[Support] binhex - DelugeVPN


Recommended Posts

On 10/2/2021 at 11:44 AM, frodr said:

Q6A:

Q21. I now see that you support WireGuard, how do i switch from OpenVPN to WireGuard client?

A21. Yes you are correct, all binhex VPN created images now support OpenVPN and WireGuard, for PIA and other VPN providers.

If you're a PIA user then please follow this procedure:-

Change Docker parameter from --cap-add=NET_ADMIN to --privileged=true (WireGuard requires privileged permissions).

 

 

Where in binhex-delugevpn do I find --cap-add=NET_ADMIN? This is what I see:

 

1896586703_Screenshot2021-10-02at19_39_56.png.ecfb9dd83d186891e8779efb81c9a3dd.png

 

 

// Frode

 

Hi, were you able to find the solution? I couldn't find "--cap-add=NET_ADMIN" either, and I have nothing in "Extra Parameters".

All I did was make sure the box for "Privileged" was checked, and then followed the rest of A21 instructions. It's working now. Hope that helps.

Link to comment
2 hours ago, Flyinace2000 said:

Also trying to migrate to Wireguard.  Except when I follow the directions with wg0.conf is not generated at start up.  Just get an empty folder.  

 

 

 

 

Say it with me everyone, it's always DNS.  Removed all the DNS Servers from the docker settings except for cloud flair and (for some reason) my routerIP (not my DNS server).  Restarted and it worked.  

 

My router is an OpenSense box running Adguard.  

 

Either way, up and running.

Link to comment
 
Say it with me everyone, it's always DNS.  Removed all the DNS Servers from the docker settings except for cloud flair and (for some reason) my routerIP (not my DNS server).  Restarted and it worked.  
 
My router is an OpenSense box running Adguard.  
 
Either way, up and running.
Yes the issue was with pia DNS which has sadly stopped working, so removing pia DNS from the list will get you going again.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk

Link to comment

I think I'm going to have to bail on this container.  I really like the extra attention to leaking of tracker info or whatever it was, but it broke my container and a month or two of it not working and being no clearer what the issue is, it's actually just easier to go to one that isn't so hard to set up.

 

I run a custom VPN, which may be the difference (Surfshark), but - nothing changed, only the docker image changed.  I could roll back but I don't like that either.

 

Perhaps I'm feeling lazy (second beer in just now) - yep I'm feeling lazy.  But I will say, that if a change is made, and it breaks something for a lot of people the fix would normally be obvious by now.

 

Will see how the competitor containers are - maybe that will encourage me to come back. :)

Link to comment
10 hours ago, Marshalleq said:

I think I'm going to have to bail on this container.  I really like the extra attention to leaking of tracker info or whatever it was, but it broke my container and a month or two of it not working and being no clearer what the issue is, it's actually just easier to go to one that isn't so hard to set up.

 

I run a custom VPN, which may be the difference (Surfshark), but - nothing changed, only the docker image changed.  I could roll back but I don't like that either.

 

Perhaps I'm feeling lazy (second beer in just now) - yep I'm feeling lazy.  But I will say, that if a change is made, and it breaks something for a lot of people the fix would normally be obvious by now.

 

Will see how the competitor containers are - maybe that will encourage me to come back. :)

before you walk out the door, how about a quick look at your logs, please do this:- https://github.com/binhex/documentation/blob/master/docker/faq/help.md

Link to comment
On 11/15/2021 at 1:57 PM, wgstarks said:

Some of @binhex’s other dockers are also suffering from the same issue with PIA. I think that this error will only effect someone trying to start/restart the docker. It does seem to be wide spread though.

Is this still the case? I'm using PIA and having some connection, IP setting, and slow network issues. Only over the last like three days though, but it's only with my DelugeVPN and SABNZBVPN dockers. Running it as an actual VPN has no issues. Been pulling my hair out trying to get it functional again. I have the latest OpenVPN files and stuff.

 

Is it really just been a bad week for PIA?

Link to comment

Anyone have issues with slowness in this container. For example when sorting by different settings like upload/download speed or date added it takes a while for it to update ~3-8 seconds. This is kinda for anything in the container, even switching to that tab in chrome and waiting for it to update. 

