Jump to content
binhex

[Support] binhex - SABnzbdVPN

683 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Recently I have been unable to remotely connect (outside my LAN) to the webui for both SABnzbdVPM and DelugeVPN. I have gone through my settings and my port forwarding configuration, but cannot see where I am going wrong. Could I please get some assistance? I am still able to remotely connect to other docker webuis such as couchpotato and sickrage and unraid itself...

 

Difficult to say for sure without a log to look at but I would put good money on your issue being the one detailed in FAQ q1 post #2 of this thread.

I'm sure you are right. The problems happened right about the time I upgraded from 6.1.7. Crap. Any update regarding getting the fix added back into unRaid?

 

I've spoken to Jonp about this and they say they are looking into a fix, but no ETA yet.

Share this post


Link to post

Could someone please confirm that this has a kill switch for the SABnzbd connection, if the vpn connection drops? Thanks!

 

Sent from my HTC6535LVW using Tapatalk

Anybody?

 

Sent from my HTC6535LVW using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post

Could someone please confirm that this has a kill switch for the SABnzbd connection, if the vpn connection drops? Thanks!

 

SAB doesn't have a connection if the VPN drops.

Share this post


Link to post

Could someone please confirm that this has a kill switch for the SABnzbd connection, if the vpn connection drops? Thanks!

 

SAB doesn't have a connection if the VPN drops.

Thanks!

 

Sent from my HTC6535LVW using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post

For clarification of your statement on GitHub about Privoxy: "It also includes Privoxy to allow unfiltered access to index sites." Privoxy is only necessary if your ISP is filtering access to index sites and privoxy tunnels that access through the VPN? So if I don't have any ISP filtering like that I can simply leave privoxy disabled?

 

EDIT: Nevermind, found the explanation I was looking for in your DelugeVPN support thread. To answer my own question, yes.

Share this post


Link to post

Did anyone ever figure out a solution here? I'm having the same problem

 

Loading config from /mnt/cache/docker/apps/sabnzbdvpn/scripts/autoProcessTV.cfg
Opening URL: http://192.168.1.5:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName="Random_TV_Show"
Unable to open URL:  [Errno socket error] [Errno 110] Connection timed out

 

getting this now that I have switched over to SABnzbdVPN

 

will this docker be able to communicate with the SickBeard docker above since it is running over a VPN?  What is the solution?

 

Thanks.

Share this post


Link to post

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

capture.PNG.d51ad54fe5e479188ae2715a2fb58146.PNG

Share this post


Link to post

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

That screenshot shows a download speed of 0 what makes you think it was still downloading?

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post

Look above it, at the SAB speed in the background. It says 1.6MB/sec

 

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

That screenshot shows a download speed of 0 what makes you think it was still downloading?

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Share this post


Link to post

Look above it, at the SAB speed in the background. It says 1.6MB/sec

 

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

That screenshot shows a download speed of 0 what makes you think it was still downloading?

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

I don't know the latest ui for sab, is that not a limit set not the current download speed, or what you might be seeing is the cache which will empty out, did you see if it dropped to zero after a min or so?

 

I'm confident it cannot download when the tunnel is down, there are firewall rules in place which will prevent this.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post

Nah, it's been downloading away for hours since showing the Connection Failed message. Still says Connection Failed. Still downloading away. A few transfers have started and completed, since the Connection Failed message

 

Look above it, at the SAB speed in the background. It says 1.6MB/sec

 

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

That screenshot shows a download speed of 0 what makes you think it was still downloading?

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

I don't know the latest ui for sab, is that not a limit set not the current download speed, or what you might be seeing is the cache which will empty out, did you see if it dropped to zero after a min or so?

 

I'm confident it cannot download when the tunnel is down, there are firewall rules in place which will prevent this.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Share this post


Link to post

Is there a way to try to pull the IP4 Address via Telnet/Putty? That Connection Failed message never goes away

 

Look above it, at the SAB speed in the background. It says 1.6MB/sec

 

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

That screenshot shows a download speed of 0 what makes you think it was still downloading?

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

I don't know the latest ui for sab, is that not a limit set not the current download speed, or what you might be seeing is the cache which will empty out, did you see if it dropped to zero after a min or so?

