[Support] binhex - DelugeVPN


8753 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Hi,

 

I'm having trouble access the webui. I've not long updated to 6.9.2 and I WAS using Pia with OPENVPN but for some reason France stopped working so I thought now is a good time as any to change over to wireguard

 

So i removed the old template and thought i'd start again. Think I have everything setup correctly (assume i don't need to add the new VPN_CLIENT variable as its already on the new template.

 

I've added :latest to the repository as suggested above. and the only errors i'm getting on the logs are:

 

2021-04-14 11:04:21,597 DEBG 'start-script' stderr output:
parse error: Invalid literal at line 4, column 0

 

Warning: `/config/wireguard/wg0.conf' is world accessible

 

2021-04-14 11:04:32,861 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

 

Any ideas what i'm doing wrong?

Link to post
  • Replies 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK guys, multi remote endpoint support is now in for this image please pull down the new image (this change will be rolled out to all my vpn images shortly).   What this means is that the im

There has been an issue raised on GitHub related to tracker announce request IP leakage under certain circumstances, after careful review of iptables i have tightened up the rules to prevent this. A n

I wanted to summarize how I got Mullvad working with DelugeVPN as I had to piece together several "solutions" from different comments in this thread and there was some incorrect info; likely old.

Posted Images

I just tryied to access my delugeVPN and I am getting  ' This site can’t be reached '

I am still on very 6.9.1 for Unraid but deluge is update on version.

 

I haven't done anything to it, but this morning when I log on. I discovered that I was not able to WebGui onit it, but when go into the console I see that I am getting the right VPN IP address

 

I have tried agin running the following command to see if this is the issue

Quote

 

echo "# force iptable mangle module to load (required for *vpn dockers)" >> /boot/config/go

echo "/sbin/modprobe iptable_mangle" >> /boot/config/go

 

 

which it is not,  

I also turn off the VPN within deluge and then I was able to access the WEBGUI

but once I turn it back on, it fails

I have check my username and password and this are all OK.

 

as I have a VPN on my pfsense I also turned this off - and this made no differant.

 

I have posted my log file to see if anything can see the issue, as this is becoming very frustrating  as it looks like that after a few weeks deluge fails over and then I have to re-troubleshoot it

 

I look forward to your reply.

 

Quote

ErrorWarningSystemArrayLogin


2021-04-14 11:26:36.972070 [info] VPN remote port(s) defined as '1198,'
2021-04-14 11:26:36.991906 [info] VPN remote protcol(s) defined as 'udp,'
2021-04-14 11:26:37.017213 [info] VPN_DEVICE_TYPE defined as 'tun0'
2021-04-14 11:26:37.041326 [info] VPN_OPTIONS not defined (via -e VPN_OPTIONS)
2021-04-14 11:26:37.069501 [info] LAN_NETWORK defined as '192.168.1.0/24'
2021-04-14 11:26:37.098090 [info] NAME_SERVERS defined as '209.222.18.222,84.200.69.80,37.235.1.174,1.1.1.1,209.222.18.218,37.235.1.177,84.200.70.40,1.0.0.1'
2021-04-14 11:26:37.124051 [info] VPN_USER defined as '**********'
2021-04-14 11:26:37.148817 [info] VPN_PASS defined as '**********'
2021-04-14 11:26:37.175055 [info] STRICT_PORT_FORWARD defined as 'yes'
2021-04-14 11:26:37.201882 [info] ENABLE_PRIVOXY defined as 'yes'
2021-04-14 11:26:37.232949 [warn] ADDITIONAL_PORTS DEPRECATED, please rename env var to 'VPN_INPUT_PORTS'
2021-04-14 11:26:37.256049 [info] ADDITIONAL_PORTS defined as '8989,9117,7878,8118,8112'
2021-04-14 11:26:37.279141 [info] VPN_OUTPUT_PORTS not defined (via -e VPN_OUTPUT_PORTS), skipping allow for custom outgoing ports
2021-04-14 11:26:37.306411 [info] DELUGE_DAEMON_LOG_LEVEL defined as 'info'
2021-04-14 11:26:37.334214 [info] DELUGE_WEB_LOG_LEVEL defined as 'info'
2021-04-14 11:26:37.357955 [info] Starting Supervisor...
2021-04-14 11:27:00,766 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/delugevpn.conf" during parsing
2021-04-14 11:27:00,766 INFO Set uid to user 0 succeeded
2021-04-14 11:27:00,828 INFO supervisord started with pid 6
2021-04-14 11:27:01,830 INFO spawned: 'shutdown-script' with pid 181
2021-04-14 11:27:01,832 INFO spawned: 'start-script' with pid 182
2021-04-14 11:27:01,987 INFO spawned: 'watchdog-script' with pid 192
2021-04-14 11:27:01,988 INFO reaped unknown pid 7 (exit status 0)
2021-04-14 11:27:01,988 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN
[warn] Password contains characters which could cause authentication issues, please consider changing this if possible

