Jump to content
eschultz

[support] limetech's docker repository

630 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

8 minutes ago, trurl said:

Try logging out of Plex (dropdown in upper right corner of your screenshot) and login in again.

Nope.  That doesn't work.  I just tried it twice.

Share this post


Link to post

Could you try stanarad - without vlans - just to see if its your network? Also, did you host the docker in br0 or bridge? I would take br0.

Share this post


Link to post
51 minutes ago, nuhll said:

Could you try stanarad - without vlans - just to see if its your network? Also, did you host the docker in br0 or bridge? I would take br0.

I take it you mean standard?  That would require a tremendous amount of reconfiguring.

 

Currently, the docker is set to host (as per everyone's recommendations).  

 

image.thumb.png.78700138f63e84be365a1661fc6a799b.png

 

If I set it to bridge, then I would have to manually enter all of the tcp and udp addresses, correct?

Share this post


Link to post

never used host, only bridge or br0.

 

You just need to unvlan your pc and plex, shouldnt be that much work?!

 

ports should come from the run cmd, and or docker template. 

 

Im not sure about host, but i know in bridge it cant talk to some things. Thats why i use br0 for all dockers which communicate with something.

 

 

Edited by nuhll

Share this post


Link to post

i just had same issue couldn't find plex server removed container and installed the plex official docker and it found the server first time.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now