Jump to content
linuxserver.io

[Support] Linuxserver.io - Tautulli

338 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

50 minutes ago, Altheran said:

@saarg

So, Any idea on how to "Custom IP" Tautulli?

It should work as with every other container.

Looking at your screenshot, you have changed the PUID and PGID from the standard 99/100. Any reason for that?

Also, posting the container log might help to figure it out.

Share this post


Link to post

Hi All,

need some help if is not too troublesome, i dunno what i have done and now it wont send recently added notification out. is was a new eps for a series.

 

image.png.b11e26666dcfc652927ae1c80821fab3.png

Share this post


Link to post

Hi All,

 

I had this working before but not on Unraid :-)

 

Could someone tell me how to read the log files from Plex in Tatulli?

I have set the path like this:

 

Path: /mnt/user/appdata/plex/Library/Application Support/Plex Media Server/Logs/

image.png.cc86ece2a771d6638da0c36413570703.png

 

And in Tautulli

image.png.b46ace861474b25457c7461c2cc53f48.png

 

So any input to what's missing is much welcome

 

 

 

 

Share this post


Link to post
6 hours ago, casperse said:

Hi All,

 

I had this working before but not on Unraid :-)

 

Could someone tell me how to read the log files from Plex in Tatulli?

I have set the path like this:

 

Path: /mnt/user/appdata/plex/Library/Application Support/Plex Media Server/Logs/

image.png.cc86ece2a771d6638da0c36413570703.png

 

And in Tautulli

image.png.b46ace861474b25457c7461c2cc53f48.png

 

So any input to what's missing is much welcome

 

 

 

 

I have the same settings, only i have the access mode set to read only (Tautulli don't need write access)

Share this post


Link to post

Updated to the latest this morning and I cannot load the history page. Getting these errors on the container logs:

 

2020-03-09 09:24:00 - ERROR :: CP Server Thread-13 : WebUI :: /home : Uncaught ReferenceError: page is not defined. (home:1016)
2020-03-09 09:24:00 - ERROR :: CP Server Thread-13 : WebUI :: /home : Uncaught ReferenceError: page is not defined. (home:1016)
2020-03-09 09:24:02 - ERROR :: CP Server Thread-13 : WebUI :: /history : Uncaught ReferenceError: page is not defined. (history_table.js:84)

Share this post


Link to post
On 3/9/2020 at 9:28 AM, blurb2m said:

Updated to the latest this morning and I cannot load the history page. Getting these errors on the container logs:

Same here.  Latest version has broken functionality.  Hopefully it gets fixed on an update soon.

 

If anyone has a work-around, please let us know.

 

Share this post


Link to post

Was just coming to check on what's going on with the app and see that it's been confirmed. latest update did break fetching from the db

Share this post


Link to post
On 3/9/2020 at 6:28 AM, blurb2m said:

Updated to the latest this morning and I cannot load the history page. Getting these errors on the container logs:

 

2020-03-09 09:24:00 - ERROR :: CP Server Thread-13 : WebUI :: /home : Uncaught ReferenceError: page is not defined. (home:1016)
2020-03-09 09:24:00 - ERROR :: CP Server Thread-13 : WebUI :: /home : Uncaught ReferenceError: page is not defined. (home:1016)
2020-03-09 09:24:02 - ERROR :: CP Server Thread-13 : WebUI :: /history : Uncaught ReferenceError: page is not defined. (history_table.js:84)

I was having this same issue, unable to open the history page, user page, etc. You can roll back to that last version that worked pretty easily by changing the docker image pulled.
image.thumb.png.03aa6da9b98b698ac98180f3a0851a16.png
In my case I'm using v2.1.44-ls35 which seems to be in a good state.

Share this post


Link to post
On 3/13/2020 at 11:08 PM, mdeabreu said:

I was having this same issue, unable to open the history page, user page, etc. You can roll back to that last version that worked pretty easily by changing the docker image pulled.
image.thumb.png.03aa6da9b98b698ac98180f3a0851a16.png
In my case I'm using v2.1.44-ls35 which seems to be in a good state.

 

Rolling back to this version fixed my issues. I am able to see all data now. Thanks for that! 

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Anyone seen this before in the install?  you can see it didnt complete the PULL's in the top section. 

Unable to find image 'linuxserver/tautulli:latest' locally

1760335716_ScreenShot2020-03-25at9_18_17AM.thumb.png.75c3184b185f6cc03d1b56f57566ca12.png
its been sitting at this screen for 5 minute, and not the Docker tab will not load

Edited by wesman
change

Share this post


Link to post

Can someone help me understand what the "/logs" config is for? I've been going through some of my Docker configurations today and noticed that for this app. From what I can tell, the app itself seems to work as expected but not sure if there is any data missing from me not setting the logs to point to plex logs

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.