[Plug-In] Community Applications


Recommended Posts

Thanks for the support, I found the problem. It was SDA1 Flash Drive. It was in the Only Write mode due to an error.

 

Feb 20 11:10:50 Tower kernel: FAT-fs (sda1): error, corrupted directory (invalid entries)

Feb 20 11:10:50 Tower kernel: FAT-fs (sda1): Filesystem has been set read-only

Edited by terratex
Link to comment
29 minutes ago, terratex said:

Thanks for the support, I found the problem. It was SDA1 Flash Drive. It was in the Only Write mode due to an error.

 

Feb 20 11:10:50 Tower kernel: FAT-fs (sda1): error, corrupted directory (invalid entries)

Feb 20 11:10:50 Tower kernel: FAT-fs (sda1): Filesystem has been set read-only

Are you booting from a USB2 port? Recommended.

Link to comment
16 hours ago, trurl said:

And make sure you have a current backup of flash. You can download one from Main - Boot Device - Flash - Flash Backup

Backed up but didn't need it. I repaired the file system using the console and fsck. After the restart, the write protection was gone and all updates worked again.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Just got an Unraid Docker error:

 

<br /> <b>Warning</b>: parse_ini_file(/boot/config/docker.cfg): failed to open stream: No such file or directory in <b>/usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/include/DockerClient.php</b> on line <b>43</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: array_replace_recursive(): Expected parameter 2 to be an array, bool given in <b>/usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/include/DockerClient.php</b> on line <b>43</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: file_put_contents(/boot/config/plugins/community.applications/accepted): failed to open stream: No such file or directory in <b>/usr/local/emhttp/plugins/community.applications/include/exec.php</b> on line <b>385</b><br /> {"status":"warning dismissed"}

 

All of my Docker apps appear to be functioning properly, I can still access the Plex data from Roku for example, but the Docker tab is missing from mu Unraid GUI.

Link to comment

I just posted here b/c Unraid told me to.  I didn't follow instructions in my first post, technically Unraid said this:

 

Something really wrong went on during dismiss_warning
Post the ENTIRE contents of this message in the Community Applications Support Thread

<br /> <b>Warning</b>: parse_ini_file(/boot/config/docker.cfg): failed to open stream: No such file or directory in <b>/usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/include/DockerClient.php</b> on line <b>43</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: array_replace_recursive(): Expected parameter 2 to be an array, bool given in <b>/usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/include/DockerClient.php</b> on line <b>43</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: file_put_contents(/boot/config/plugins/community.applications/accepted): failed to open stream: No such file or directory in <b>/usr/local/emhttp/plugins/community.applications/include/exec.php</b> on line <b>385</b><br /> {"status":"warning dismissed"}

 

That's what pops up on the Apps tab of Unraid.

tower-diagnostics-20200303-1932.zip

Link to comment
2 minutes ago, sactoking said:

I just posted here b/c Unraid told me to.  I didn't follow instructions in my first post, technically Unraid said this:

 

I wasn't upset.  Just knew that the problem wasn't CA related

 

Either way, either your flash is going bad or something else is happening.  You've got this in the logs I've never seen before right before the flash started giving problems

Mar  3 19:11:01 Tower kernel: usb usb2-port4: over-current condition

Which would imply that a device attached is using way too much power than the port is capable of handling (or the device has a short)

Link to comment

Needs some help here on plugins,  I see this error a lot but not a common fix.  Please let me know how I can fix this.  I have internet, google DNS, I can ping the locations.

 

plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg ... failed (SSL verification failure)
plugin: wget: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg download failure (SSL verification failure)

 

Ping:

 

root@lt:~# ping raw.githubusercontent.comPING github.map.fastly.net (151.101.0.133) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 151.101.0.133 (151.101.0.133): icmp_seq=1 ttl=55 time=31.1 ms
64 bytes from 151.101.0.133 (151.101.0.133): icmp_seq=2 ttl=55 time=31.7 ms
64 bytes from 151.101.0.133 (151.101.0.133): icmp_seq=3 ttl=55 time=32.5 ms

Link to comment
8 hours ago, ccollinscj said:

Needs some help here on plugins,  I see this error a lot but not a common fix.  Please let me know how I can fix this.  I have internet, google DNS, I can ping the locations.

 

plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg
plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg ... failed (SSL verification failure)
plugin: wget: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg download failure (SSL verification failure)

 

Ping:

 

root@lt:~# ping raw.githubusercontent.comPING github.map.fastly.net (151.101.0.133) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 151.101.0.133 (151.101.0.133): icmp_seq=1 ttl=55 time=31.1 ms
64 bytes from 151.101.0.133 (151.101.0.133): icmp_seq=2 ttl=55 time=31.7 ms
64 bytes from 151.101.0.133 (151.101.0.133): icmp_seq=3 ttl=55 time=32.5 ms

My first guess would be to delete the contents of /config/ssl on the flash drive and then reboot and try again.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.