 

I'm confident it cannot download when the tunnel is down, there are firewall rules in place which will prevent this.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Share this post


Link to post

Is there a way to try to pull the IP4 Address via Telnet/Putty? That Connection Failed message never goes away

 

Look above it, at the SAB speed in the background. It says 1.6MB/sec

 

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

That screenshot shows a download speed of 0 what makes you think it was still downloading?

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

I don't know the latest ui for sab, is that not a limit set not the current download speed, or what you might be seeing is the cache which will empty out, did you see if it dropped to zero after a min or so?

 

I'm confident it cannot download when the tunnel is down, there are firewall rules in place which will prevent this.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

ok so looking at the screenshot i would say the connection failed message is a failure to identify your public ip address, it does not necessarily mean the tunnel is down, it could simply mean the website they use to identify your public ip is offline, or there is a dns failure.

 

run the following code, this should return back what your public ip is, it might fail if dns resolution is not working:-

 

docker exec binhex-sabnzbdvpn curl jsonip.com

 

 

Share this post


Link to post

THANKS! That confirmed that everything is working fine, it's just an outdated disconnect message that doesn't go away.

 

Any idea if it's possible to get SickBeard communicating with SABnzbdvpn behind the VPN? It errors out when it tries to run the script

 

Is there a way to try to pull the IP4 Address via Telnet/Putty? That Connection Failed message never goes away

 

Look above it, at the SAB speed in the background. It says 1.6MB/sec

 

Can anyone tell me what this means?

 

I though the point of this was a KILL SWITCH, that would stop SAB activity if the VPN dropped.

 

Looking at my connection, the connection seems to have dropped and the DL continues...

 

/:

That screenshot shows a download speed of 0 what makes you think it was still downloading?

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

I don't know the latest ui for sab, is that not a limit set not the current download speed, or what you might be seeing is the cache which will empty out, did you see if it dropped to zero after a min or so?

 

I'm confident it cannot download when the tunnel is down, there are firewall rules in place which will prevent this.

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

ok so looking at the screenshot i would say the connection failed message is a failure to identify your public ip address, it does not necessarily mean the tunnel is down, it could simply mean the website they use to identify your public ip is offline, or there is a dns failure.

 

run the following code, this should return back what your public ip is, it might fail if dns resolution is not working:-

 

docker exec binhex-sabnzbdvpn curl jsonip.com

Share this post


Link to post

THANKS! That confirmed that everything is working fine, it's just an outdated disconnect message that doesn't go away.

 

Any idea if it's possible to get SickBeard communicating with SABnzbdvpn behind the VPN? It errors out when it tries to run the script

 

excellent, always nice to hear that it is working as expected :-), umm yeah that should be possible, depends how SB talks to sab though, can you post some screenshots of the SB config section?. its late over here so i will have to take a look at this tomorrow.

 

 

Share this post


Link to post

Thanks and sorry for the delayed reply here:

 

The SickBeard script for SABnzbd errors out when trying to post-process the download:

Loading config from /mnt/cache/docker/apps/sabnzbdvpn/scripts/autoProcessTV.cfg

Opening URL: http://192.168.1.5:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName="Random_TV_Show"

Unable to open URL:  [Errno socket error] [Errno 110] Connection timed out

 

Essentially, SABnzbvpn and SickBeard can't talk to each other, because one is behind the VPN and the other is not.

 

Here's the SickBeard config:

http://i66.tinypic.com/33a6xrn.png

 

Let me know if you need anything else. A solution here would be amazing!

 

 

THANKS! That confirmed that everything is working fine, it's just an outdated disconnect message that doesn't go away.

 

Any idea if it's possible to get SickBeard communicating with SABnzbdvpn behind the VPN? It errors out when it tries to run the script

 

excellent, always nice to hear that it is working as expected :-), umm yeah that should be possible, depends how SB talks to sab though, can you post some screenshots of the SB config section?. its late over here so i will have to take a look at this tomorrow.

