Jump to content
binhex

[Support] binhex - SABnzbdVPN

841 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Is it possible (easily) to determine if the VPN is working?  Sab is downloading.... In the past, when I ran a VPN on my firewall, I would get slower download speeds through the VPN.  Running sab+vpn in a docker, I am getting speeds similar to what I would get without the VPN running on the firewall.  How to confirm sab is using the VPN?

Share this post


Link to post

Is it possible (easily) to determine if the VPN is working?  Sab is downloading.... In the past, when I ran a VPN on my firewall, I would get slower download speeds through the VPN.  Running sab+vpn in a docker, I am getting speeds similar to what I would get without the VPN running on the firewall.  How to confirm sab is using the VPN?

 

ssh into unraid and run the following:-

 

docker exec binhex-sabnzbdvpn curl -L jsonip.com

 

this will return the public ip for this container, it should NOT match your isp assigned ip address.

Share this post


Link to post

Hi, is it possible to update Sabnzbd to version 1.2? :)

 

done, sorry for the delay, i had some other code changes i wanted to include, thus the delay, let me know if you see any issues.

Share this post


Link to post

As from this morning my SABnzbdVPN docker no longer works. I didn't change anything and am wondering if I now need to make changes due to the update?

 

I have automatic updates enabled.

 

This is the docker log:

 

15f3y28.png

 

I tried reinstalling the OpenVPN file from Torguard, but it did not help.

 

Any ideas?

Share this post


Link to post

As from this morning my SABnzbdVPN docker no longer works. I didn't change anything and am wondering if I now need to make changes due to the update?

 

I have automatic updates enabled.

 

This is the docker log:

 

15f3y28.png

 

I tried reinstalling the OpenVPN file from Torguard, but it did not help.

 

Any ideas?

Can you try restarting the docker container, if no go then post complete supervisord.log file please

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post

Ok, I've sorted it now thanks.

 

I deleted the docker, reinstalled it and added the OpenVPN files again. Seems to have done the trick this time.

 

I'm back up and running again.  ;)

Share this post


Link to post

Ok, I've sorted it now thanks.

 

I deleted the docker, reinstalled it and added the OpenVPN files again. Seems to have done the trick this time.

 

I'm back up and running again.  ;)

Great, thanks for posting back

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post

I'm having an issue getting this container configured correctly. It runs fine when I disable the VPN option, but I cannot seem to get it to start up correctly with VPN enabled.

 

I'm using a custom VPN provider and have followed the instructions in Q3 here (http://lime-technology.com/forum/index.php?topic=45811.msg437674#msg437674). The container seems to start, because when tailing the supervisord.log file, I can see where the OpenVPN process is starting is the last thing in the log. However, I'm unable to browse to the WebUI as Chrome keeps saying "ERR_CONNECTION_REFUSED".

 

I have the ca.crt file and Wdc.key files referenced in the OVPN config file copied to the /config/openvpn folder alongside the OVPN config file, but I wasn't sure if these were needed or not with the STRONG_CERTS environment variable set to "no".

 

I've attached my OVPN config file as well as the output captured in the supervisord.log file.

 

Any help would be appreciated. I'm switching ISPs next week and would like to have this in place before getting on the new ISP.

 

Thanks,

Dan

 

client
# Disabled, as we pass this value via env var
;dev tun
# Disabled, as we pass this value via env var
;proto udp
# Disabled, as we pass this value via env var
;remote ge1-ovpn-udp.pointtoserver.com 53
persist-key
ca ca.crt
tls-auth Wdc.key 1
cipher AES-256-CBC
comp-lzo
verb 1
mute 20
route-method exe
route-delay 2
route 0.0.0.0 0.0.0.0
auth-user-pass credentials.conf
auth-retry interact
explicit-exit-notify 2
ifconfig-nowarn
auth-nocache

 

