[Support] binhex - DelugeVPN


8528 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

There has been an issue raised on GitHub related to tracker announce request IP leakage under certain circumstances, after careful review of iptables i have tightened up the rules to prevent this. A n

OK guys, multi remote endpoint support is now in for this image please pull down the new image (this change will be rolled out to all my vpn images shortly).   What this means is that the im

ok thats fine, so you are using privoxy in this case and NOT network binding multiple containers.   so good news, at long last i am able to replicate one of the issues here, so if i set sona

Posted Images

ive updated to the current delugevpn yet supervisord still showing the old addresses even when im using the nextgen zip.  whats going on here?  I even deleted the openvpn folder all together and copied over the openvpn folder from my binhex-rutorrentvpn set up that is confirmed working and confirmed shows the privacy.net servers when this screen is displayed as a tester.  do i need to just uninstall deluge and reinstall at this point to shake out the bugs?  is this somehow cached data?

image.png.3ee0943219f0deb4d03a528ee5b720ae.png

 

EDIT:  Yes I had to remove the old client completely as simply updating the repository pull did not update the newer template.  Seems to be working now that I uninstalled and reinstalled.

Edited by DontWorryScro
Link to post
2 minutes ago, DontWorryScro said:

ive updated to the current delugevpn yet supervisord still showing the old addresses even when im using the nextgen zip.  whats going on here?  I even deleted the openvpn folder all together and copied over the openvpn folder from my binhex-rutorrentvpn set up that is confirmed working and confirmed shows the privacy.net servers when this screen is displayed as a tester.  do i need to just uninstall deluge and reinstall at this point to shake out the bugs?  is this somehow cached data?

Try to do a force update

Link to post
4 minutes ago, DontWorryScro said:

ive updated to the current delugevpn yet supervisord still showing the old addresses even when im using the nextgen zip.  whats going on here?  I even deleted the openvpn folder all together and copied over the openvpn folder from my binhex-rutorrentvpn set up that is confirmed working and confirmed shows the privacy.net servers when this screen is displayed as a tester.  do i need to just uninstall deluge and reinstall at this point to shake out the bugs?  is this somehow cached data?

image.png.3ee0943219f0deb4d03a528ee5b720ae.png

Are you sure you're on the latest version of Deluge? privacy.network servers only work w/ the latest

 

Edit: your repository tag should say: binhex/arch-delugevpn  Make sure that is set and then do a force update

Edited by chesh
Link to post
1 minute ago, dabbler455 said:

I'm on winblows, as far as I can tell 1.3.15 is the latest version available.

No the latest version on windows is 2.0.4dev38. You are correct that the official installer for windows is not available, but it has been possible to build it yourself from the start. So the good people at the deluge forums has created an unofficial installer for those who can't build it themselves. You can find it here: https://forum.deluge-torrent.org/viewtopic.php?f=12&t=55776&p=232351#p23235 

Link to post
9 minutes ago, chesh said:

Are you sure you're on the latest version of Deluge? privacy.network servers only work w/ the latest

 

Edit: your repository tag should say: binhex/arch-delugevpn  Make sure that is set and then do a force update

 

 

ya i had to remove the old one and re-install the latest since it seems to have had an outdated template.  Manually hitting Force Update probably would have worked as well.

 

Though just as a I feared I get this up and running and instantly getting Banned Client errors.  sigh... damned if i do damned if i dont lol

Link to post
9 minutes ago, strike said:

No the latest version on windows is 2.0.4dev38. You are correct that the official installer for windows is not available, but it has been possible to build it yourself from the start. So the good people at the deluge forums has created an unofficial installer for those who can't build it themselves. You can find it here: https://forum.deluge-torrent.org/viewtopic.php?f=12&t=55776&p=232351#p23235 

That's awesome, thanks for the help. I have it working now!

Link to post
4 minutes ago, DontWorryScro said:

 

 

ya i had to remove the old one and re-install the latest since it seems to have had an outdated template.  Manually hitting Force Update probably would have worked as well.

