Jump to content
Squid

[Plug-In] Community Applications

2799 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

On 11/15/2019 at 6:05 PM, dockerPolice said:

alturismo's Repository
    alturismo/guide2go:
        No Icon specified within the application template
    alturismo/owi2plex:
        No Icon specified within the application template

added icon url's to templates

Share this post


Link to post
14 hours ago, Squid said:

Any interest in a mobile interface?  Something that will be redesigned to avoid having to massively zoom in order to read anything when using your phone? 

Yes please. 

Share this post


Link to post

Mobile Update

 

Threw up the trial balloon just to see if I should go through the exercise.  After a good solid 12 hours at this, determined that it is effectively unworkable because I'm running on top of an interface (dynamix) that isn't mobile aware.  While I can easily change the styling of the cards for a mobile device to make them readable on a 5" screen, I cannot change the styling of everything else within unRaid that CA utilizes.  Effectively that means that no matter what it winds up being only a solution that is "half-assed", and will not be able to avoid having to zoom in on everything (or a complete rewrite of CA to not use any built-in functions).

 

That being said, the exercise wasn't a complete waste of time.  Certain aspects of CA's UI are going to change to make it more mobile friendly that aren't going to impact the desktop version

Share this post


Link to post

Sorting options don't appear to be working for me.

 

Typically for example if I go to "All Apps" by default it sorts A-Z, if I try changing that to anything else the loading icon appears/disappears but then nothing happens, stays as A-Z.

Have tried with Adblocking off and have tried Incognito to try and make sure it wasn't some browser problems, any other suggestions?

Share this post


Link to post

Yeah, I know.   Regression error I found a couple of days ago.   Already fixed and will be released on the next maintenance release

Share this post


Link to post

@Squid I can't search using dashes for some reason. If i try to search docker hub for "go-socks5-proxy" it changes it to "go socks5 proxy" causing it to load thousands of pages making it impossible to find. 

Edited by jrdnlc

Share this post


Link to post

I'm trying to install this plugin, but I am getting a network error. 

 

plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg ... failed (Network failure)
plugin: wget: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg download failure (Network failure)

 

Pinging 8.8.8.8 is successful. Can anybody help?

Share this post


Link to post

Probably your gateway isn't correct.  Set it to the IP address of your router

Share this post


Link to post
On 12/6/2019 at 6:18 PM, davis3924 said:

I'm getting a similar errors that https://raw.githubusercontent.com/Squidly271 doesn't exist when I try to navigate in Chrome but I can access https://raw.githubusercontent.com/ without issues.

Share this post


Link to post

If it's a Network Failure, then it's either DNS addresses or Gateway address that is wrong / typo'd etc.

Share this post


Link to post
2 minutes ago, lldalastdon said:

same error

The exact same error (ie: Network Failure)?

 

The link in @Primal51's post is 100% correct

 

If clicking the link from Chrome doesn't bring up the raw .plg then you've got other issues with your router / modem / isp / Country that is outside of what I am in control of.

 

Thus far though with 3 separate users saying "same error" which leads me to read that as "Network Failure", no one has responded with requests for diagnostics, or if their Gateway / DNS addresses weren't typo'd

 

Share this post


Link to post
On 12/6/2019 at 12:49 AM, jrdnlc said:

@Squid I can't search using dashes for some reason. If i try to search docker hub for "go-socks5-proxy" it changes it to "go socks5 proxy" causing it to load thousands of pages making it impossible to find. 

There was a reason for that.  Of course since that code was done a few years ago, I can't remember what the reason actually was :(

 

Share this post


Link to post

OK, After some testing, I'll allow dashes in searches, and anything non alphanumeric will get switched to a space.

Share this post


Link to post
26 minutes ago, Squid said:

The exact same error (ie: Network Failure)?

 

The link in @Primal51's post is 100% correct

 

If clicking the link from Chrome doesn't bring up the raw .plg then you've got other issues with your router / modem / isp / Country that is outside of what I am in control of.

 

Thus far though with 3 separate users saying "same error" which leads me to read that as "Network Failure", no one has responded with requests for diagnostics, or if their Gateway / DNS addresses weren't typo'd

 

Sorry, yes its saying network failure.  The error with updating is attached. I've noticed I can download it via CLI in unraid as well as clicking the link in Chrome.  Not sure what's going on.

 

 

Screen Shot 2019-12-08 at 4.29.35 PM.png

Edited by lldalastdon

Share this post


Link to post
1 minute ago, lldalastdon said:

Sorry, yes its saying network failure. 

I think you mean Generic Error

 

Post the diagnostics

Share this post


Link to post
6 minutes ago, Squid said:

I think you mean Generic Error

 

Post the diagnostics

Yes, you are correct.  I meant generic error.  Is there any place I can find a more detailed error?

Share this post


Link to post
10 minutes ago, lldalastdon said:

Is there any place I can find a more detailed error?

It's in the diagnostics, although not explicitly in "English" 

Share this post


Link to post
1 hour ago, Squid said:

OK, After some testing, I'll allow dashes in searches, and anything non alphanumeric will get switched to a space.

Excellent! Thanks for looking in to it

Share this post


Link to post
27 minutes ago, Squid said:

It's in the diagnostics, although not explicitly in "English" 

Hrmm.  Looks like I am unable to install/update any plugins.  When trying to install a new plugin I am getting Read-only file system errors.  I'm wondering if one of my drive have failed.

Share this post


Link to post
3 hours ago, lldalastdon said:

Hrmm.  Looks like I am unable to install/update any plugins.  When trying to install a new plugin I am getting Read-only file system errors.  I'm wondering if one of my drive have failed.

For everyone, I was able to fix the issue.  My USB boot drive got corrupted.  I had to replace it.  Once replaced, all worked fine.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.