2021-04-14 11:27:01,988 INFO success: shutdown-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2021-04-14 11:27:01,988 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2021-04-14 11:27:01,988 INFO success: watchdog-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2021-04-14 11:27:02,043 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.222 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:02,048 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.69.80 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:02,054 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.174 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:02,058 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.1.1.1 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:02,063 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 209.222.18.218 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:02,067 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.177 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:02,074 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 84.200.70.40 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:02,079 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 1.0.0.1 to /etc/resolv.conf

2021-04-14 11:27:07,870 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to load tun kernel module...

2021-04-14 11:27:07,871 DEBG 'start-script' stderr output:
modprobe: FATAL: Module tun not found in directory /lib/modules/5.10.21-Unraid

2021-04-14 11:27:07,871 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to load tun kernel module using modprobe, trying insmod...

2021-04-14 11:27:07,888 DEBG 'start-script' stderr output:
insmod: ERROR: could not load module /lib/modules/tun.ko: No such file or directory


2021-04-14 11:27:07,888 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to load tun kernel module, assuming its dynamically loaded

2021-04-14 11:27:08,281 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Default route for container is 172.17.0.1

2021-04-14 11:27:08,336 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Docker network defined as 172.17.0.0/16

2021-04-14 11:27:08,343 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 192.168.1.0/24 as route via docker eth0

2021-04-14 11:27:08,343 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ip route defined as follows...
--------------------

2021-04-14 11:27:08,345 DEBG 'start-script' stdout output:
default via 172.17.0.1 dev eth0
172.17.0.0/16 dev eth0 proto kernel scope link src 172.17.0.5
192.168.1.0/24 via 172.17.0.1 dev eth0

2021-04-14 11:27:08,345 DEBG 'start-script' stdout output:
broadcast 127.0.0.0 dev lo table local proto kernel scope link src 127.0.0.1
local 127.0.0.0/8 dev lo table local proto kernel scope host src 127.0.0.1
local 127.0.0.1 dev lo table local proto kernel scope host src 127.0.0.1
broadcast 127.255.255.255 dev lo table local proto kernel scope link src 127.0.0.1
broadcast 172.17.0.0 dev eth0 table local proto kernel scope link src 172.17.0.5
local 172.17.0.5 dev eth0 table local proto kernel scope host src 172.17.0.5
broadcast 172.17.255.255 dev eth0 table local proto kernel scope link src 172.17.0.5

2021-04-14 11:27:08,345 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2021-04-14 11:27:08,350 DEBG 'start-script' stdout output:
iptable_mangle 16384 0
ip_tables 28672 3 iptable_filter,iptable_nat,iptable_mangle

2021-04-14 11:27:08,350 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptable_mangle support detected, adding fwmark for tables

2021-04-14 11:27:08,363 DEBG 'start-script' stderr output:
RTNETLINK answers: File exists

2021-04-14 11:27:10,902 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptables defined as follows...
--------------------