2017-01-29 21:47:24.985655 [info] Host is running unRAID
2017-01-29 21:47:25.062146 [info] System information Linux dc4ef101b35c 4.4.30-unRAID #2 SMP PREEMPT Sat Nov 5 12:09:05 PDT 2016 x86_64 GNU/Linux
2017-01-29 21:47:25.147296 [info] PUID defined as '99'
2017-01-29 21:47:25.235500 [info] PGID defined as '100'
2017-01-29 21:47:25.508916 [info] Permissions already set for volume mappings
2017-01-29 21:47:25.602171 [info] VPN_ENABLED defined as 'yes'
2017-01-29 21:47:25.687990 [info] VPN_PROV defined as 'custom'
2017-01-29 21:47:25.773275 [info] VPN_REMOTE defined as 'ge1-ovpn-udp.pointtoserver.com'
2017-01-29 21:47:25.857282 [info] VPN_PORT defined as '53'
2017-01-29 21:47:25.941624 [info] VPN_PROTOCOL defined as 'udp'
2017-01-29 21:47:26.026166 [info] LAN_NETWORK defined as '172.16.125.0/24'
2017-01-29 21:47:26.111106 [info] ADDITIONAL_PORTS defined as '8581'
2017-01-29 21:47:26.196295 [info] NAME_SERVERS defined as '8.8.8.8,37.235.1.174,8.8.4.4,37.235.1.177'
2017-01-29 21:47:26.280197 [info] VPN_USER defined as '<snip>'
2017-01-29 21:47:26.364340 [info] VPN_PASS defined as '<snip>'
2017-01-29 22:04:53.226430 [info] VPN_DEVICE_TYPE defined as 'tun'
2017-01-29 22:04:53.310577 [info] STRONG_CERTS defined as 'no'
2017-01-29 22:04:53.394274 [info] ENABLE_PRIVOXY defined as 'yes'
2017-01-29 22:04:54,189 CRIT Set uid to user 0
2017-01-29 22:04:54,190 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/sabnzbdvpn.conf" during parsing
2017-01-29 22:04:54,194 INFO supervisord started with pid 12
2017-01-29 22:04:55,197 INFO spawned: 'checkproc-script' with pid 110
2017-01-29 22:04:55,201 INFO spawned: 'start-script' with pid 111
2017-01-29 22:04:55,204 INFO spawned: 'sabnzbd-script' with pid 112
2017-01-29 22:04:55,206 INFO spawned: 'privoxy-script' with pid 113
2017-01-29 22:04:55,219 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN

2017-01-29 22:04:55,219 INFO success: checkproc-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2017-01-29 22:04:55,219 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2017-01-29 22:04:55,220 INFO success: sabnzbd-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2017-01-29 22:04:55,220 INFO success: privoxy-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2017-01-29 22:04:55,221 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, checking VPN tunnel local ip is valid

2017-01-29 22:04:55,235 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/Georgia-udp.ovpn

2017-01-29 22:04:55,357 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Default route for container is 172.17.0.1

2017-01-29 22:04:55,365 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 8.8.8.8 to /etc/resolv.conf

2017-01-29 22:04:55,372 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.174 to /etc/resolv.conf

2017-01-29 22:04:55,379 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 8.8.4.4 to /etc/resolv.conf

2017-01-29 22:04:55,386 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.177 to /etc/resolv.conf

2017-01-29 22:04:55,401 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 172.16.125.0/24 as route via docker eth0

2017-01-29 22:04:55,402 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ip route defined as follows...
--------------------

2017-01-29 22:04:55,404 DEBG 'start-script' stdout output:
default via 172.17.0.1 dev eth0
172.16.125.0/24 via 172.17.0.1 dev eth0
172.17.0.0/16 dev eth0 proto kernel scope link src 172.17.0.6

2017-01-29 22:04:55,404 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2017-01-29 22:04:55,411 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptable_mangle support detected, adding fwmark for tables

2017-01-29 22:04:55,442 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding additional incoming port 8581 for eth0

2017-01-29 22:04:55,501 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding additional outgoing port 8581 for eth0

2017-01-29 22:04:55,522 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptables defined as follows...
--------------------

2017-01-29 22:04:55,524 DEBG 'start-script' stdout output:
-P INPUT DROP
-P FORWARD ACCEPT
-P OUTPUT DROP
-A INPUT -i tun0 -j ACCEPT
-A INPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --sport 53 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8090 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8090 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8581 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8581 -j ACCEPT
-A INPUT -s 172.16.125.0/24 -d 172.17.0.0/16 -i eth0 -p tcp -j ACCEPT
-A INPUT -p udp -m udp --sport 53 -j ACCEPT
-A INPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 0 -j ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A OUTPUT -o tun0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --dport 53 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8090 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8090 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8581 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8581 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.16.125.0/24 -o eth0 -p tcp -j ACCEPT
-A OUTPUT -p udp -m udp --dport 53 -j ACCEPT
-A OUTPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 8 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o lo -j ACCEPT

2017-01-29 22:04:55,525 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------
[info] Starting OpenVPN...