 

Though just as a I feared I get this up and running and instantly getting Banned Client errors.  sigh... damned if i do damned if i dont lol

Stupid private trackers w/ client version limitations!

Link to post
1 hour ago, Kishin said:

@wgstarks I used unraid to make the container, not using the console.

The settings for my first container is just the normals ports and for the 2nd containe it's the picture. I changed the appdata folder name too.

firefox_6SNSihp3U3.png

Edit a field, then change it back (Eg. Change '8113' to '8112', then back) & hit Apply. Copy the 'Command' content when it finishes.

Link to post

@wgstarks

Deluge 1 :

root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='binhex-delugevpn' --net='bridge' -e TZ="Europe/Paris" -e HOST_OS="Unraid" -e 'VPN_ENABLED'='yes' -e 'VPN_USER'='VPN user' -e 'VPN_PASS'='VPN password' -e 'VPN_PROV'='custom' -e 'VPN_OPTIONS'='' -e 'STRICT_PORT_FORWARD'='yes' -e 'ENABLE_PRIVOXY'='no' -e 'LAN_NETWORK'='192.168.1.0/24' -e 'NAME_SERVERS'='209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1' -e 'DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL'='info' -e 'DELUGE_WEB_LOG_LEVEL'='info' -e 'ADDITIONAL_PORTS'='' -e 'DEBUG'='false' -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -p '8112:8112/tcp' -p '58846:58846/tcp' -p '58946:58946/tcp' -p '58946:58946/udp' -p '8118:8118/tcp' -v '/mnt/user/downloads/':'/downloads':'rw' -v '/mnt/disks/appdata_docker/appdata/binhex-delugevpn':'/config':'rw' --cap-add=NET_ADMIN 'binhex/arch-delugevpn'

1e1ddf4654afe545a64415a7010980662df321355273408c8343553c7f7cc4bc

 

Deluge 2 : root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='binhex-delugevpn2' --net='bridge' -e TZ="Europe/Paris" -e HOST_OS="Unraid" -e 'VPN_ENABLED'='yes' -e 'VPN_USER'='VPN user' -e 'VPN_PASS'='VPN password' -e 'VPN_PROV'='custom' -e 'VPN_OPTIONS'='' -e 'STRICT_PORT_FORWARD'='yes' -e 'ENABLE_PRIVOXY'='no' -e 'LAN_NETWORK'='192.168.1.0/24' -e 'NAME_SERVERS'='209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1' -e 'DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL'='info' -e 'DELUGE_WEB_LOG_LEVEL'='info' -e 'ADDITIONAL_PORTS'='' -e 'DEBUG'='true' -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -p '8113:8112/tcp' -p '58847:58846/tcp' -p '58947:58946/tcp' -p '58947:58946/udp' -p '8119:8118/tcp' -v '/mnt/user/data/torrents/':'/torrents':'rw' -v '/mnt/disks/appdata_docker/appdata/binhex-delugevpn2':'/config':'rw' --cap-add=NET_ADMIN 'binhex/arch-delugevpn'

fdf3f8fe2529efbe335172de0dcc50afba2f60e07d4acf509d4e9b50a66d2c5e

 

@xxDeadbolt thanks :)

firefox_wnr7fokWKb.png

Edited by Kishin
picture for deluge 2
Link to post
3 hours ago, Kishin said:

-v '/mnt/user/downloads/':'/downloads':'rw' -v '/mnt/disks/appdata_docker/appdata/binhex-delugevpn':'/config':'rw'

also note your volumes are all over the place, the above is taken from the first container, so you have /config and /downloads volumes present in the container.

 

3 hours ago, Kishin said:

-v '/mnt/user/data/torrents/':'/torrents':'rw' -v '/mnt/disks/appdata_docker/appdata/binhex-delugevpn2':'/config':'rw'

taken from container2, you have /torrents and /config present in the container, no /downloads folder.

Link to post

@binhex Yeah i know they are different folders, i wanted to try to seed from array with the 2nd deluge container and see how it goes. I shoudl probably use qbittorent so i have a fresh container. But i guess it's not a good idea so i will stay with seeding from cache only.