 

For reference:

Server: 20c/40t 128GB RAM nothing dedicated - added like a standard container

Seeding ~1000 torrents

AppData is running on a SSD

 

Is this common? And if it is is there any way to speed this up?

Link to comment

My unRAID docker all of a sudden won't start. Just gives `Execution Error: Server Error` message. No logs in log window, and deleting the logs shown here never recreates those logs for some reason.

 

I've tried changing the PIA OPVN file to Switzerland (from Spain), and also changing the DNS I saw in this thread. I changed it to "1.1.1.1,1.0.0.1,8.8.8.8,192.168.9.1" (cloudflare, cloudfare backup, google (just to test), and home router IPs).

 

Not sure how to continue troubleshooting, especially if the logs aren't being generated. I wish that error was more specific though.

Link to comment
4 minutes ago, Majawat said:

My unRAID docker all of a sudden won't start. Just gives `Execution Error: Server Error` message. No logs in log window, and deleting the logs shown here never recreates those logs for some reason.

 

I've tried changing the PIA OPVN file to Switzerland (from Spain), and also changing the DNS I saw in this thread. I changed it to "1.1.1.1,1.0.0.1,8.8.8.8,192.168.9.1" (cloudflare, cloudfare backup, google (just to test), and home router IPs).

 

Not sure how to continue troubleshooting, especially if the logs aren't being generated. I wish that error was more specific though.

This usually happens when you run another docker container with the same port assignments. Check you docker tab to ensure that no other container is using the same ports.  Or maybe the easier way is to click edit on the container, scroll down and click "show docker allocations". If there are multiple containers running on the same port they will be marked in red IIRC. If there are any containers using the same port, change ports on one of them.

 

There will be no logs created for the container because the container fails to start. But you will see an error in your unraid syslog I think. There could be several other reasons why you get this error as well, so you will have to post your diagnostics in your next post if you want more help. 

Link to comment
40 minutes ago, strike said:

This usually happens when you run another docker container with the same port assignments. Check you docker tab to ensure that no other container is using the same ports.  Or maybe the easier way is to click edit on the container, scroll down and click "show docker allocations". If there are multiple containers running on the same port they will be marked in red IIRC. If there are any containers using the same port, change ports on one of them.

I'm not seeing any duplicated ports. And it was fine before my UPS died and shutdown the unRAID hardware. Hasn't come up since power loss.

 

image.png.b4095f34f91a63c0dbf8d995d32c3fea.png

 

Attached are my diags as well.

hathor-diagnostics-20211128-1451.zip

Link to comment

Hi, I'm running into issues with viewing the WebUI of my binhex-delugevpn container... I thought perhaps the container might not be working correctly entirely but did see it has been downloading files on its own and can connect to radarr/sonarr when testing their connections to deluge... I'm just unable to access the Deluge UI to manually inspect activity. Would this be related to some of the DNS issues some have mentioned with PIA? I recently switched from Spain to Switzerland and am still getting a timeout when trying to load the WebUI. I can't really tell if anything is happening via the logs, I usually just see the following eventually after restarting the container/my server.  

 

2021-12-02 11:08:18,727 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Successfully assigned and bound incoming port '59826'

 

Any help would be appreciated!

 

 

Link to comment

Slow speeds anyone?  Does PIA still have port forwarding at certain locations.  I cant seem to find the current list.   I was going to switch PIA locations to see if that made any differences. Anyone else seeing very very slow speeds?  I'm at 9 to 12 KiB/s.  The thread has many seeds, it should be much faster.  I removed all DNS besides the two cloudflare (1.1.1.1,1.0.0.1).

 

Any help would be appreciated.  Cheers!

Edited by drugdoctor
Link to comment
1 minute ago, drugdoctor said:

I cant seem to find the current list.

It's in your supervisord log.