2017-01-29 22:04:55,540 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] OpenVPN started

Share this post


Link to post

I cannot get the WebUI for sab to launch. I've tried changing ports for the WebUI and that won't work, either.

 

Ideas?

 

Does anyone know if Q1 of the FAQ here: http://lime-technology.com/forum/index.php?topic=45811.msg437673#msg437674 would solve this? I'm not outside my LAN so I'm really not sure if this is the same problem.

 

I don't want to reboot my server right now if I don't have to.

Share this post


Link to post

I cannot get the WebUI for sab to launch. I've tried changing ports for the WebUI and that won't work, either.

 

Ideas?

Disable the VPN in the docker settings and try again. If it works, it means the VPN is not successfully connecting. It's designed that way to keep you from thinking you have a working VPN connection when you really don't.

Share this post


Link to post

I think that's it. That's a bit of a misleading way of informing the user about the VPN. I wish I had known.

 

Thanks!

If you can think of a better way to manage it that doesn't involve massive rewrites and upkeep, I'm sure binhex would love to hear.

Share this post


Link to post

Maybe just have whatever code turns the web server off replace the index.html file (or whatever is used) with a warning page, instead.

Share this post


Link to post

Maybe just have whatever code turns the web server off replace the index.html file (or whatever is used) with a warning page, instead.

That's just it, there is no code that turns anything off, it just doesn't start the app unless the VPN has started properly.

Share this post


Link to post

Maybe just have whatever code turns the web server off replace the index.html file (or whatever is used) with a warning page, instead.

That's just it, there is no code that turns anything off, it just doesn't start the app unless the VPN has started properly.

 

Ahhh. Gotcha. Well, if this was documented somewhere, hours of searching didn't find it. Maybe just an edit to post #1 here or the FAQ.

Share this post


Link to post

I wanted to thank you binhex for creating this. I installed it today and its working great!   

Edited by JM2005

Share this post


Link to post
I wanted to thank you binhex for creating this. I installed it today and its working great!   

I'm glad your enjoying it :-)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Share this post


Link to post

My WebGUI is not accessible. I tried turning off the VPN, still couldn't connect. I checked the LAN_NETWORK variable, but it is set to 192.168.1.0/24 which is correct. Nothing jumps out in the log either.

Share this post


Link to post
My WebGUI is not accessible. I tried turning off the VPN, still couldn't connect. I checked the LAN_NETWORK variable, but it is set to 192.168.1.0/24 which is correct. Nothing jumps out in the log either.

Attach /config/supervisord.log

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Share this post


Link to post

I noticed there was an update to the docker and I updated. This is an error that shows up in Sabnzbd below after the update.

 

27/04/2017 08:52 [27/Apr/2017:08:52:41] ENGINE Error in HTTPServer.tick
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2024, in start
    self.tick()
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2091, in tick
    s, ssl_env = self.ssl_adapter.wrap(s)
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/ssl_builtin.py", line 67, in wrap
    server_side=True)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 363, in wrap_socket
    _context=self)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 611, in __init__
    self.do_handshake()
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 840, in do_handshake
    self._sslobj.do_handshake()
error: [Errno 0] Error

Share this post


Link to post
1 hour ago, JM2005 said:

I noticed there was an update to the docker and I updated. This is an error that shows up in Sabnzbd below after the update.

 

27/04/2017 08:52 [27/Apr/2017:08:52:41] ENGINE Error in HTTPServer.tick
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2024, in start
    self.tick()
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2091, in tick
    s, ssl_env = self.ssl_adapter.wrap(s)
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/ssl_builtin.py", line 67, in wrap
    server_side=True)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 363, in wrap_socket
    _context=self)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 611, in __init__
    self.do_handshake()
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 840, in do_handshake
    self._sslobj.do_handshake()
error: [Errno 0] Error

 

Problems after the update for me too.