2021-04-14 11:27:10,905 DEBG 'start-script' stdout output:
-P INPUT DROP
-P FORWARD DROP
-P OUTPUT DROP
-A INPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A INPUT -s 143.244.57.142/32 -i eth0 -j ACCEPT
-A INPUT -s 143.244.57.141/32 -i eth0 -j ACCEPT
-A INPUT -s 143.244.57.132/32 -i eth0 -j ACCEPT
-A INPUT -s 143.244.57.131/32 -i eth0 -j ACCEPT
-A INPUT -s 143.244.57.151/32 -i eth0 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8112 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --dport 8112 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8989 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --dport 8989 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 9117 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --dport 9117 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 7878 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --dport 7878 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8118 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --dport 8118 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8112 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --dport 8112 -j ACCEPT
-A INPUT -s 192.168.1.0/24 -d 172.17.0.0/16 -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 58846 -j ACCEPT
-A INPUT -s 192.168.1.0/24 -d 172.17.0.0/16 -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8118 -j ACCEPT
-A INPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 0 -j ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A INPUT -i tun0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A OUTPUT -d 143.244.57.142/32 -o eth0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -d 143.244.57.141/32 -o eth0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -d 143.244.57.132/32 -o eth0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -d 143.244.57.131/32 -o eth0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -d 143.244.57.151/32 -o eth0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8112 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --sport 8112 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8989 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --sport 8989 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 9117 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --sport 9117 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 7878 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --sport 7878 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8118 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --sport 8118 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8112 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --sport 8112 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 192.168.1.0/24 -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 58846 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 192.168.1.0/24 -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8118 -j ACCEPT
-A OUTPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 8 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o lo -j ACCEPT
-A OUTPUT -o tun0 -j ACCEPT

2021-04-14 11:27:10,906 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2021-04-14 11:27:10,907 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Starting OpenVPN (non daemonised)...

2021-04-14 11:27:13,096 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:13 DEPRECATED OPTION: --cipher set to 'aes-128-cbc' but missing in --data-ciphers (AES-256-GCM:AES-128-GCM). Future OpenVPN version will ignore --cipher for cipher negotiations. Add 'aes-128-cbc' to --data-ciphers or change --cipher 'aes-128-cbc' to --data-ciphers-fallback 'aes-128-cbc' to silence this warning.


2021-04-14 11:27:13,097 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:13 WARNING: file 'credentials.conf' is group or others accessible

2021-04-14 11:27:13 OpenVPN 2.5.1 [git:makepkg/f186691b32e68362+] x86_64-pc-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [EPOLL] [PKCS11] [MH/PKTINFO] [AEAD] built on Feb 24 2021
2021-04-14 11:27:13 library versions: OpenSSL 1.1.1j 16 Feb 2021, LZO 2.10

2021-04-14 11:27:13,097 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:13 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts

2021-04-14 11:27:13,097 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:13 CRL: loaded 1 CRLs from file -----BEGIN X509 CRL-----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-----END X509 CRL-----


2021-04-14 11:27:13,097 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:13 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]143.244.57.142:1198
2021-04-14 11:27:13 UDP link local: (not bound)
2021-04-14 11:27:13 UDP link remote: [AF_INET]143.244.57.142:1198

2021-04-14 11:27:13,292 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:13 [paris406] Peer Connection Initiated with [AF_INET]143.244.57.142:1198

2021-04-14 11:27:14,390 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:14 TUN/TAP device tun0 opened
2021-04-14 11:27:14 net_iface_mtu_set: mtu 1500 for tun0
2021-04-14 11:27:14 net_iface_up: set tun0 up

2021-04-14 11:27:14,390 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:14 net_addr_v4_add: 10.13.112.239/24 dev tun0
2021-04-14 11:27:14 /root/openvpnup.sh tun0 1500 1553 10.13.112.239 255.255.255.0 init

2021-04-14 11:27:14,393 DEBG 'start-script' stdout output:
2021-04-14 11:27:14 Initialization Sequence Completed

2021-04-14 11:27:16,606 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Attempting to get external IP using 'http://checkip.amazonaws.com'...

2021-04-14 11:27:16,948 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully retrieved external IP address 143.244.57.142

2021-04-14 11:27:16,966 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Script started to assign incoming port

2021-04-14 11:27:16,966 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Port forwarding is enabled
[info] Checking endpoint 'france.privacy.network' is port forward enabled...

2021-04-14 11:27:21,692 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] PIA endpoint 'france.privacy.network' is in the list of endpoints that support port forwarding

2021-04-14 11:27:21,692 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] List of PIA endpoints that support port forwarding:-

2021-04-14 11:27:21,692 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] al.privacy.network

2021-04-14 11:27:21,693 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ad.privacy.network
[info] austria.privacy.network
[info] brussels.privacy.network
[info] ba.privacy.network
[info] sofia.privacy.network
[info] czech.privacy.network
[info] denmark.privacy.network
[info] ee.privacy.network
[info] fi.privacy.network
[info] france.privacy.network
[info] de-berlin.privacy.network
[info] de-frankfurt.privacy.network
[info] gr.privacy.network

