[Support] Linuxserver.io - Plex Media Server


4966 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

  • Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Yep, seems like the problem.   Not to be outdone... google.  And what do I find.... Hoopster's post from over a year ago. I see your post here regarding the iGPU not being enabled corr

Go to the appdata share and look in Plex\Library\Application Support\Plex Media Server\Crash Reports You will find folders for your previous versions named as the release version.

Application Name: Plex Media Server Application Site: https://plex.tv/ Docker Hub: https://hub.docker.com/r/linuxserver/plex/ Github: https://github.com/linuxserver/docker-plex  

Posted Images

23 minutes ago, Blackrazid said:

yes mutiple times, its ovbious that i am failing:)

Also using for the "dashboard" gpu staticstics to see if stuffs happens

 

Can you post screen shots of your Docker container?

Have you previously used this card in a VM?

What Nvidia driver version did you install?

What version of Plex are you on?

When you say “dashboard GPU statistics”, do you mean the Nvidia GPU statistics plugin? Have you tried uninstalling it and trying to transcode?

Link to post

Hi,

 

I am having an issue getting Nvidia enc / dec working with the latest Beta.

I am running 6.9.0 beta-35 and the linuxserver.io plex docker. Nvidia driver package is loaded and showing version 455.38 (card is a Quadro P400)

 

When turning on hardware transcode it bombs with :

 

An unknown error occurred (4294967283)
Error code: 4294967283

 

If you click retry sometimes it encodes 5 seconds or so of video and then drops right out!

Doing a "watch nvidia-smi" shows plex firing up the process then it going away!

 

I have also tried firing up a Jellyfin Docker and hw Transcode is working fine in that!

 

Any ideas are appreciated!

 

Link to post
1 minute ago, garypower said:

Hi,

 

I am having an issue getting Nvidia enc / dec working with the latest Beta.

I am running 6.9.0 beta-35 and the linuxserver.io plex docker. Nvidia driver package is loaded and showing version 455.38 (card is a Quadro P400)

 

When turning on hardware transcode it bombs with :

 

An unknown error occurred (4294967283)
Error code: 4294967283

 

If you click retry sometimes it encodes 5 seconds or so of video and then drops right out!

Doing a "watch nvidia-smi" shows plex firing up the process then it going away!

 

I have also tried firing up a Jellyfin Docker and hw Transcode is working fine in that!

 

Any ideas are appreciated!

 

Did you make sure to reboot you server after installing Nvidia drivers?

Link to post
6 minutes ago, ramblinreck47 said:

Can you post screen shots of your Docker container?

Have you previously used this card in a VM?

What Nvidia driver version did you install?

What version of Plex are you on?

When you say “dashboard GPU statistics”, do you mean the Nvidia GPU statistics plugin? Have you tried uninstalling it and trying to transcode?

 

 

Latest available (non beta of plex)

 

Nvidia driver:

 v455.38

 

Regardig grp statistics - YES thats the one and yes on reinstall and tried to transcode

 

v2.PNG

v1.PNG

Link to post
3 hours ago, wgstarks said:

I believe you would need to install the LSIO Plex docker and the nvidia driver plugin.

where you install the nvidia driver plugin? On community apps it doesn´t exist... 

 

Or the nvidia driver plugin is after LSIO Plex docker instalation?

 

Link to post
10 hours ago, galego100 said:

where you install the nvidia driver plugin? On community apps it doesn´t exist... 

 

Or the nvidia driver plugin is after LSIO Plex docker instalation?

 

It wont exist in CA unless you are on 6.9.0 beta 35. Recent changes made the UnRaid Nvidia plugin defunct, and there is some disagreement with the CA devs responsible for those older plugins. Only way youll see Nvidia Drivers in CA is with the beta version I mentioned above at the moment.

reference:

 

 

Link to post

I have been running Plex for months without a problem, but in troubleshooting another issue I ended up rebooting the server.  After the reboot Plex would not start.  The log is showing the following:

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...