Share this post


Link to post

I have sabVPN move the completed download to a holding location and have a watched folder in SickBeard looking at SABs holding location.  SickBead is what moves, renames before moving it into my TV share in the array

 

 

Myk

 

Share this post


Link to post

I have sabVPN move the completed download to a holding location and have a watched folder in SickBeard looking at SABs holding location.  SickBead is what moves, renames before moving it into my TV share in the array

 

 

Myk

 

Right, that's the only workaround right now. Hoping we can get the script working as that is far superior...

 

Out of curiosity, how long does it take SickBeard to process completed downloads with the method you described?

 

Sent from my HTC6535LVW using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post

I think it is 10 min - wihich is SBs min watch/scan time

 

 

Myk

 

 

Share this post


Link to post

Any chance this could be updated to the latest Git release of SABnzbd? There are a few MAJOR bug fixes that just got released, including one where downloads are getting stuck at 99% and another with connection problems...

 

Overview: Support for Docker image arch-sabnzbdvpn in the binhex repo.

Application: SABnzbd - http://sabnzbd.org/

Docker Hub: https://hub.docker.com/r/binhex/arch-sabnzbdvpn/

GitHub: https://github.com/binhex/arch-sabnzbdvpn

 

If you appreciate my work, then please consider buying me a beer  :D

 

btn_donate_SM.gif

 

For other Docker support threads and requests, news and Docker template support for the binhex repository please use the "General" thread here

Share this post


Link to post

Any chance this could be updated to the latest Git release of SABnzbd? There are a few MAJOR bug fixes that just got released, including one where downloads are getting stuck at 99% and another with connection problems...

 

done.

Share this post


Link to post

I've just updated to the latest version and can now no longer access over HTTPS i.e. https://tower:8081/ no longer works (with ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR).

 

Log is below:

 

[info] Env var PUID defined as 99
[info] Env var PGID defined as 100
[info] Permissions already set for /config
[info] Starting Supervisor...
[info] Env var PUID defined as 99
[info] Env var PGID defined as 100
[info] Permissions already set for /config
[info] Starting Supervisor...
2016-06-15 20:21:12,214 CRIT Set uid to user 0
2016-06-15 20:21:12,214 WARN Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/sabnzbdvpn.conf" during parsing
2016-06-15 20:21:12,216 INFO supervisord started with pid 12
2016-06-15 20:21:13,218 INFO spawned: 'start-script' with pid 15
2016-06-15 20:21:13,220 INFO spawned: 'sabnzbd-script' with pid 16
2016-06-15 20:21:13,222 INFO spawned: 'privoxy-script' with pid 17
2016-06-15 20:21:13,231 DEBG 'privoxy-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, checking VPN tunnel local ip is valid

2016-06-15 20:21:13,231 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2016-06-15 20:21:13,231 INFO success: sabnzbd-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2016-06-15 20:21:13,232 INFO success: privoxy-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2016-06-15 20:21:13,233 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN

2016-06-15 20:21:13,235 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, checking VPN tunnel local ip is valid

2016-06-15 20:21:13,242 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN provider defined as pia
[info] VPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/openvpn.ovpn

2016-06-15 20:21:13,245 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Env vars defined via docker -e flags for remote host, port and protocol, writing values to ovpn file...

2016-06-15 20:21:13,263 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN provider remote gateway defined as nl.privateinternetaccess.com

2016-06-15 20:21:13,263 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN provider remote port defined as 1194
[info] VPN provider remote protocol defined as udp

2016-06-15 20:21:13,270 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN provider username defined as xxxxxx

2016-06-15 20:21:13,277 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN provider password defined as yyyyyy

2016-06-15 20:21:13,291 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Default route for container is 172.17.42.1

2016-06-15 20:21:13,296 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Setting permissions recursively on /config/openvpn...