2021-04-14 11:27:21,693 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] hungary.privacy.network
[info] is.privacy.network
[info] ireland.privacy.network
[info] man.privacy.network
[info] italy.privacy.network
[info] lv.privacy.network
[info] liechtenstein.privacy.network
[info] lt.privacy.network
[info] lu.privacy.network
[info] mk.privacy.network
[info] malta.privacy.network
[info] md.privacy.network
[info] monaco.privacy.network
[info] montenegro.privacy.network

2021-04-14 11:27:21,693 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] nl-amsterdam.privacy.network
[info] no.privacy.network
[info] poland.privacy.network
[info] pt.privacy.network
[info] ro.privacy.network
[info] rs.privacy.network
[info] sk.privacy.network
[info] spain.privacy.network
[info] sweden.privacy.network
[info] swiss.privacy.network
[info] ua.privacy.network
[info] uk-manchester.privacy.network
[info] uk-southampton.privacy.network

2021-04-14 11:27:21,693 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] uk-2.privacy.network
[info] uk-london.privacy.network
[info] bahamas.privacy.network
[info] ca-ontario.privacy.network
[info] ca-toronto.privacy.network
[info] ca-montreal.privacy.network
[info] ca-vancouver.privacy.network
[info] greenland.privacy.network
[info] mexico.privacy.network
[info] panama.privacy.network
[info] ar.privacy.network
[info] br.privacy.network
[info] venezuela.privacy.network
[info] yerevan.privacy.network
[info] bangladesh.privacy.network
[info] cambodia.privacy.network

2021-04-14 11:27:21,693 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] china.privacy.network
[info] cyprus.privacy.network
[info] georgia.privacy.network
[info] hk.privacy.network
[info] in.privacy.network
[info] israel.privacy.network
[info] japan-2.privacy.network
[info] japan.privacy.network
[info] kazakhstan.privacy.network
[info] macau.privacy.network
[info] mongolia.privacy.network
[info] philippines.privacy.network
[info] qatar.privacy.network
[info] saudiarabia.privacy.network
[info] sg.privacy.network

2021-04-14 11:27:21,693 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] srilanka.privacy.network
[info] taiwan.privacy.network
[info] tr.privacy.network
[info] ae.privacy.network
[info] vietnam.privacy.network
[info] aus-melbourne.privacy.network
[info] au-sydney.privacy.network
[info] aus-perth.privacy.network
[info] nz.privacy.network
[info] dz.privacy.network
[info] egypt.privacy.network
[info] morocco.privacy.network
[info] nigeria.privacy.network

2021-04-14 11:27:21,693 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] za.privacy.network

2021-04-14 11:29:26,134 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://10.0.0.1/authv3/generateToken'
[info] 12 retries left
[info] Retrying in 10 secs...

2021-04-14 11:32:38,645 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://10.0.0.1/authv3/generateToken'
[info] 11 retries left
[info] Retrying in 10 secs...
 

 

Link to post
52 minutes ago, zapp8rannigan said:

I've not long updated to 6.9.2 and I WAS using Pia with OPENVPN but for some reason France stopped working

 

13 minutes ago, chris_netsmart said:

I am still on very 6.9.1 for Unraid but deluge is update on version.

 

firstly can i just mention that issues with this docker are NOT related to the version of unraid, there are no known compatibility issues with 6.9.2 or any other version for that matter., the issues people are seeing here are 100% related to the VPN provider.

 

ao both of you guys quoted above are using france endpoint i would suspect its down, you need to switch to another endpoint, the list of available endpoints that support port forwarding is shown in the log '/config/supervisord.log'

Link to post
56 minutes ago, binhex said:

 

 

firstly can i just mention that issues with this docker are NOT related to the version of unraid, there are no known compatibility issues with 6.9.2 or any other version for that matter., the issues people are seeing here are 100% related to the VPN provider.

 

ao both of you guys quoted above are using france endpoint i would suspect its down, you need to switch to another endpoint, the list of available endpoints that support port forwarding is shown in the log '/config/supervisord.log'

I'm not using OpenVPN anymore, i've switched to wireguard so no longer using france, according to the wg0.conf I'm using nl-amsterdam.privacy.network

Link to post
1 hour ago, binhex said:

 

 

firstly can i just mention that issues with this docker are NOT related to the version of unraid, there are no known compatibility issues with 6.9.2 or any other version for that matter., the issues people are seeing here are 100% related to the VPN provider.

