[Support] binhex - DelugeVPN


8548 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

1 hour ago, Muff said:

/root/init.sh: line 25: 9 Done echo "[info] System information $(uname -a)" 10 Bus error | ts '%Y-%m-%d %H:%M:%.S'

how bizarre!, so it looks like for some reason your system is incapable of returning system information about kernel and os name, i can only assume that the usb key is corrupt perhaps!. its def not broken for 6.7.1 as im running that, what happens if you ssh to the unraid system and issue the command:-

uname -a

what does it return?

Link to post
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

There has been an issue raised on GitHub related to tracker announce request IP leakage under certain circumstances, after careful review of iptables i have tightened up the rules to prevent this. A n

OK guys, multi remote endpoint support is now in for this image please pull down the new image (this change will be rolled out to all my vpn images shortly).   What this means is that the im

ok thats fine, so you are using privoxy in this case and NOT network binding multiple containers.   so good news, at long last i am able to replicate one of the issues here, so if i set sona

Posted Images

2 hours ago, luca2 said:

Thx for support.

Hi again, where can I find the "/config/auth file"?

 

find out what the volume mapping /config is for your host for this container, most probably something like /mnt/user/appdata/<something else> look at that host path and the auth file will be in there.

Link to post
On 6/24/2019 at 1:44 AM, PeterB said:

Preferences -> AutoAdd

yes i can reenable autoadd, but the box for select the file area that are monitored is very little and cant show the file structure for some reason. And therefore i cant save the setting..

0N0QSfH.png

Link to post
3 minutes ago, orlando500 said:

yes i can reenable autoadd, but the box for select the file area that are monitored is very little and cant show the file structure for some reason. And therefore i cant save the setting..

Grab the very bottom edge of the window and see if it will pull down.

Link to post
16 hours ago, binhex said:

You have done the exact same thing as the previous guy, all options defined in the core.conf should have commas suffixed apart from the last line.

 

sorry no you didnt, bloody tapatalk was caching the previous core.conf grrr!. ok the core.conf looks ok, try this guys suggestion:-

https://forums.unraid.net/topic/44109-support-binhex-delugevpn/?do=findComment&comment=754248

 

in short the additional options you can try adding to core.conf (anywhere but not at the end), make sure to use something like notepad++ (not notepad):-

 


        "enable_incoming_tcp": false,
        "enable_incoming_utp": false,
        "enable_outgoing_utp": false,

also ensure that this option is set as follows:-


        "rate_limit_ip_overhead": false,

 

im using pia, and i tried to add these parameters in core.conf to see if i get better speed to. but after i change config i get "xxx.privateinternetaccess.com cannot be resolved, possible DNS issues

removed the addition of the settings and it works again..

 

Link to post
On 6/19/2019 at 3:37 PM, binhex said:

i find this hard to believe, most public trackers dont give a fig what client you use - just tested and no issues for me with public trackers.

Hmm something else on my end then. On 2.0.3 im getting "error connection timed out" on all trackers. On 1.3.15 its fine though. Ill be on 1.3.15 for a while anyway but ill check in later to see if its working again.

Link to post
13 hours ago, binhex said:

how bizarre!, so it looks like for some reason your system is incapable of returning system information about kernel and os name, i can only assume that the usb key is corrupt perhaps!. its def not broken for 6.7.1 as im running that, what happens if you ssh to the unraid system and issue the command:-


uname -a

what does it return?

It returns this:

Linux Muff 4.19.55-Unraid #1 SMP Sat Jun 22 22:45:48 BST 2019 x86_64 Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz GenuineIntel GNU/Linux


image.png.d873cd8c06bc34cd7b6ca56311e68452.png

 

Also, all my other container works.

Link to post
2 hours ago, orlando500 said:

there is no entry i think, cant even see the dialog box with it. and no items in the list above. see the picture i posted

There is an entry listed in the picture you posted. It is checked as active. Click the remove at the bottom right of the picture.

Link to post
3 hours ago, Muff said:

It returns this:


Linux Muff 4.19.55-Unraid #1 SMP Sat Jun 22 22:45:48 BST 2019 x86_64 Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz GenuineIntel GNU/Linux


image.png.d873cd8c06bc34cd7b6ca56311e68452.png

 

Also, all my other container works.

hmm ok i would suspect low memory on your system, check your resources, also try restarting the container again.

Link to post
14 hours ago, orlando500 said:

m using pia, and i tried to add these parameters in core.conf to see if i get better speed to. but after i change config i get "xxx.privateinternetaccess.com cannot be resolved, possible DNS issues

removed the addition of the settings and it works again..

this is a co-incidence, changing deluge settings will def not affect the ability of the container to perform name resolution, what is the value for env var NAME_SERVERS ?