-------------------------------------
_ ()
| | ___ _ __
| | / __| | | / \
| | \__ \ | | | () |
|_| |___/ |_| \__/


Brought to you by linuxserver.io
-------------------------------------

To support LSIO projects visit:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 40-chown-files: executing...
[cont-init.d] 40-chown-files: exited 0.
[cont-init.d] 45-plex-claim: executing...
[cont-init.d] 45-plex-claim: exited 0.
[cont-init.d] 50-gid-video: executing...
[cont-init.d] 50-gid-video: exited 0.
[cont-init.d] 60-plex-update: executing...
Docker is used for versioning skip update check
[cont-init.d] 60-plex-update: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-scripts: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-scripts: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
Starting Plex Media Server.
[services.d] done.
Connection to 162.216.19.157 closed by remote host.
Dolby, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD and the double D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.
decoder information: 102
decoder information: 102
decoder information: 102
Connection to 45.79.129.106 closed by remote host.
Connection to 172.104.29.70 closed by remote host.
Connection to 50.116.52.102 closed by remote host.
Connection to 50.116.52.102 closed by remote host.
Connection to 50.116.52.102 closed by remote host.
Connection to 104.200.30.183 closed by remote host.
Connection to 96.126.104.168 closed by remote host.
Connection to 104.200.30.183 closed by remote host.
Connection to 96.126.104.168 closed by remote host.
Connection to 66.175.212.202 closed by remote host.
Connection to 172.104.29.70 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
Critical: libusb_init failed
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...
usermod: no changes

-------------------------------------
_ ()
| | ___ _ __
| | / __| | | / \
| | \__ \ | | | () |
|_| |___/ |_| \__/


Brought to you by linuxserver.io
-------------------------------------

To support LSIO projects visit:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 40-chown-files: executing...
[cont-init.d] 40-chown-files: exited 0.
[cont-init.d] 45-plex-claim: executing...
[cont-init.d] 45-plex-claim: exited 0.
[cont-init.d] 50-gid-video: executing...
[cont-init.d] 50-gid-video: exited 0.
[cont-init.d] 60-plex-update: executing...
Docker is used for versioning skip update check
[cont-init.d] 60-plex-update: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-scripts: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-scripts: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Starting Plex Media Server.
Connection to 45.56.104.126 closed by remote host.
Dolby, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD and the double D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.
connect: Connection timed out
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error

 

Link to post
8 hours ago, Unraiding said:

I have been running Plex for months without a problem, but in troubleshooting another issue I ended up rebooting the server.  After the reboot Plex would not start.  The log is showing the following:


[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...

-------------------------------------
_ ()
| | ___ _ __
| | / __| | | / \
| | \__ \ | | | () |
|_| |___/ |_| \__/


Brought to you by linuxserver.io
-------------------------------------

To support LSIO projects visit:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 40-chown-files: executing...
[cont-init.d] 40-chown-files: exited 0.
[cont-init.d] 45-plex-claim: executing...
[cont-init.d] 45-plex-claim: exited 0.
[cont-init.d] 50-gid-video: executing...
[cont-init.d] 50-gid-video: exited 0.
[cont-init.d] 60-plex-update: executing...
Docker is used for versioning skip update check
[cont-init.d] 60-plex-update: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-scripts: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-scripts: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
Starting Plex Media Server.
[services.d] done.
Connection to 162.216.19.157 closed by remote host.
Dolby, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD and the double D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.
decoder information: 102
decoder information: 102
decoder information: 102
Connection to 45.79.129.106 closed by remote host.
Connection to 172.104.29.70 closed by remote host.
Connection to 50.116.52.102 closed by remote host.
Connection to 50.116.52.102 closed by remote host.
Connection to 50.116.52.102 closed by remote host.
Connection to 104.200.30.183 closed by remote host.
Connection to 96.126.104.168 closed by remote host.
Connection to 104.200.30.183 closed by remote host.
Connection to 96.126.104.168 closed by remote host.
Connection to 66.175.212.202 closed by remote host.
Connection to 172.104.29.70 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
Connection to 50.116.59.145 closed by remote host.
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] waiting for services.
Critical: libusb_init failed
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...
usermod: no changes

-------------------------------------
_ ()
| | ___ _ __
| | / __| | | / \
| | \__ \ | | | () |
|_| |___/ |_| \__/


Brought to you by linuxserver.io
-------------------------------------

To support LSIO projects visit:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 40-chown-files: executing...
[cont-init.d] 40-chown-files: exited 0.
[cont-init.d] 45-plex-claim: executing...
[cont-init.d] 45-plex-claim: exited 0.
[cont-init.d] 50-gid-video: executing...
[cont-init.d] 50-gid-video: exited 0.
[cont-init.d] 60-plex-update: executing...
Docker is used for versioning skip update check
[cont-init.d] 60-plex-update: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-scripts: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-scripts: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Starting Plex Media Server.
Connection to 45.56.104.126 closed by remote host.
Dolby, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD and the double D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.
connect: Connection timed out
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error
s6-rmrf: fatal: unable to remove /var/run/s6/services: I/O error

 

Is your cache disk full?