 

@wgstarksWell the 2nd install has all the preferences empty while the first one works perfectly.

Edited by Kishin
Words
Link to post

If you change your downloads share to cache=no then you will be seeding from the array. If it’s not a cache only share then most of the files will likely be seeding from the array anyway since they will have been moved to the array every time mover runs.

Link to post

Two weeks behind ☹

 

Hi All,

I have read back about six pages, tried all of the suggestions, but since my last container upgrade (see post name), I have not been able to connect with PIA. I have tried the browser interface too, but still no joy. PIA app connects just fine from the desktop thought.

 

Tried both Toronto and Montreal.

 

Attaching what appears to be the most relevant container info as requested in other posts.

 

All help greatly appreciated!!!

D-OPVN_Logs.txt

Link to post
12 minutes ago, TechMed said:

Two weeks behind ☹

 

Hi All,

I have read back about six pages, tried all of the suggestions, but since my last container upgrade (see post name), I have not been able to connect with PIA. I have tried the browser interface too, but still no joy. PIA app connects just fine from the desktop thought.

 

Tried both Toronto and Montreal.

 

Attaching what appears to be the most relevant container info as requested in other posts.

 

All help greatly appreciated!!!

D-OPVN_Logs.txt 3.3 kB · 1 download

2020-11-11 17:09:07,155 DEBG 'start-script' stdout output:
2020-11-11 17:09:07 AUTH: Received control message: AUTH_FAILED

 

Relevant part of your logs.  Use your PIA website credentials (Q16 in the FAQ https://github.com/binhex/documentation/blob/master/docker/faq/vpn.md) and make sure your password is alpha-numeric and less than 99 characters. Do not use the SOCKS/Proxy generated credentials.

Link to post

Thanks for the quick reply!

7 minutes ago, chesh said:

make sure your password is alpha-numeric and less than 99 characters

They are and I did change it, but I will try again quick...

(15 minute time lapse)

 

I'll be dipped in dog excrement!!!

I KNOW I changed it like a week or so ago and it didn't work.

 

Well all I can say is, this is why we do consults!!!

 

Thank you sir, I greatly appreciate your making me look twice.

 

Happy (insert upcoming holiday(s)) 😊

Link to post

I have been trying unsuccessfully for sometime to get binhex-delugevpn to use wireguard.  I tried following documentation Q21 but it is obvious things have changed (switch for privileged and variable for VPN_Client all ready added).  When I try starting the container I get:

 

https://hub.docker.com/u/binhex/

2020-11-11 19:59:21.162426 [info] System information Linux 991573d85a00 4.19.107-Unraid #1 SMP Thu Mar 5 13:55:57 PST 2020 x86_64 GNU/Linux
2020-11-11 19:59:21.189336 [info] OS_ARCH defined as 'x86-64'
2020-11-11 19:59:21.212989 [info] PUID defined as '99'
2020-11-11 19:59:21.236606 [info] PGID defined as '100'
2020-11-11 19:59:21.357170 [info] UMASK defined as '000'
2020-11-11 19:59:21.374639 [info] Permissions already set for volume mappings
2020-11-11 19:59:21.392507 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)...
2020-11-11 19:59:21.413451 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2020-11-11 19:59:21.431666 [info] VPN_CLIENT defined as 'wireguard'
2020-11-11 19:59:21.448920 [info] VPN_PROV defined as 'pia'
2020-11-11 19:59:24.654828 [crit] PIA VPN server info JSON cannot be downloaded from URL 'https://serverlist.piaservers.net/vpninfo/servers/v4' exit code from curl is '0', exiting...

 

What am I missing?