2016-06-15 20:21:13,297 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 192.168.1.0/24 as route via docker eth0

2016-06-15 20:21:13,298 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ip route defined as follows...
--------------------

2016-06-15 20:21:13,298 DEBG 'start-script' stdout output:
default via 172.17.42.1 dev eth0 

2016-06-15 20:21:13,299 DEBG 'start-script' stdout output:
172.17.0.0/16 dev eth0 proto kernel scope link src 172.17.0.24 
192.168.1.0/24 via 172.17.42.1 dev eth0 

2016-06-15 20:21:13,299 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2016-06-15 20:21:13,302 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptable_mangle support detected, adding fwmark for tables

2016-06-15 20:21:13,324 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptables defined as follows...
--------------------

2016-06-15 20:21:13,325 DEBG 'start-script' stdout output:
-P INPUT DROP
-P FORWARD ACCEPT
-P OUTPUT DROP
-A INPUT -i tun0 -j ACCEPT
-A INPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --sport 1194 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8090 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8090 -j ACCEPT
-A INPUT -p udp -m udp --sport 53 -j ACCEPT
-A INPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 0 -j ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A OUTPUT -o tun0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --dport 1194 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8090 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8090 -j ACCEPT
-A OUTPUT -p udp -m udp --dport 53 -j ACCEPT
-A OUTPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 8 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o lo -j ACCEPT

2016-06-15 20:21:13,325 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2016-06-15 20:21:13,325 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] nameservers

2016-06-15 20:21:13,329 DEBG 'start-script' stdout output:
nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4

2016-06-15 20:21:13,329 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------
[info] Starting OpenVPN...

2016-06-15 20:21:13,332 DEBG 'start-script' stdout output:
Wed Jun 15 20:21:13 2016 OpenVPN 2.3.9 x86_64-unknown-linux-gnu [sSL (OpenSSL)] [LZO] [EPOLL] [MH] [iPv6] built on Dec 24 2015
Wed Jun 15 20:21:13 2016 library versions: OpenSSL 1.0.2f 28 Jan 2016, LZO 2.09
Wed Jun 15 20:21:13 2016 WARNING: file 'credentials.conf' is group or others accessible

2016-06-15 20:21:13,380 DEBG 'start-script' stdout output:
Wed Jun 15 20:21:13 2016 UDPv4 link local: [undef]
Wed Jun 15 20:21:13 2016 UDPv4 link remote: [AF_INET]49.166.137.132:1194

2016-06-15 20:21:13,723 DEBG 'start-script' stdout output:
Wed Jun 15 20:21:13 2016 WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this

2016-06-15 20:21:14,789 DEBG 'start-script' stdout output:
Wed Jun 15 20:21:14 2016 [Private Internet Access] Peer Connection Initiated with [AF_INET]49.166.137.132:1194

2016-06-15 20:21:17,496 DEBG 'start-script' stdout output:
Wed Jun 15 20:21:17 2016 TUN/TAP device tun0 opened
Wed Jun 15 20:21:17 2016 do_ifconfig, tt->ipv6=0, tt->did_ifconfig_ipv6_setup=0
Wed Jun 15 20:21:17 2016 /usr/bin/ip link set dev tun0 up mtu 1500

2016-06-15 20:21:17,497 DEBG 'start-script' stdout output:
Wed Jun 15 20:21:17 2016 /usr/bin/ip addr add dev tun0 local 10.134.1.6 peer 10.134.1.5

2016-06-15 20:21:17,501 DEBG 'start-script' stdout output:
Wed Jun 15 20:21:17 2016 Initialization Sequence Completed

2016-06-15 20:21:17,594 DEBG 'privoxy-script' stdout output:
[info] Privoxy set to disabled

2016-06-15 20:21:17,594 DEBG fd 19 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47716328606824 for <Subprocess at 47716327953832 with name privoxy-script in state RUNNING> (stderr)>
2016-06-15 20:21:17,594 DEBG fd 15 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47716328606392 for <Subprocess at 47716327953832 with name privoxy-script in state RUNNING> (stdout)>
2016-06-15 20:21:17,594 INFO exited: privoxy-script (exit status 0; expected)
2016-06-15 20:21:17,595 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2016-06-15 20:21:17,608 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] First run detected, setting SABnzbd listening interface 10.134.1.6
[info] All checks complete, starting SABnzbd...

2016-06-15 20:21:18,238 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] Sleeping for 5 mins before rechecking listen interface

Share this post


Link to post

Any luck solving this?