 


2017-04-27 10:56:59,954 WARN received SIGTERM indicating exit request
2017-04-27 10:56:59,954 INFO waiting for start-script, sabnzbd-script to die
2017-04-27 10:57:00,956 DEBG killing sabnzbd-script (pid 114) with signal SIGTERM
2017-04-27 10:57:00,957 DEBG fd 16 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47681140893960 for <Subprocess at 47681140892808 with name sabnzbd-script in state STOPPING> (stderr)>
2017-04-27 10:57:00,957 DEBG fd 11 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47681140894104 for <Subprocess at 47681140892808 with name sabnzbd-script in state STOPPING> (stdout)>
2017-04-27 10:57:00,957 INFO stopped: sabnzbd-script (terminated by SIGTERM)
2017-04-27 10:57:00,957 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2017-04-27 10:57:00,958 DEBG killing start-script (pid 113) with signal SIGTERM
2017-04-27 10:57:00,958 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47681140893240 for <Subprocess at 47681140893096 with name start-script in state STOPPING> (stdout)>
2017-04-27 10:57:00,958 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47681140893384 for <Subprocess at 47681140893096 with name start-script in state STOPPING> (stderr)>
2017-04-27 10:57:00,958 INFO stopped: start-script (terminated by SIGTERM)
2017-04-27 10:57:00,959 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2017-04-27 10:57:39.335455 [info] Starting Supervisor...
2017-04-27 10:57:39,683 CRIT Set uid to user 0
2017-04-27 10:57:39,683 INFO Included extra file "/etc/supervisor/conf.d/sabnzbdvpn.conf" during parsing
2017-04-27 10:57:39,686 INFO supervisord started with pid 7
2017-04-27 10:57:40,689 INFO spawned: 'start-script' with pid 113
2017-04-27 10:57:40,691 INFO spawned: 'sabnzbd-script' with pid 114
2017-04-27 10:57:40,692 INFO spawned: 'privoxy-script' with pid 115
2017-04-27 10:57:40,700 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, beginning configuration of VPN

2017-04-27 10:57:40,700 INFO success: start-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2017-04-27 10:57:40,700 INFO success: sabnzbd-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2017-04-27 10:57:40,700 INFO success: privoxy-script entered RUNNING state, process has stayed up for > than 0 seconds (startsecs)
2017-04-27 10:57:40,700 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] VPN is enabled, checking VPN tunnel local ip is valid

2017-04-27 10:57:40,702 DEBG 'privoxy-script' stdout output:
[info] Privoxy set to disabled

2017-04-27 10:57:40,703 DEBG fd 17 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47128651112960 for <Subprocess at 47128651116344 with name privoxy-script in state RUNNING> (stdout)>
2017-04-27 10:57:40,703 DEBG fd 21 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 47128651114328 for <Subprocess at 47128651116344 with name privoxy-script in state RUNNING> (stderr)>
2017-04-27 10:57:40,703 INFO exited: privoxy-script (exit status 0; expected)
2017-04-27 10:57:40,703 DEBG received SIGCLD indicating a child quit
2017-04-27 10:57:40,706 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN default certs defined, copying to /config/openvpn/...

2017-04-27 10:57:40,710 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] VPN config file (ovpn extension) is located at /config/openvpn/openvpn.ovpn

2017-04-27 10:57:40,711 DEBG 'start-script' stderr output:
dos2unix: converting file /config/openvpn/openvpn.ovpn to Unix format...

2017-04-27 10:57:40,758 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Default route for container is 172.17.0.1

2017-04-27 10:57:40,762 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 8.8.8.8 to /etc/resolv.conf

2017-04-27 10:57:40,765 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.174 to /etc/resolv.conf

2017-04-27 10:57:40,769 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 8.8.4.4 to /etc/resolv.conf

2017-04-27 10:57:40,772 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 37.235.1.177 to /etc/resolv.conf

2017-04-27 10:57:40,779 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Adding 192.168.1.0/24 as route via docker eth0

2017-04-27 10:57:40,780 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] ip route defined as follows...
--------------------

2017-04-27 10:57:40,780 DEBG 'start-script' stdout output:
default via 172.17.0.1 dev eth0
172.17.0.0/16 dev eth0 proto kernel scope link src 172.17.0.2
192.168.1.0/24 via 172.17.0.1 dev eth0

2017-04-27 10:57:40,781 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2017-04-27 10:57:40,787 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptable_mangle support detected, adding fwmark for tables

2017-04-27 10:57:40,815 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Docker network defined as 172.17.0.0/16

2017-04-27 10:57:40,882 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] iptables defined as follows...
--------------------