Edited by sigfreund
Link to post
9 hours ago, sigfreund said:

2020-11-11 19:59:24.654828 [crit] PIA VPN server info JSON cannot be downloaded from URL 'https://serverlist.piaservers.net/vpninfo/servers/v4' exit code from curl is '0', exiting...

looks like your host and/or docker container cannot resolve hostname 'serverlist.piaservers.net' or something is blocking access to this host, check firewall etc

Link to post

Hi I've been trying to get this set up on my Synology NAS with NordVPN.
However, it's not starting the Deluge interface but is also not giving me any clear errors.
It works just fine when I set VPN_ENABLED to 'no'.
I have given it a /config and /data folder, and placed both the TCP and UDP configuration files from NordVPN's OpenVPN page in /config/openvpn.
I followed the tutorial by spaceinvaders but can not find a .crt or .pem file anywhere on the NordVPN website.
I have placed my log below in hopes you'll be able to see what I've done wrong.

 

Created by...
___.   .__       .__                   
\_ |__ |__| ____ |  |__   ____ ___  ___
 | __ \|  |/    \|  |  \_/ __ \\  \/  /
 | \_\ \  |   |  \   Y  \  ___/ >    < 
 |___  /__|___|  /___|  /\___  >__/\_ \
     \/        \/     \/     \/      \/
   https://hub.docker.com/u/binhex/

2020-11-13 10:39:56.716661 [info] System information Linux DelugeVPN 4.4.59+ #25426 SMP PREEMPT Wed Jul 8 03:21:27 CST 2020 x86_64 GNU/Linux
2020-11-13 10:39:56.759360 [info] OS_ARCH defined as 'x86-64'
2020-11-13 10:39:56.800687 [warn] PUID not defined (via -e PUID), defaulting to '99'
2020-11-13 10:39:56.844410 [warn] PGID not defined (via -e PGID), defaulting to '100'
2020-11-13 10:39:56.918943 [warn] UMASK not defined (via -e UMASK), defaulting to '000'
2020-11-13 10:39:56.959839 [info] Permissions already set for volume mappings
2020-11-13 10:39:57.001343 [info] Deleting files in /tmp (non recursive)...
2020-11-13 10:39:57.047888 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2020-11-13 10:39:57.090425 [info] VPN_CLIENT defined as 'OpenVPN'
2020-11-13 10:39:57.130758 [info] VPN_PROV defined as 'custom'
2020-11-13 10:39:57.171094 [info] LAN_NETWORK defined as '192.168.2.0/24'
2020-11-13 10:39:57.211791 [warn] NAME_SERVERS not defined (via -e NAME_SERVERS), defaulting to name servers defined in readme.md
2020-11-13 10:39:57.252596 [info] VPN_USER defined as '<clipped>'
2020-11-13 10:39:57.293334 [info] VPN_PASS defined as '<clipped>'
2020-11-13 10:39:57.333922 [warn] ENABLE_PRIVOXY not defined (via -e ENABLE_PRIVOXY), defaulting to 'no'
2020-11-13 10:39:57.374831 [info] ADDITIONAL_PORTS not defined (via -e ADDITIONAL_PORTS), skipping allow for custom incoming ports
2020-11-13 10:39:57.415932 [info] DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL defined as 'info'
2020-11-13 10:39:57.456616 [info] DELUGE_WEB_LOG_LEVEL defined as 'info'
2020-11-13 10:39:57.495943 [info] Starting Supervisor...
2020-11-13 10:39:57,760 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/delugevpn.conf" during parsing
2020-11-13 10:39:57,760 INFO Set uid to user 0 succeeded
2020-11-13 10:39:57,764 INFO supervisord started with pid 7
2020-11-13 10:39:58,766 INFO spawned: 'start-script' with pid 114
2020-11-13 10:39:58,768 INFO spawned: 'watchdog-script' with pid 115
2020-11-13 10:39:58,768 INFO reaped unknown pid 8 (exit status 0)
2020-11-13 10:39:58,777 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN
[debug] Environment variables defined as follows
ADDITIONAL_PORTS=
APPLICATION=deluge
BASH=/bin/bash
BASHOPTS=checkwinsize:cmdhist:complete_fullquote:extquote:force_fignore:globasciiranges:hostcomplete:interactive_comments:progcomp:promptvars:sourcepath
BASH_ALIASES=()
BASH_ARGC=()
BASH_ARGV=()
BASH_CMDS=()
BASH_LINENO=([0]="0")
BASH_SOURCE=([0]="/root/start.sh")
BASH_VERSINFO=([0]="5" [1]="0" [2]="18" [3]="1" [4]="release" [5]="x86_64-pc-linux-gnu")
BASH_VERSION='5.0.18(1)-release'
DEBUG=true
DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL=info
DELUGE_WEB_LOG_LEVEL=info
DIRSTACK=()
ENABLE_PRIVOXY=no
EUID=0
GROUPS=()
HOME=/home/nobody
HOSTNAME=DelugeVPN
HOSTTYPE=x86_64
IFS=$' \t\n'
LANG=en_GB.UTF-8
LAN_NETWORK=192.168.2.0/24
MACHTYPE=x86_64-pc-linux-gnu
NAME_SERVERS=209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1
OPTERR=1
OPTIND=1
OSTYPE=linux-gnu
OS_ARCH=x86-64
PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin
PGID=100
PIPESTATUS=([0]="0")
PPID=7
PS4='+ '
PUID=99
PWD=/
SHELL=/bin/bash
SHELLOPTS=braceexpand:hashall:interactive-comments
SHLVL=1
SUPERVISOR_ENABLED=1
SUPERVISOR_GROUP_NAME=start-script
SUPERVISOR_PROCESS_NAME=start-script
TERM=xterm
UID=0
VPN_CLIENT=OpenVPN
VPN_ENABLED=yes
VPN_PASS=<clipped>
VPN_PROV=custom
VPN_USER=<clipped>
_='[debug] Environment variables defined as follows'
[debug] Directory listing of files in /config/wireguard/ as follows

