Jump to content
linuxserver.io

[Support] Linuxserver.io - Tautulli

302 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Hi guys

 

I used Tautulli docker for a long time, and it could always connected fine to my PMS.

 

I managed to get 2 plex servers running on my machine, but now tautulli is messed up.

I have my plexinc docker for my main plex, it's running in host mode, everything is fine.

I have my second LS.io docker for my shared plex server on br0, with a fixed 192.168.1.128 IP address.

 

I need to run 2 tautulli, I know, but I can only connect to my br0 PMS via WAN IP only, which is changing all the time ofc.

how can i connect my LS.io tautulli to a br0 LSio PMS?

It won't work if I put tautulli in host mode either. Any way I can connect the 2 containers?

(btw I had the same issue when I used the official tautulli docker)

 

thank you!

Share this post


Link to post

For the last few weeks, I see this in the dashboard:


 

Quote

 

There was an error communicating with your Plex Server. Check the logs and verify your server connection in the settings.


 

 

In settings, the server is verified and the plex token is correct.

 

There's no errors in the Tat logs.

 

Any ideas?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now