Link to post
On 11/16/2020 at 11:05 AM, saarg said:

Is your cache disk full?

It did fill up a couple nights ago, but the scheduled transfer cleared it that same night.  It is a 1TB Samsung 860 Evo, so normally room isn't a problem, but I queued a lot of downloads that day apparently.  Time wise that does seem to line up with when things started going wrong.  Could that be related?

Edited by Unraiding
Link to post
2 hours ago, Unraiding said:

It did fill up a couple nights ago, but the scheduled transfer cleared it that same night.  It is a 1TB Samsung 860 Evo, so normally room isn't a problem, but queued a lot of downloads that day.  Time was that does seem to line up with when things started going wrong.  Could that be related?

I would think that is your issue.

Link to post

Just going to put this here with what I have tried so far :

 

Unraid 6.9.0 beta-35 - Plex docker version 1.20.4.3517 - Nvidia Driver 4.55.38 (card Quadro P400)

 

As soon as hardware transcoding starts it bombs with

An unknown error occurred (4294967283)
Error code: 4294967283

 

Also built a VM and passed through card, installed Nvidia drivers 455.38 and get the same error!

 

Installed Jellyfin Docker to test : HW transcoding works with no issues.

 

Rolled back to Unraid 6.8.3 and installed the prebuilt kernel with Nvidia drivers version 450.66 from :

 

 

Plex docker now transcodes with no issues at all!

 

I have been back and forth and no idea what is going on but it is 100% replicable. Guess I am staying on this version for a while.

 

Link to post

running unraid 6.9.0beta35 with nvidia driver 455.38, Plex is happy with this... instability as f#ck!

Plex container log:

****** PLEX MEDIA SERVER CRASHED, CRASH REPORT WRITTEN: /config/Library/Application Support/Plex Media Server/Crash Reports/1.20.5.3600-47c0d9038/PLEX MEDIA SERVER/7edf9d9a-6d43-9944-1c8bceee-5ecfb85a.dmp
Starting Plex Media Server.
****** PLEX MEDIA SERVER CRASHED, CRASH REPORT WRITTEN: /config/Library/Application Support/Plex Media Server/Crash Reports/1.20.5.3600-47c0d9038/PLEX MEDIA SERVER/29b7effc-1d3c-6510-0373723e-4cd7e40c.dmp
Starting Plex Media Server.
****** PLEX MEDIA SERVER CRASHED, CRASH REPORT WRITTEN: /config/Library/Application Support/Plex Media Server/Crash Reports/1.20.5.3600-47c0d9038/PLEX MEDIA SERVER/66c311d8-e67f-9291-016a2e63-03b678c1.dmp
Starting Plex Media Server.
****** PLEX MEDIA SERVER CRASHED, CRASH REPORT WRITTEN: /config/Library/Application Support/Plex Media Server/Crash Reports/1.20.5.3600-47c0d9038/PLEX MEDIA SERVER/517a5c7f-43e7-7224-6828c608-717a640a.dmp
Starting Plex Media Server.
****** PLEX MEDIA SERVER CRASHED, CRASH REPORT WRITTEN: /config/Library/Application Support/Plex Media Server/Crash Reports/1.20.5.3600-47c0d9038/PLEX MEDIA SERVER/0e919167-d7a8-aa9c-6631deda-6862cca3.dmp
Starting Plex Media Server.
****** PLEX MEDIA SERVER CRASHED, CRASH REPORT WRITTEN: /config/Library/Application Support/Plex Media Server/Crash Reports/1.20.5.3600-47c0d9038/PLEX MEDIA SERVER/0e919167-d7a8-aa9c-6631deda-6862cca3.dmp
Starting Plex Media Server.

unRAID syslog:

Nov 17 12:25:39 LMFSv3 kernel: Plex Media Serv[128370]: segfault at 30 ip 0000000000b78aef sp 00001458ec9b9980 error 4 in Plex Media Server[9cb000+e97000]
Nov 17 12:25:39 LMFSv3 kernel: Code: cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 55 41 57 41 56 41 55 41 54 53 50 49 89 d5 49 89 f6 8b 36 83 fe ff 0f 84 5b 01 00 00 49 89 fc <48> 8b 7f 08 4d 8d 7e 08 31 c9 41 f6 46 04 40 0f 94 c1 4c 89 fa e8
Nov 17 12:27:02 LMFSv3 kernel: Plex Media Serv[1826]: segfault at 30 ip 0000000000b78aef sp 00001505abb37980 error 4 in Plex Media Server[9cb000+e97000]
Nov 17 12:27:02 LMFSv3 kernel: Code: cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 55 41 57 41 56 41 55 41 54 53 50 49 89 d5 49 89 f6 8b 36 83 fe ff 0f 84 5b 01 00 00 49 89 fc <48> 8b 7f 08 4d 8d 7e 08 31 c9 41 f6 46 04 40 0f 94 c1 4c 89 fa e8
Nov 17 12:27:41 LMFSv3 kernel: Plex Media Serv[3391]: segfault at 30 ip 0000000000b78aef sp 000014b52eab7980 error 4 in Plex Media Server[9cb000+e97000]
Nov 17 12:27:41 LMFSv3 kernel: Code: cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 55 41 57 41 56 41 55 41 54 53 50 49 89 d5 49 89 f6 8b 36 83 fe ff 0f 84 5b 01 00 00 49 89 fc <48> 8b 7f 08 4d 8d 7e 08 31 c9 41 f6 46 04 40 0f 94 c1 4c 89 fa e8
Nov 17 12:28:39 LMFSv3 kernel: Plex Media Serv[5945]: segfault at 30 ip 0000000000b8402f sp 0000148bc4702980 error 4 in Plex Media Server[9d6000+eab000]
Nov 17 12:28:39 LMFSv3 kernel: Code: cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 55 41 57 41 56 41 55 41 54 53 50 49 89 d5 49 89 f6 8b 36 83 fe ff 0f 84 5b 01 00 00 49 89 fc <48> 8b 7f 08 4d 8d 7e 08 31 c9 41 f6 46 04 40 0f 94 c1 4c 89 fa e8
Nov 17 12:29:19 LMFSv3 kernel: traps: Plex Media Serv[7954] general protection fault ip:b0ee5f sp:14dd1bb37790 error:0 in Plex Media Server[9d6000+eab000]
Nov 17 12:29:59 LMFSv3 kernel: Plex Media Serv[9717]: segfault at 30 ip 0000000000b8402f sp 0000153a284af7f0 error 4 in Plex Media Server[9d6000+eab000]
Nov 17 12:29:59 LMFSv3 kernel: Code: cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 55 41 57 41 56 41 55 41 54 53 50 49 89 d5 49 89 f6 8b 36 83 fe ff 0f 84 5b 01 00 00 49 89 fc <48> 8b 7f 08 4d 8d 7e 08 31 c9 41 f6 46 04 40 0f 94 c1 4c 89 fa e8
Nov 17 12:30:40 LMFSv3 kernel: Plex Media Serv[11257]: segfault at 30 ip 0000000000b8402f sp 0000147273ffe980 error 4 in Plex Media Server[9d6000+eab000]
Nov 17 12:30:40 LMFSv3 kernel: Code: cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 55 41 57 41 56 41 55 41 54 53 50 49 89 d5 49 89 f6 8b 36 83 fe ff 0f 84 5b 01 00 00 49 89 fc <48> 8b 7f 08 4d 8d 7e 08 31 c9 41 f6 46 04 40 0f 94 c1 4c 89 fa e8
Nov 17 12:31:20 LMFSv3 kernel: traps: Plex Media Serv[12916] general protection fault ip:b0ee5f sp:15514a742920 error:0 in Plex Media Server[9d6000+eab000]
Nov 17 12:32:00 LMFSv3 kernel: Plex Media Serv[14384]: segfault at 30 ip 0000000000b8402f sp 00001498428b6980 error 4 in Plex Media Server[9d6000+eab000]
Nov 17 12:32:00 LMFSv3 kernel: Code: cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 55 41 57 41 56 41 55 41 54 53 50 49 89 d5 49 89 f6 8b 36 83 fe ff 0f 84 5b 01 00 00 49 89 fc <48> 8b 7f 08 4d 8d 7e 08 31 c9 41 f6 46 04 40 0f 94 c1 4c 89 fa e8

did remove the container already and reinstall it, but it is still crashing, anyone has an idea? hope i don't have to create the appdata (database) again (it's huge!)

no idea to read the .dmp file, not using windows...