 

ao both of you guys quoted above are using france endpoint i would suspect its down, you need to switch to another endpoint, the list of available endpoints that support port forwarding is shown in the log '/config/supervisord.log'

Hi @binhex  I didn't want to employ it was your fault, but or your dockers - as I feel that you are doing a fantastic job, as I mentioned I looked around and I was not able to find anything  and yes I will be changing my VPN France to something else and re-testing.

 

and also ' I didn't realise ' that the docker is complete independent from unraid so I will no long post my unraid version. 

 

UPDATE:  I just tried England and Israel and both are doing the same thing.  I will leave it for a few days to see if it sorts itself out.

Edited by chris_netsmart
Link to post
15 minutes ago, zapp8rannigan said:

I'm not using OpenVPN anymore, i've switched to wireguard so no longer using france, according to the wg0.conf I'm using nl-amsterdam.privacy.network

netherlands also had issues a while ago and its possible they still have intermittent issues, try changing to sweden.

Link to post
20 minutes ago, chris_netsmart said:

Hi @binhex  I didn't want to employ it was your fault, but or your dockers - as I feel that you are doing a fantastic job, as I mentioned I looked around and I was not able to find anything  and yes I will be changing my VPN France to something else and re-testing.

 

and also ' I didn't relays ' that the docker is complete independent from unraid so I will no long post my unraid version. 

its fine, honestly, i didnt want it to come across narky, i just wanted to prevent any further 'i just upgraded unraid and now its broke' type posts, thats all 🙂

Link to post
17 minutes ago, binhex said:

netherlands also had issues a while ago and its possible they still have intermittent issues, try changing to sweden.

 

No joy, same errors on the log file:

 

2021-04-14 13:31:45,778 DEBG 'start-script' stderr output:
parse error: Invalid numeric literal at line 4, column 0


2021-04-14 13:31:58,024 DEBG 'watchdog-script' stdout output:
[info] No torrents with state 'Error' found

(though that one sounds like a good thing?)

 

2021-04-14 13:31:46,489 DEBG 'start-script' stderr output:
Warning: `/config/wireguard/wg0.conf' is world accessible

And this one is just a warning but is it something i should be worried about?

 

Link to post
1 minute ago, zapp8rannigan said:

parse error: Invalid numeric literal at line 4, column 0

ignore this, its a pia json content issue

 

1 minute ago, zapp8rannigan said:

[info] No torrents with state 'Error' found

(though that one sounds like a good thing?)

ignore, yes its a good thing and its not an error.

 

1 minute ago, zapp8rannigan said:

2021-04-14 13:31:46,489 DEBG 'start-script' stderr output:
Warning: `/config/wireguard/wg0.conf' is world accessible

it a warning about security permissions on the file, not to be concerned about.

 

so i see no issues there, please do the following:- https://github.com/binhex/documentation/blob/master/docker/faq/help.md

Link to post
7 minutes ago, binhex said:

no issues there, that is a successful start, what is the ip address of the machine you are using to attempt connection to the deluge web ui?

I'm currently using wireguard to access my home network but i was local this morning and it wasn't working then either on the same ip range...

 

I assume I wouldn't be able to access the webui at the moment because its in debug mode?

Edited by zapp8rannigan
Link to post
7 minutes ago, zapp8rannigan said:

I'm currently using wireguard to access my home network

that will be why you cannot access it now, as 'LAN_NETWORK defined as '10.10.20.0/24'' and your IP will now be in a different range and thus blocked.

 

7 minutes ago, zapp8rannigan said:

but i was local this morning and it wasn't working then either on the same ip range

this might of been fixed by switching endpoint, it def looks to be working now, so i think your issue is now that you are blocked on your vpn range due to LAN_NETWORK not including your vpn range, see previous comment above, wait till you get home and try it on your lan, or alternatively add in your vpn range to LAN_NETWORK (use comma to separate the networks) and restart the container and try accessing the web ui again.

 

Quote

I assume I wouldn't be able to access the webui at the moment because its in debug mode?

no not true, debug just gives more verbose output, it does not stop the web ui from running.

Link to post

Hi, also seem to be having issue at the moment. Logs showing some errors. can you offer any advice please. Unable to access the GUI. PC on same network as unraid/deluge 192.168.10.0/24

 

Getting this 2021-04-14 14:45:41,730 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://10.0.0.1/authv3/generateToken'
[info] 4 retries left
[info] Retrying in 10 secs...

