook

Share this post


Link to post
11 hours ago, cybrnook said:

Is it possible to add, that when I search for a package by name in the top right corner, and CA auto completes what I am looking for, that when I click the auto completed value that also results in the subsequent "search" taking place? Instead of me click the auto completed value then having to also hit the search button to search for it.

 

For example, I want @Djoss 's MakeMKV docker container. So I go to the top right, and type "Mak...." then CA suggests "MakeMKV", so I click it. At that point, it actually takes me to it, instead of me then having to hit the search button.

 

So CA needs to read your mind also? ?

Since there are two makemkv containers ?

Share this post


Link to post
Is it possible to add, that when I search for a package by name in the top right corner, and CA auto completes what I am looking for, that when I click the auto completed value that also results in the subsequent "search" taking place? Instead of me click the auto completed value then having to also hit the search button to search for it.
 
For example, I want [mention=73771]Djoss[/mention] 's MakeMKV docker container. So I go to the top right, and type "Mak...." then CA suggests "MakeMKV", so I click it. At that point, it actually takes me to it, instead of me then having to hit the search button.
Cursor down and hit enter

Sent via Tapatalk because my wife thinks I spend too much time on the computer

Share this post


Link to post
Posted (edited)

I'm on unraid 6.5.2 and my Community apps plugin will not update and I get this error below. Also when I click on Apps from menu bar, it doesn't display any content, then the Apps menu item just disappears. How do I fix this?

plugin: updating: community.applications.plg


Cleaning Up Old Versions


plugin: downloading: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.07.08.txz ... failed (Generic error)
plugin: wget: https://raw.github.com/Squidly271/community.applications/master/archive/community.applications-2018.07.08.txz download failure (Generic error)

 

Edited by guruleenyc

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now