2017-04-27 10:57:40,884 DEBG 'start-script' stdout output:
-P INPUT DROP
-P FORWARD ACCEPT
-P OUTPUT DROP
-A INPUT -i tun0 -j ACCEPT
-A INPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p udp -m udp --sport 1198 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --dport 8090 -j ACCEPT
-A INPUT -i eth0 -p tcp -m tcp --sport 8090 -j ACCEPT
-A INPUT -p udp -m udp --sport 53 -j ACCEPT
-A INPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 0 -j ACCEPT
-A INPUT -i lo -j ACCEPT
-A OUTPUT -o tun0 -j ACCEPT
-A OUTPUT -s 172.17.0.0/16 -d 172.17.0.0/16 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p udp -m udp --dport 1198 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8080 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --dport 8090 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o eth0 -p tcp -m tcp --sport 8090 -j ACCEPT
-A OUTPUT -p udp -m udp --dport 53 -j ACCEPT
-A OUTPUT -p icmp -m icmp --icmp-type 8 -j ACCEPT
-A OUTPUT -o lo -j ACCEPT

2017-04-27 10:57:40,884 DEBG 'start-script' stdout output:
--------------------

2017-04-27 10:57:40,885 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] Starting OpenVPN...

2017-04-27 10:57:40,891 DEBG 'start-script' stdout output:
[info] OpenVPN started

2017-04-27 10:57:42,231 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 10:57:42,231 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 10:57:43,027 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd started

2017-04-27 10:58:13,172 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 10:58:13,878 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd started

2017-04-27 10:58:44,030 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 10:58:44,030 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 10:58:44,763 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd started

2017-04-27 10:59:14,913 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 10:59:15,700 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd started

2017-04-27 10:59:45,848 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 10:59:46,663 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd started

2017-04-27 11:00:16,791 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 11:00:17,444 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd started

2017-04-27 11:00:47,569 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 11:00:47,569 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd not running
[info] Attempting to start SABnzbd...

2017-04-27 11:00:48,211 DEBG 'sabnzbd-script' stdout output:
[info] SABnzbd started

Seems to be in a loop of some kind. I can't get to the web interface for SAB obviously.

Share this post


Link to post
11 hours ago, JM2005 said:

I noticed there was an update to the docker and I updated. This is an error that shows up in Sabnzbd below after the update.

 

27/04/2017 08:52 [27/Apr/2017:08:52:41] ENGINE Error in HTTPServer.tick
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2024, in start
    self.tick()
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2091, in tick
    s, ssl_env = self.ssl_adapter.wrap(s)
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/ssl_builtin.py", line 67, in wrap
    server_side=True)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 363, in wrap_socket
    _context=self)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 611, in __init__
    self.do_handshake()
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 840, in do_handshake
    self._sslobj.do_handshake()
error: [Errno 0] Error

 

Ok I pulled the docker again and its working fine. Thanks for fixing this.

Share this post


Link to post

Guys I am still having an issue where sab (I think) is creating multiple directories.  I am using sonarr as well and I'm not sure if its sab or sonarr.  I also don't know how to tell for sure if sab is post-processing.  As an example, I have these directories:

 

Last Man Standing (2011)   --- original directory with the majority of the content

Last Man Standing 2011     --- Several duplicate episodes already contained in Last Man Standing (2011)

Last Man Standing              --- Also several dupes

Last Man Standing US         --- some dupes

Last Man Standing Us         --- some dupes

 

Have no idea how to fix this, I've been dealing with it since I switched to dockers, many months now.

 

All folders contain some shows.  The (2011) is the original folder but is missing some recent episodes.  The subsequent folders have varying quantities of newer episodes, most have dupes (ie S06E21 is contained in virtually every folder except the original)

 

Thankfully Plex hides all this from the user and presents the entire series and only lists one "S06E21" episode, however disk space use is up due to dupes, and frankly its just messy any annoying.

 

How can I completely disable post-processing in sab?  I thought I already had, but this issue persists.

Share this post


Link to post
On 4/27/2017 at 6:58 AM, JM2005 said:

I noticed there was an update to the docker and I updated. This is an error that shows up in Sabnzbd below after the update.

 

27/04/2017 08:52 [27/Apr/2017:08:52:41] ENGINE Error in HTTPServer.tick
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2024, in start
    self.tick()
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 2091, in tick
    s, ssl_env = self.ssl_adapter.wrap(s)
  File "/opt/sabnzbd/cherrypy/wsgiserver/ssl_builtin.py", line 67, in wrap
    server_side=True)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 363, in wrap_socket
    _context=self)
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 611, in __init__
    self.do_handshake()
  File "/usr/lib/python2.7/ssl.py", line 840, in do_handshake
    self._sslobj.do_handshake()
error: [Errno 0] Error

 

After an update I experienced the same issue. Deleting docker image and reinstalling does not correct the error.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.