 

Thanks

supervisord.log

Link to post
15 hours ago, TrueImpulse said:

For me it was simply adding " :latest " to the end of the repository line. I'm also using wireguard/pia connecting to Toronto.image.thumb.png.bba8006d24ad97d2d350d0436f681246.png

 

Thanks but i didn't changed things to me : still failing when using PIA Wireguard VPN, working if I disable it

I even tried to move from Amsterdam PIA endpoint to the France one and same issue

Link to post
20 minutes ago, WishmastR said:

Amsterdam PIA endpoint to the France one and same issue

that is an unfortunate move as i think both of those might have issues, try swden (works for me).

Link to post
37 minutes ago, Torih said:

Hi, also seem to be having issue at the moment. Logs showing some errors. can you offer any advice please. Unable to access the GUI. PC on same network as unraid/deluge 192.168.10.0/24

 

Getting this 2021-04-14 14:45:41,730 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://10.0.0.1/authv3/generateToken'
[info] 4 retries left
[info] Retrying in 10 secs...

 

Thanks

supervisord.log 86.21 kB · 0 downloads

try a different endpoint, france looks to be dead right now.

Link to post

Hello I am trying to start a container from fresh using wireguard and PIA but I am getting the following in the docker logs?

 

2021-04-15 00:15:40,475 DEBG 'start-script' stderr output:
parse error: Invalid numeric literal at line 4, column 0

2021-04-15 00:15:40,600 DEBG 'start-script' stderr output:
parse error: Invalid numeric literal at line 1, column 7

2021-04-15 00:15:40,600 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://143.244.41.129/authv3/generateToken'
[info] Retrying in 10 secs...

 

I assume this just means it's an issue with PIA and I just have to wait? But was also concerned about the previous two parse errors...

Link to post
2 minutes ago, HNGamingUK said:

Hello I am trying to start a container from fresh using wireguard and PIA but I am getting the following in the docker logs?

 


2021-04-15 00:15:40,475 DEBG 'start-script' stderr output:
parse error: Invalid numeric literal at line 4, column 0

2021-04-15 00:15:40,600 DEBG 'start-script' stderr output:
parse error: Invalid numeric literal at line 1, column 7

2021-04-15 00:15:40,600 DEBG 'start-script' stdout output:
[warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://143.244.41.129/authv3/generateToken'
[info] Retrying in 10 secs...

 

I assume this just means it's an issue with PIA and I just have to wait? But was also concerned about the previous two parse errors...

The first two aren't important. If you scroll up a little you'll see that there has been a bit of discussion about this today. I believe most people solved the last one by switching endpoints.

Link to post
1 minute ago, wgstarks said:

The first two aren't important. If you scroll up a little you'll see that there has been a bit of discussion about this today. I believe most people solved the last one by switching endpoints.

Yeh I saw the only thing is that due to this being a new setup there is no wireguard .conf file in the wireguard directory for me to be able to change the endpoint....

Link to post

Hey,

 

I setup DelugeVPN following Spaceinvander One's video. My private trackers are not playing nice with Privoxy and I tried to turn it off, DelugeVPN would not boot up, so I turned Privoxy back on. I am now getting the below error, and DelugeVPN still will not start up

 

parse error: Invalid numeric literal at line 1, column 7

 

Is there a way I can get DelugeVPN back up and running without reinstalling the docker? Can I turn off Privoxy without reinstalling the Docker?

 

TIA

Link to post
13 hours ago, binhex said:

that is an unfortunate move as i think both of those might have issues, try swden (works for me).

I do confirm it works with Sweden (where it doesn't with Netherlands, France, Belgium), thanks a lot for your assistance :)

Edited by WishmastR
Link to post
3 hours ago, WishmastR said:

I do confirm it works with Sweden (where it doesn't with Netherlands, France, Belgium), thanks a lot for your assistance :)

had more of a in depth look into this this morning and i can confirm if i switch to netherlands i am seeing 503 gateway failures on PIA side, but its intermittent, i restarted the container and it started fine, so i am happy that no changes to the API have happened, its just PIA being a bit shit, hopefully they will get it sorted, god PIA can really be a Pain In the Arse sometimes.

  • Like 1
  • Haha 3
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.