Link to post
2 minutes ago, binhex said:

hmm ok i would suspect low memory on your system, check your resources, also try restarting the container again.

Strange but it works now. I just tested to start the container and it works..

Maybe it was one-time issue here since I have 64GB RAM and deluge + letsencrypt is the first two containers that will start up before anyother container. The next one comes after 3 seconds. 

 

Thank you for help!

Link to post

Hello everyone!

 

Anyone know why I'm missing "Autoadd .torrent files from.."

image.png.742d00fb8c7a4989eeb932b692050a79.png

 

And why I can't install the "Copy Completed" egg?

When I try I get one of the following after I clicked Browse... , marked the egg and clicked Ok.

image.png.bb22207b99890e89f5e571cb784555a3.pngimage.png.832284e639ec3417274c3b8a9de627b3.png

Then it says:

image.png.3e96882b11ed169d61856f3858f0d3b0.png

and I can't find the plugin.

 

Thank you!

Link to post
On 6/25/2019 at 7:05 AM, binhex said:

You have done the exact same thing as the previous guy, all options defined in the core.conf should have commas suffixed apart from the last line.

 

sorry no you didnt, bloody tapatalk was caching the previous core.conf grrr!. ok the core.conf looks ok, try this guys suggestion:-

https://forums.unraid.net/topic/44109-support-binhex-delugevpn/?do=findComment&comment=754248

 

in short the additional options you can try adding to core.conf (anywhere but not at the end), make sure to use something like notepad++ (not notepad):-

 


        "enable_incoming_tcp": false,
        "enable_incoming_utp": false,
        "enable_outgoing_utp": false,

also ensure that this option is set as follows:-


        "rate_limit_ip_overhead": false,

 

 

Did this but made no difference. Speeds are still very much slower. :(

Link to post

So I upgraded to 2.0.3 and everything was going OK and I could download for like a day and now its stopped working.

 

The torrents act like they want to start but they never do.  I can see the swarms and everything but I cant ever connect to them. There are no errors in my log file so i'm kind of at a loss at what to do.

 

Anyone have any ideas on what to do about this it would be great.  I havent tried uninstalling/reinstalling yet.

 

EDIT: This was a permissions problem since I upgraded my cache pool to raid 1.  I nuked the docker and started over, nothings wrong with v203...

 

 

 

Edited by TUMS
Link to post
7 hours ago, binhex said:

this is a co-incidence, changing deluge settings will def not affect the ability of the container to perform name resolution, what is the value for env var NAME_SERVERS ?

the default settings 209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1

isnt that correct? i tried to download the working version 1.x.x.x as per info in Q5 at the top here. but then it f... my docker settings and i had to install it again.

Link to post
9 hours ago, jonathanm said:

There is an entry listed in the picture you posted. It is checked as active. Click the remove at the bottom right of the picture.

yeah its just me trying to set the value. its not pointing to anything as i cant see the dialog box.

Link to post
5 hours ago, Lien1454 said:

Did this but made no difference. Speeds are still very much slower. :(

Is it possible you're downloading a torrent with only few seeders?  There are a few reasons that your download speed could be slow that are not related to the docker.

 

I've done this on 3 separate servers (including mine), restarted the docker, and speeds were immediately back to normal.  Also, which PIA server are you connecting to?  I'm in New York and I use ca-toronto.privateinternetaccess.com ... Downloading is incredibly fast when there are enough seeders.

Edited by midnightd
Link to post
2 minutes ago, Malachi89 said:

I was not seeing this in the last couple pages of the thread but.... where on earth did the ETA column go and how do I get it back? I am in no way seeing any options to adjust the columns

It's at the top of the previous page.  You need to choose the columns you want in the new version.  Hover over a column, click its down arrow and select columns.  Then select from a list.

Link to post
2 hours ago, midnightd said:

Is it possible you're downloading a torrent with only few seeders?  There are a few reasons that your download speed could be slow that are not related to the docker.

 

I've done this on 3 separate servers (including mine), restarted the docker, and speeds were immediately back to normal.  Also, which PIA server are you connecting to?  I'm in New York and I use ca-toronto.privateinternetaccess.com ... Downloading is incredibly fast when there are enough seeders.

I'm using the swedish server.

I've tried various torrents. All with many many seeders. None go above 1.5MB.

 

If I disable VPN speeds are max.

 

Also tried another their DE server which supports port forwarding. Speeds hit the same 1.5MB and won't go higher.

 

Rolled back to previous version of delugeVPN keeping the same settings. Full VPN speeds.. This is with ltConfig-0.3.1-py2.7 enabled.

If I Disable ltConfig-0.3.1-py2.7 and speeds drop.

 

But if I disable ltConfig-0.3.1-py2.7 and add the following lines into core.conf. Speeds are bad.