Quote

[info] List of PIA endpoints that support port forwarding:-
[info] al.privacy.network
[info] ad.privacy.network
[info] austria.privacy.network
[info] brussels.privacy.network
[info] ba.privacy.network
[info] sofia.privacy.network
[info] zagreb.privacy.network
[info] czech.privacy.network
[info] denmark.privacy.network
[info] ee.privacy.network
[info] fi.privacy.network
[info] fi-2.privacy.network
[info] france.privacy.network
[info] de-berlin.privacy.network
[info] de-frankfurt.privacy.network
[info] gr.privacy.network
[info] hungary.privacy.network
[info] is.privacy.network
[info] ireland.privacy.network
[info] man.privacy.network
[info] italy.privacy.network
[info] italy-2.privacy.network
[info] lv.privacy.network
[info] liechtenstein.privacy.network
[info] lt.privacy.network
[info] lu.privacy.network
[info] mk.privacy.network
[info] malta.privacy.network
[info] md.privacy.network
[info] monaco.privacy.network
[info] montenegro.privacy.network
[info] nl-amsterdam.privacy.network
[info] no.privacy.network
[info] poland.privacy.network
[info] pt.privacy.network
[info] ro.privacy.network
[info] rs.privacy.network
[info] sk.privacy.network
[info] spain.privacy.network
[info] sweden.privacy.network
[info] sweden-2.privacy.network
[info] swiss.privacy.network
[info] ua.privacy.network
[info] uk-london.privacy.network
[info] uk-southampton.privacy.network
[info] uk-manchester.privacy.network
[info] uk-2.privacy.network
[info] bahamas.privacy.network
[info] ca-toronto.privacy.network
[info] ca-montreal.privacy.network
[info] ca-vancouver.privacy.network
[info] ca-ontario.privacy.network
[info] greenland.privacy.network
[info] mexico.privacy.network
[info] panama.privacy.network
[info] ar.privacy.network
[info] br.privacy.network
[info] venezuela.privacy.network
[info] yerevan.privacy.network
[info] bangladesh.privacy.network
[info] cambodia.privacy.network
[info] china.privacy.network
[info] cyprus.privacy.network
[info] georgia.privacy.network
[info] hk.privacy.network
[info] in.privacy.network
[info] israel.privacy.network
[info] japan.privacy.network
[info] japan-2.privacy.network
[info] kazakhstan.privacy.network
[info] macau.privacy.network
[info] mongolia.privacy.network
[info] philippines.privacy.network
[info] qatar.privacy.network
[info] saudiarabia.privacy.network
[info] sg.privacy.network
[info] srilanka.privacy.network
[info] taiwan.privacy.network
[info] tr.privacy.network
[info] ae.privacy.network
[info] vietnam.privacy.network
[info] au-sydney.privacy.network
[info] aus-melbourne.privacy.network
[info] aus-perth.privacy.network
[info] nz.privacy.network
[info] dz.privacy.network
[info] egypt.privacy.network
[info] morocco.privacy.network
[info] nigeria.privacy.network
[info] za.privacy.network

 

Link to comment

Hey!

For a few days I've been trying to get Plex to go through the VPN (using Wireguard), but so far, no good.

Could someone provide a little guidance on how to approach that? I understand it is not preferrable to route it like this, but I am behind CGNAT, so I cannot access my Plex remotely.

 

I've found a site describing what I've been trying to do (although they used ngrok), and a set of iptables configuration that temporarily allowed my server to be accessible remotely. But I'm not sure how to automate it, or if it even is secure.
https://yevhen.ca/running-a-plex-server-through-starlink-cgnat-with-mullvad-vpn/
 

 

Here's a gist with my supervisord.log and docker-compose.yml

https://gist.github.com/fspy/3db50e3cc007da242a37245b8c612ce6

The ports my VPN provider provided are 55250 for plex, 58172 for deluge

 

FYI: I'm not running unRAID, not sure if it makes a difference.

Link to comment

Hey yall, i have some weird speed problems with the Proxy functionality of delugevpn...

 

The problem is, that within my browser, everything is ultra slow, but as soon as i start a download, the speed is maxed out (speedtest maxed out aswell).

 

Config is:

Delugevpn with openVPN settings and Proxy enabled (hide.me is the provider here. I tested with different countries)

Ubuntu VM with Proxy set up in system settings, so that every application uses the VPN

 

Has anybody an idea how this can be fixed? Also, it worked well at the beginning and then switched to this mystic behavior without any changes made to the system.

 

Thx in advance!

Link to comment
24 minutes ago, luhzifer said:

Ubuntu VM with Proxy set up in system settings, so that every application uses the VPN

this is not how proxies work, proxy is done at the application level not the OS level, and also privoxy (proxy server included) can only proxy HTTP and HTTPS traffic, so unless your app is set to use the proxy AND uses those protocols then it will simply bypass the proxy.

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.