Edited by sjaak
Link to post

not sure where to ask a question. sorry if i'm in the wrong section.

I have recently been trying to organize my pms, i have this one movie that i cant seem to do anything with. i noticed it wasn't grabbing metadata/posters etc. so i tried removing the movie from my "Movies" folder and  scanning library files, but its still there. when I try to delete the movie from within plex i get a message that there was problem deleting this item. I've removed and put the movie back on my unraid server a bunch of times and dont know what else to do.

 

let me know which logs to post and i will. There are hundreds of logs to choose from and not sure which ones will help

 

 

Edited by jrok96
Link to post
1 hour ago, jrok96 said:

not sure where to ask a question. sorry if i'm in the wrong section.

I have recently been trying to organize my pms, i have this one movie that i cant seem to do anything with. i noticed it wasn't grabbing metadata/posters etc. so i tried removing the movie from my "Movies" folder and  scanning library files, but its still there. when I try to delete the movie from within plex i get a message that there was problem deleting this item. I've removed and put the movie back on my unraid server a bunch of times and dont know what else to do.

 

let me know which logs to post and i will. There are hundreds of logs to choose from and not sure which ones will help

 

 

These kind of issues should be reported to Plex on their forum. They should be able to answer.

Link to post

Heyo, Attempted to view some Plex items today and I'm getting an error in the log
"PMS: failure detected. Read/write access is required for path: /config/Library/Application Support/Plex Media Server" 
I have my /config mounted to /mnt/disks/Plex_SSD/ which is an drive mounted by unassigned devices (This is mounted as RW/Slave in the template)
I went into that drive and set the Library permissions to 777 and applied recursively
Here's some screenshots of the permissions and docker log
image.thumb.png.cf3462eca3ecc38e49b9f36838c8b099.pngimage.png.a09b25d74a7b48c8714e0fa0afaffbee.png

 

Edit: 
Found that the drive I was using for Plex was full. 

Edited by Nowjon
Added note that this is mounted with RW/Slave
Link to post

I'm trying to use GPU transcoding using the recently added tone-mapping. I'm on the correct Plex version (1.21.0.3616). Sometimes it works, sometimes it doesn't. Normal transcoding works. I have loaded i915 (I have a i3 8100 with a compatible motherboard for transcoding). From the log output:

 

 

beignet-opencl-icd: no supported GPU found, this is probably the wrong opencl-icd package for this hardware
(If you have multiple ICDs installed and OpenCL works, you can ignore this message)

 

 

Thing is it just worked for another file. It looks client-dependent (this doesn't happen for the Plex web client but does for my Apple TV 1080p).

 

Full log:

 

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 01-envfile: executing...
[cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
[cont-init.d] 10-adduser: executing...

-------------------------------------
_ ()
| | ___ _ __
| | / __| | | / \
| | \__ \ | | | () |
|_| |___/ |_| \__/


Brought to you by linuxserver.io
-------------------------------------

To support LSIO projects visit:
https://www.linuxserver.io/donate/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------

User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 40-chown-files: executing...
[cont-init.d] 40-chown-files: exited 0.
[cont-init.d] 45-plex-claim: executing...
[cont-init.d] 45-plex-claim: exited 0.
[cont-init.d] 50-gid-video: executing...
[cont-init.d] 50-gid-video: exited 0.
[cont-init.d] 60-plex-update: executing...
Docker is used for versioning skip update check
[cont-init.d] 60-plex-update: exited 0.
[cont-init.d] 99-custom-scripts: executing...
[custom-init] no custom files found exiting...
[cont-init.d] 99-custom-scripts: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
Starting Plex Media Server.
Connection to 45.56.96.162 closed by remote host.
beignet-opencl-icd: no supported GPU found, this is probably the wrong opencl-icd package for this hardware
(If you have multiple ICDs installed and OpenCL works, you can ignore this message)

 

Edited by Lunks
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.