    "enable_outgoing_utp": false,
    "enable_incoming_utp": false,

    "enable_incoming_tcp": false,

"rate_limit_ip_overhead": false,

 

So based on that... what I'm doing differently and how others are able to get full speeds by adding those lines I've no idea.

I've added the lines using Notepad++ and also using nano.

 

Edited by Lien1454
Link to post
I'm using the swedish server.

I've tried various torrents. All with many many seeders. None go above 1.5MB.

 

If I disable VPN speeds are max.

 

Also tried another their DE server which supports port forwarding. Speeds hit the same 1.5MB and won't go higher.

 

Rolled back to previous version of delugeVPN keeping the same settings. Full VPN speeds.. This is with ltConfig-0.3.1-py2.7 enabled.

If I Disable ltConfig-0.3.1-py2.7 and speeds drop.

 

But if I disable ltConfig-0.3.1-py2.7 and add the following lines into core.conf. Speeds are bad.

    "enable_outgoing_utp": false,

    "enable_incoming_utp": false,

    "enable_incoming_tcp": false,

"rate_limit_ip_overhead": false,

 

So based on that... what I'm doing differently and how others are able to get full speeds by adding those lines I've no idea.

I've added the lines using Notepad++ and also using nano.

 

Can you attach (not paste) your core.conf file after you have added the lines

 

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

 

 

 

Link to post

Hi all

 

I just log onto my windows deluge, and I discovered that I have loss all  my connect to my delugevpn.

so I delete and then re-tried to enter in my details for the account

 

hostname =  Server IP

username = pi

password = deluge

Capture.JPG

but when I and check my listed connections I am getting a red cycle.

 

I know that my deluge is running as I am able to web onto the client.

 

any ideals what might have happened.

 

Link to post

I've just noticed that my deluge wasn't reporting any transfers. Test active port was failing too.

I restarted the container, everything is back running.

I found this:

Quote


[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:04:49,677 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:04:52,705 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:04:55,983 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:04:59,048 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:05:02,474 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:05:02,474 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:05:02,474 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:05:32,646 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:05:35,885 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:05:38,907 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:05:41,936 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:05:45,333 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:05:45,333 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:05:45,333 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:06:15,500 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:06:18,487 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:06:21,774 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:06:24,760 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:06:28,393 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:06:28,393 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:06:28,393 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:06:58,557 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:07:01,665 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:07:04,759 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:07:07,976 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:07:11,307 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:07:11,307 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:07:11,308 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:07:41,469 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:07:44,541 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:07:47,887 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:07:50,918 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:07:54,301 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:07:54,301 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:07:54,301 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:08:24,462 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:08:27,759 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:08:30,854 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:08:34,083 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:08:37,452 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:08:37,452 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:08:37,452 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:09:07,621 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:09:10,673 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:09:13,988 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:09:17,000 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:09:20,470 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:09:20,470 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:09:20,470 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:09:50,633 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:09:53,886 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:09:57,011 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:10:00,043 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:10:03,492 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:10:03,493 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:10:03,493 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:10:33,667 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:10:36,678 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:10:39,768 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:10:42,764 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:10:46,391 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

2019-06-26 09:10:46,391 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Starting Deluge Web UI...

2019-06-26 09:10:46,392 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI started

2019-06-26 09:11:16,552 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] Deluge Web UI not running

2019-06-26 09:11:19,670 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_interface" to: 10.31.10.6
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:11:22,745 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "random_port" to: False
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:11:25,985 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
Setting "listen_ports" to: (50751, 50751)
Configuration value successfully updated.

2019-06-26 09:11:29,128 DEBG 'watchdog-script' stderr output:
Unhandled Error
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/deluge/core/daemon_entry.py", line 122, in run_daemon
daemon.start()
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/deluge/core/daemon.py", line 164, in start
reactor.run()
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/twisted/internet/base.py", line 1272, in run
self.mainLoop()
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/twisted/internet/base.py", line 1281, in mainLoop
self.runUntilCurrent()
--- <exception caught here> ---
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/twisted/internet/base.py", line 902, in runUntilCurrent
call.func(*call.args, **call.kw)
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/deluge/core/torrentmanager.py", line 1666, in handle_torrents_status_callback
torrent_keys, diff, all_keys=not keys
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/deluge/core/torrent.py", line 1003, in get_status
status_dict[key] = self.status_funcs[key]()
File "/usr/lib/python3.7/site-packages/deluge/core/torrent.py", line 813, in get_peers
client = decode_bytes(peer.client)
builtins.UnicodeDecodeError: 'utf-8' codec can't decode byte 0xd2 in position 12: invalid continuation byte


2019-06-27 01:49:51,482 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:49:51 2019 [539151ff3bc65c9618905b0e34baf8a4] Inactivity timeout (--ping-restart), restarting