 

Thanks and sorry for the delayed reply here:

 

The SickBeard script for SABnzbd errors out when trying to post-process the download:

Loading config from /mnt/cache/docker/apps/sabnzbdvpn/scripts/autoProcessTV.cfg

Opening URL: http://192.168.1.5:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName="Random_TV_Show"

Unable to open URL:  [Errno socket error] [Errno 110] Connection timed out

 

Essentially, SABnzbvpn and SickBeard can't talk to each other, because one is behind the VPN and the other is not.

 

Here's the SickBeard config:

http://i66.tinypic.com/33a6xrn.png

 

Let me know if you need anything else. A solution here would be amazing!

 

 

THANKS! That confirmed that everything is working fine, it's just an outdated disconnect message that doesn't go away.

 

Any idea if it's possible to get SickBeard communicating with SABnzbdvpn behind the VPN? It errors out when it tries to run the script

 

excellent, always nice to hear that it is working as expected :-), umm yeah that should be possible, depends how SB talks to sab though, can you post some screenshots of the SB config section?. its late over here so i will have to take a look at this tomorrow.

Share this post


Link to post

Thanks and sorry for the delayed reply here:

 

The SickBeard script for SABnzbd errors out when trying to post-process the download:

Loading config from /mnt/cache/docker/apps/sabnzbdvpn/scripts/autoProcessTV.cfg

Opening URL: http://192.168.1.5:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName="Random_TV_Show"'>http://192.168.1.5:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName="Random_TV_Show"

Unable to open URL:  [Errno socket error] [Errno 110] Connection timed out

 

Essentially, SABnzbvpn and SickBeard can't talk to each other, because one is behind the VPN and the other is not.

 

Here's the SickBeard config:

http://i66.tinypic.com/33a6xrn.png

 

Let me know if you need anything else. A solution here would be amazing!

 

 

THANKS! That confirmed that everything is working fine, it's just an outdated disconnect message that doesn't go away.

 

Any idea if it's possible to get SickBeard communicating with SABnzbdvpn behind the VPN? It errors out when it tries to run the script

 

excellent, always nice to hear that it is working as expected :-), umm yeah that should be possible, depends how SB talks to sab though, can you post some screenshots of the SB config section?. its late over here so i will have to take a look at this tomorrow.

 

that sickbeard screenshot looks a bit wrong, the url you have for sabnzbd is http://10.0.0.9:8079 if the ip is correct for the script then shouldnt it be http://192.168.1.5:8081 ? i know the script is seperate but it might be calling the sickbeard api to get certain info about sab.

Share this post


Link to post

Sorry for the confusion, I combined my response with a previous user who reported the same issue. On my network, IP addresses are all in the 10.0.0.X format. So in my log, the message is an error about opening http://10.0.0.X:8081/home/postprocess...

 

Thanks and sorry for the delayed reply here:

 

The SickBeard script for SABnzbd errors out when trying to post-process the download:

Loading config from /mnt/cache/docker/apps/sabnzbdvpn/scripts/autoProcessTV.cfg

Opening URL: http://192.168.1.5:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName="Random_TV_Show"'>http://192.168.1.5:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName="Random_TV_Show"

Unable to open URL:  [Errno socket error] [Errno 110] Connection timed out

 

Essentially, SABnzbvpn and SickBeard can't talk to each other, because one is behind the VPN and the other is not.

 

Here's the SickBeard config:

http://i66.tinypic.com/33a6xrn.png

 

Let me know if you need anything else. A solution here would be amazing!

 

 

THANKS! That confirmed that everything is working fine, it's just an outdated disconnect message that doesn't go away.

 

Any idea if it's possible to get SickBeard communicating with SABnzbdvpn behind the VPN? It errors out when it tries to run the script

 

excellent, always nice to hear that it is working as expected :-), umm yeah that should be possible, depends how SB talks to sab though, can you post some screenshots of the SB config section?. its late over here so i will have to take a look at this tomorrow.

 

that sickbeard screenshot looks a bit wrong, the url you have for sabnzbd is http://10.0.0.9:8079 if the ip is correct for the script then shouldnt it be http://192.168.1.5:8081 ? i know the script is seperate but it might be calling the sickbeard api to get certain info about sab.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now