2020-11-13 10:39:58,777 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-11-13 10:39:58,777 INFO success: watchdog-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2020-11-13 10:39:58,781 DEBG 'start-script' stderr output:
ls: cannot access '/config/wireguard': No such file or directory

2020-11-13 10:39:58,781 DEBG 'start-script' stdout output:
[debug] File path '' does not exist, skipping displaying file content

2020-11-13 10:39:58,790 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.222 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,797 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.69.80 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,802 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.174 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,806 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.1.1.1 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,811 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.218 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,816 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.177 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,820 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.70.40 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,825 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.0.0.1 to /etc/resolv.conf

2020-11-13 10:39:58,832 DEBG 'start-script' stdout output:
[debug] Show name servers defined for container

2020-11-13 10:39:58,833 DEBG 'start-script' stdout output:
nameserver 209.222.18.222
nameserver 84.200.69.80
nameserver 37.235.1.174
nameserver 1.1.1.1
nameserver 209.222.18.218
nameserver 37.235.1.177
nameserver 84.200.70.40
nameserver 1.0.0.1

2020-11-13 10:39:58,833 DEBG 'start-script' stdout output:
[debug] Show contents of hosts file

2020-11-13 10:39:58,834 DEBG 'start-script' stdout output:
127.0.0.1	localhost
::1	localhost ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0	ip6-localnet
ff00::0	ip6-mcastprefix
ff02::1	ip6-allnodes
ff02::2	ip6-allrouters
172.17.0.2	DelugeVPN

2020-11-13 10:39:58,834 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 140171428150816 for <Subprocess at 140171427653568 with name start-script in state RUNNING> (stdout)>
2020-11-13 10:39:58,834 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 140171424052608 for <Subprocess at 140171427653568 with name start-script in state RUNNING> (stderr)>
2020-11-13 10:39:58,834 INFO exited: start-script (exit status 0; expected)
2020-11-13 10:39:58,835 DEBG received SIGCHLD indicating a child quit

 

Link to post
On 11/5/2020 at 8:49 PM, chesh said:

What do you have programmed into Host Path 1 variable in your container settings (should be where /config is located). 

Host Path1.JPG

up untill now i have not been able to locate the /config folder in portainer, which i ofcourse need to copy the VPN files to.

I have looked around for a reference to host path also but to no avail.

 

i would really appreciate so more help on this.

 

Kind regards

 

Matthieu

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.