2019-06-27 01:49:51,779 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:49:51 2019 /usr/bin/ip addr del dev tun0 local 10.31.10.6 peer 10.31.10.5

2019-06-27 01:49:51,790 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:49:51 2019 SIGHUP[soft,ping-restart] received, process restarting

2019-06-27 01:49:51,800 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:49:51 2019 WARNING: file 'credentials.conf' is group or others accessible
Thu Jun 27 01:49:51 2019 OpenVPN 2.4.7 [git:makepkg/2b8aec62d5db2c17+] x86_64-pc-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [EPOLL] [PKCS11] [MH/PKTINFO] [AEAD] built on Feb 19 2019

2019-06-27 01:49:51,813 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:49:51 2019 library versions: OpenSSL 1.1.1c 28 May 2019, LZO 2.10

2019-06-27 01:49:56,813 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:49:56 2019 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts

2019-06-27 01:49:56,814 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:49:56 2019 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]89.238.186.227:1198
Thu Jun 27 01:49:56 2019 UDP link local: (not bound)
Thu Jun 27 01:49:56 2019 UDP link remote: [AF_INET]89.238.186.227:1198

2019-06-27 01:50:27,884 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:27 2019 [bd364e83582efda855285c151305352e] Peer Connection Initiated with [AF_INET]89.238.186.227:1198

2019-06-27 01:50:29,310 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:29 2019 AUTH: Received control message: AUTH_FAILED

2019-06-27 01:50:29,311 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:29 2019 SIGHUP[soft,auth-failure (auth-token)] received, process restarting

2019-06-27 01:50:29,311 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:29 2019 WARNING: file 'credentials.conf' is group or others accessible
Thu Jun 27 01:50:29 2019 OpenVPN 2.4.7 [git:makepkg/2b8aec62d5db2c17+] x86_64-pc-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [EPOLL] [PKCS11] [MH/PKTINFO] [AEAD] built on Feb 19 2019
Thu Jun 27 01:50:29 2019 library versions: OpenSSL 1.1.1c 28 May 2019, LZO 2.10

2019-06-27 01:50:34,334 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:34 2019 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts

2019-06-27 01:50:34,335 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:34 2019 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]185.242.6.28:1198
Thu Jun 27 01:50:34 2019 UDP link local: (not bound)
Thu Jun 27 01:50:34 2019 UDP link remote: [AF_INET]185.242.6.28:1198

2019-06-27 01:50:37,909 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:37 2019 [f6cefda269d0d5153e7f6384dbe36940] Peer Connection Initiated with [AF_INET]185.242.6.28:1198

2019-06-27 01:50:39,473 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:39 2019 TUN/TAP device tun0 opened
Thu Jun 27 01:50:39 2019 /usr/bin/ip link set dev tun0 up mtu 1500

2019-06-27 01:50:39,476 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:39 2019 /usr/bin/ip addr add dev tun0 local 10.47.10.6 peer 10.47.10.5

2019-06-27 01:50:39,478 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:39 2019 /root/openvpnup.sh tun0 1500 1558 10.47.10.6 10.47.10.5 init

2019-06-27 01:50:39,612 DEBG 'start-script' stdout output:
Thu Jun 27 01:50:39 2019 Initialization Sequence Completed

2019-06-27 01:50:39,968 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to curl https://www.privateinternetaccess.com/vpninfo/servers?version=82...

2019-06-27 01:50:41,105 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully retrieved external IP address 185.242.6.28

2019-06-27 01:50:42,884 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Curl successful for https://www.privateinternetaccess.com/vpninfo/servers?version=82, response code 200

2019-06-27 01:50:43,019 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] List of PIA endpoints that support port forwarding:-
[info] ca-toronto.privateinternetaccess.com
[info] ca-montreal.privateinternetaccess.com
[info] ca-vancouver.privateinternetaccess.com
[info] de-berlin.privateinternetaccess.com

2019-06-27 01:50:43,020 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] de-frankfurt.privateinternetaccess.com
[info] sweden.privateinternetaccess.com
[info] swiss.privateinternetaccess.com
[info] france.privateinternetaccess.com
[info] czech.privateinternetaccess.com
[info] spain.privateinternetaccess.com
[info] ro.privateinternetaccess.com
[info] israel.privateinternetaccess.com

2019-06-27 01:50:43,055 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to curl http://209.222.18.222:2000/?client_id=74e5580db45c7f99bc593b568522c565efb50954acc94096a3f986f175c552a7...

2019-06-27 01:50:45,150 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Curl successful for http://209.222.18.222:2000/?client_id=74e5580db45c7f99bc593b568522c565efb50954acc94096a3f986f175c552a7, response code 200
 

in the log.

I'm guessing that it all stopped at:

2019-06-26 09:11:29,128 DEBG 'watchdog-script' stderr output:
Unhandled Error

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.